Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:19
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Везни


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Везни

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Връзката ви е потвърждение на тезата, че противоположностите се привличат и допълват един друг. Без съмнение вашето очарование и красотата ще кара кръвта на мъжа Овен да кипи, всеки път щом ви погледне. Вие ще го накарате да се чувства горд, всеки път, когато излизайки на разходка нежно го хванете под ръка. Но неговото агресивно поведение, често ще ви изкарва от равновесие. А също и грубият му език - ще възприемате всяка негова дума като заповед, защото сте много чувствителна към интонацията (подробност, на която той не отдава особено значение). Сексуалната съвместимост е повече от добра, привличате се страстно и неудържимо. Ако природата ви е надарила със здрави нерви и търпение, има шанс връзката ви да завърши с брак.

Мъж Телец

И двата знака се управляват от планетата на любовта – Венера и вярвам, че именно тя ви е събрала в този не съвсем лесен съюз. Вие без съмнение сте най-изисканата и стилна жена, която мъжът Телец е срещал, а това ще го накара да прояви всички свои качества, но най-вече упоритостта си, за да ви завладее. Достатъчно е обаче да се усмихнете чаровно и упорството му ще се стопи като парче лед поставено под палещите лъчи на слънцето. Това което той цени във вашият характера е справедливостта и дипломатичността, а вие у него – умереността и спокойствието. В тези негови черти често ще успявате да намерите опорна точка и път за разрешаване на колебанията си. В сексуалните изяви няма да постигнете хармония от първия път, но всеки следващ ще ви носи все по-пълно удовлетворение. Не сте конфликтна двойка и бракът ви ще бъде стабилен, ако любовта ви се окаже по-силна от различията.

Мъж Близнаци

За Близнака ще бъде лесно да ви завоюва, или пък вие него, защото сте родени един за друг. Той ви намира за очарователно и слънчево момиче, вие него за интелигентен и духовит младеж – началото е поставено. Ще последват много дни изпълнени със затрогващо интимно общуване, интелектуални и емоционални върхове, радост и удовлетворение от съвместния живот. Ако се колебаете дали да споделите живота си с него, знайте, че връзката ви има много добър потенциал да прерасне в хармоничен брак, макар че така и двамата ще се лишите от свободата, на която толкова много държите. В интимните взаимоотношения между вас има повече романтика и нежност, отколкото секс; повече секс, отколкото емоции. Това положение напълно удовлетворява и двама ви.

Мъж Рак

Няма лесно да намерите друг мъж, с когото да прекарвате толкова добре времето си – постоянни закачки, шеги, водопад от нежно преливащи чувства и емоции. По всяка вероятност и двамата харесвате една и съща музика, а докато пеете (предполагам, че имате тази дарба), той ще се възнася в облаците. Очаровани сте един от друг и едва ли ще обърнете голямо внимание на астрологическите предупреждения, че Водата и Въздуха не се съчетават добре или че Ракът и Везните са в квадрат (каквото и да значи това). И с право, всяко правило си има изключения. Все пак ви съветвам - бъдете внимателни и се оглеждайте за първите сигнали за дисхармония и безизходица. Те могат да се появят, когато трябва да вземете решение по въпрос, който засяга и двама ви, или в сексуалната сфера, където имате съвсем различни представи и нагласи.

Мъж Лъв

Вие сте двойка, която не пропуска нито едно официално парти, не изключвам възможността да сте се запознали именно на някое светско събиране, с чаша коктейл в ръка. Дори и да не е така, в съвместния ви живот ще има много шампанско и рози, театрални постановки и бляскави тържества. Винаги намирате интересни теми, които да обсъждате, надали сте изпитали на гърба си значението на думата скука. Лъвът ще се възхищава на стила ви на обличане и добрите маниери, а самият той е галантен джентълмен и вие ще оцените по достойнство това негово качество. В интимната сфера обаче изтънчеността ви отстъпва място на бурните и необуздани страсти. Все пак добре е мъжът Лъв да ви дарява и с малко въздушна нежност, за да бъдат нуждите ви задоволени изцяло. Връзката ви може да прерасне безпроблемно в брак, в който всеки от вас ще запази своята неповторима индивидуалност.

Мъж Дева

Вие сте в състояние да внесете лъч светлина в угрижения делник на този мъж само с една усмивка. Дори това ще е достатъчна причина за него, да се опита да ви задържи до себе си. Но няма да ви е никак лесно да живеете с него, защото ще го намирате за твърде прагматичен по натура и скучен като характер. Ключовата дума в сексуалните ви отношения е нежност, която ви въздига в света на изтънчените удоволствия, далеч от вибрациите на грубите плътски наслади. Връзката ви ще бъде трудна и поради факта, че вие си падате твърде много по светските мероприятия, които мъжа Дева намира за снобски. Той, макар и да не е ревнив по природа, ако останете по-дълго заедно, ще започне да гледа на вас като на своя собственост, което далеч няма да ви се нрави. Вие сте човек на компромисите, но все пак има една граница, която след като бъде прекрачена сте в състояние да кажете твърдо "Не”.

Мъж Везни

Питам се – има ли по-щастливи хора от вас, когато заедно тичате по плажа хванати за ръце, докато лекия повей на морския бриз гали нежно косите ви? Трепетът, с който произнасяте думите "обичам те” се слива с любовния писък на гларусите и се понася към небето, където Купидон щастливо се усмихва на точното попадение на стрелите си. Има ли човек, който да не мечтае за подобна любов, която за вас вече е една сбъдната мечта? Плътските удоволствия във вашата връзка са на второ или трето място, което не означава, че сексуалното привличане между вас е слабо, просто то се явява естествено допълнение на духовната и емоционалната ви близост. Знаете, че красотата ще спаси света, а любовта - хората и сте живия пример за това, че между мъж и жена могат да съществуват всеотдайни и хармонични партньорски взаимоотношения. (дано не съм прекалил с розовата боя)

Мъж Скорпион

Този мъж ви привлича изключително силно. По време на първата ви среща вероятно са ви минавали следните мисли "Защо ли е толкова потаен и затворен? Възможно е да е страдал много преди да ме срещне и сега не смее да отвори сърцето си и да даде воля на силните чувства, които кипят там.” Познах ли? Ще се опитате с цялата топлота и нежност, на която сте способна, да разтопите бронята обградила сърцето на този загадъчен и мълчалив мъж. Няма да повярвате на приказките на приятелките си за ревността, властния характер и необузданата сексуалност на Скорпиона, (освен на последното, в което вече се сте се убедила лично). И ще сгрешите, защото Плутоновата му природа рано или късно ще се прояви и той ще предяви претенциите си към вас. Но вие далеч не сте толкова безпомощна, колкото изглеждате на пръв поглед. В някои случаи може вие да се окаже тази, която желае да дърпа конците във връзката, а това би накарало и най-кроткия Скорпион да използва жилото си, за да ви покаже кой е шефът.

Мъж Стрелец

Между вас е пламнала любов от пръв поглед, която е вдъхновила вашия любим да напише стихотворение или да покори Северния полюс. Логичното следствие от вашата връзка е тя да прерасне в брак, но точно тук е първия препъни камък във хармоничните ви до този момент отношения. Няма Стрелец, който с желание да се впрегне в ярема на брака и вашият партньор едва ли прави изключение. Но ако се обичате истински лесно ще преодолеете това препятствие и заедно ще се отдадете на безгрижен семеен живот. Защото едва ли има двойка, която с такава лекота да преодолява проблемите, които сивотата на ежедневието носи със себе си. Вие сте и много добри интимни партньори, сексуалното желание ще ви завладява на най-неочаквани места. Вашият топъл глас и сексапил често ще предизвикват у мъжа Стрелец вълни от страст, на които трудно ще може да устои.

Мъж Козирог

След първата среща с мъжа Козирог сте имала усещането, че най-сетне сте попаднала на един истински мъж, който няма нищо общо с момчетата, шутовете, донжуаните и каубоите, с които сте била преди него. Помислили сте си "Каква глупачка съм да се надявам да се получи нещо между нас”. Но все пак се е получило. В любовта няма никаква логика и който се опитва да открие такава, най-вероятно никога не се е влюбвал. Но ако желаете да пиете от сладкото вино на любовта, трябва да сте готова да изпиете до дъно и горчивата чаша на страданието. А то няма да бъде никак малко, защото стените от различия в темпераментите и начина ви на мислене са големи и това прави връзката ви трудна. Все пак ще научите един много важен урок – да отличавате доброто от злото, диамантите от стъкълцата, преходното от вечното. Това наследство ще остане завинаги с вас, дори и ако връзката ви завърши скоропостижно. В сексуалното общуване също ще срещнете затруднения, предизвикани от емоционалната оскъдност на мъжа Козирог, и еднаквата последователност, с която преминава през различните фази на любовната игра.

Мъж Водолей

Силата, с която мъжът Водолей ви обича може да се равнява само на страстта му към компютрите или самолетите, например. Усещането, че сте създадени един за друг изпълва умовете и сърцата и на двама ви. Любовта му към вас ще бъде съпроводена и от топло приятелско отношение, каквото не сте срещали у други мъже (те са мислили само за секс). Затова ще прецените, че тези условия са достатъчни, за да се обвържете в брак. Сблъсъците между вас ще са на интелектуалната арена, където всеки ще се стреми да докаже правотата на гледната си точка. Примирието ще се сключва в леглото, където нежността, непредсказуемостта и дълбоката интимност ще се съчетаят чудесно с любовния танц на телата ви. Музика е името на другата ви обща страст и със сигурност посещавате концерти или прекарвате часове, заслушани в любимите ви песни и мелодии.

Мъж Риби

Ако като малко момиче сте мечтали да живеете в приказен свят изпълнен с вълшебства, то в едно слънчево утро мъжът Риби ще се появи във вашия живот като вълшебник, който е в състояние да изпълни всичките ви желания. Но както казва друидът Мерлин, чудото е нещо истинско, а да свалиш една звезда от небето и да я поднесеш на любимата си, е просто един трик. Затова малка спънка във връзката ви могат да представляват само материалните проблеми, които от време навреме ще ви свалят от розовите облаци на щастието. Галантността и предаността, романтиката и изискаността, с които са изпълнени отношенията ви, ще се пренасят и в сексуалната сфера. Там хармоничното преливане на усещанията ви много наподобява италианска канцонета. Нищо друго не е в състояние да накара цялото ви същество да вибрира в екстаз така, както нежният глас, с който мъжът Риби шепти в ухото ви думите "Обичам те”.

Папка: Везни | Добавил: Пим (06.05.2009)
Разгледан: 5294 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162