Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:25
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Телец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Телец

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Заедно сте като Марс и Венера, вие - жена до мозъка на костите, той – олицетворение на истинската мъжественост, какво повече може да се желае от една връзка? Първите облаци на хоризонта на щастието ще се появят, когато забележите колко различни сте един от друг. Вие обичате Природата и изисканите ресторанти, той – компютрите и спорта. Ако сключите брак, много трудно ще съумявате да разпределите семейния бюджет, вие ще държи на спестяванията и на солидните инвестиции в предмети на бита, докато мъжът Овен предпочита да живеете хазартно и често ще взима заеми – нещо, с което трудно ще се примирите. В секса сте добри партньори, вие приемате Овена такъв, какъвто е, (тук огненият му темперамент ви допада) и му се отдавате изцяло по време на любовния акт.

Мъж Телец

Вие си приличате толкова много, че вероятно имате усещането, че сте открили сродната си душа. Много добра астрологична комбинация за съвместно съжителство и брак. Заедно ще успеете да изградите дом и семейство, за което много хора могат само да мечтаят. В сексуално отношение си подхождате отлично, умеете да се наслаждавате на усещанията си много по-пълноценно от представителите на другите зодиакалните знаци. Може би на моменти ще ви липсват предизвикателствата в секса. Сериозен проблем във връзката ви може да се окаже пословичния ви инат и злопаметност, тогава ще си връщате един на друг неприятностите, които партньора ви е причинил. Научете се да си прощавате и ще се радвате на дълготрайна и хармонична връзка.

Мъж Близнаци

Каквото и да ви е привлякло в тази мъж, то няма да е задълго. Вие сте твърде различни по темперамент, неговата нервност и припряност рано или късно ще ви изкара извън равновесие. Вие ще искате той да ви предложи сигурност - дума, чието значение мъжът Близнаци едва ли разбира изцяло. Той е човек на живота, може да се каже бохем, и макар да не отхвърля изцяло възможността да се ожени за вас, ще се опита да отдалечи този момент максимално във времето. В разбиранията си за секса също сте напълно различни – вие търсите дълбокото и емоционално разтърсващо сексуално преживяване, и затова ще се стремите непрестанно към неговата близост, докато за мъжа Близнаци подобно поведение може да му се стори прекалено обсебващо. За вас докосването на телата е напълно достатъчно и затова не се нуждаете от светлина докато се любите, докато той има нужда и от пир за сетивата и затова предпочита да правите секс на светло.

Мъж Рак

Вашата любов е благословена от Небето или може би ще бъде по-точно да кажа от Земята. Имате чувството, че сте създадени един за друг още от втората ви среща. Казвам втората, защото не сте от въздушните или огнени знаци, които лесно се влюбват от пръв поглед. След като вече сте заедно, ще откриете, че Земята е най-прекрасната планета, истинско райско кътче, но когато Адам застане до Ева. В интимните отношения също ще постигнете отлична хармония, но също от втория път, когато притеснението и неувереността ще отстъпи на сигурността и дълбокото емоционално и физическо сливане на телата ви. Единственият проблем, който може да помрачи взаимното ви щастие е неспособността ви да прощавате, затова внимавайте подобни малки камъчета да не обърнат колесницата на вашата любов, би било жалко наистина. Във финансово отношение съюзът ви ще бъде успешен, тъй като имате сходно отношение към парите.

Мъж Лъв

Обединява ви влечението към удобствата и красивите вещи и хора. Несъмнено сте една забележителна двойка, която не може да остане незабелязана в обществото. Вие ще бъдете силно впечатлена от подаръците, поднесени от мъжа Лъв, едва ли сте се сблъсквали досега с такава проява на щедрост. Готова сте да го приемете и да му се отдадете изцяло и ще бъде така, докато той не се опита да ви подчини на волята си. Тогава ще му се наложи да разбере значението на думите "телешки инат”. Ако и той се заинати в намеренията си да ви покаже кой командва, то връзката ви е обречена на провал. Сексът между вас е бурен и страстен, особено ако преди това сте били в конфликт, но внимавайте този начин на правене на любов да не се превърне в условен рефлекс (да търсите конфликта, заради секса след това).

Мъж Дева

Макар и да сте с различен темперамент, вие сте с толкова сходни вибрации, че с голяма вероятност мога да твърдя: срещата ви ще се окаже съдбовна. Проблемите в периода на ухажването идват от факта, че вие умеете да се забавлявате, докато мъжа Дева има далеч по-малка склонност да се наслаждава на живота. Но въпреки това ви е допаднал, защото ви внушава стабилност и доверие, и няма да се учудя, ако вие сте направила първата крачка по пътя към вашето сближаване. Вие сте земна, чувствена и любвеобилна и в сексуално отношение ще бъдете напълно задоволена от партньора си, който има славата на перфекционист във всичко, включително и във секса. Но той ще бъде по-доволен от връзката ви отколкото вие, защото се нуждаете от много повече емоции, развлечения и удобства отколкото мъжът Дева може да ви предложи.

Мъж Везни

Вашата връзка е изпълнена с толкова много романтика и топлота, че със сигурност не се сещате за първия закон на Мърфи – "Всяко нещо, което започва добре свършва зле”. Това не се отнася до вас двамата, ще кажете вие или поне, докато не се случи наистина. Голямата любов, каквато без съмнение цари между вас, ще бъде подложена и на големи изпитания. С лекомисленото си поведение и слабост към нежния пол, мъжът Везни ще подложи психиката ви на изпитание, което малко жени могат да издържат. Но добре е да знаете и втория закон на Мърфи – "Всяко нещо, което започва зле свършва още по зле”, така че е по-добре началото да е розово, пък на финала – да става каквото ще. Мъжът Везни е много нежен любовник, думите му ще галят слухът ви и лесно ще му прощавате. В сексуално отношение между вас ще има пълна хармония, тъй като сте под влияние на планетата на любовта Венера и се настройвате с лекота към нуждите на партньора.

Мъж Скорпион

Вие сте много упорита и щом веднъж се влюбите в мъж Скорпион, ще го преследвате с настойчивостта на ловец подгонил жертвата си (едва ли сте мислили, че сте способна на такова поведение). Но знайте, че ролята на жертва не допада много на Скорпиона – той предпочита сам заложи капана, с който да улови избраницата на своето сърце. Ако приемем, че вече сте заедно, то със сигурност се наслаждавате на пълноценното сливане на вашите тела и души, защото Водата (Скорпиона) и Земята (Телеца) се допълват един друг по неповторим начин, раждащ изобилието и живота. Разбира се, той ще трябва да удовлетворява освен сексуалните, и нуждите ви от финансова и емоционална сигурност, които в никакъв случай не са второстепенни за вас.

Мъж Стрелец

Вие се нуждае от сигурност точно толкова, колкото той – от приключения, затова ключът към успеха на връзката ви се крие в съчетаването на горепосочените нужди. Мъжът Стрелец има големи планове, но се нуждае от някой, който да го мотивира, за да се заеме със изпълнението им. Той е разсеян, така че не се свенете да му напомняте за къде е тръгнал и един ден той ще стане примерен съпруг, който ще се старае да удовлетвори всички потребности на семейството си. Вие няма да разбирате винаги неговите шеги, но ще се смеете добродушно на непохватните му опити да си завържете вратовръзката. Физическото ви единение е великолепна смесица от огнена страст и плътско желание, които ви изпълват с възторг.

Мъж Козирог

Надали може да има по-земен и по-стабилен съюз между мъж и жена! Мечтите ви напълно съвпадат с дългосрочните планове на мъжа Козирог и това обстоятелство усилва притока на вода в мелницата на хармоничното ви партньорство. Когато той се втурне да превзема поредния професионален връх, ще може да разчита на безрезервната ви подкрепа. Мъжът Козирог е консервативен по природа и предпочита съпругата му да си стои у дома и да се грижи за домакинството, докато той печели пари. Сексуалният ви живот ще бъде на ниво, стига той да не прахоса цялата си енергия в себедоказване на професионалното поприще. Няма да ви подарява цветя всеки ден, но може да бъдете сигурна, че няма да забрави да ви зарадва за рождения ден със скъп и практичен подарък.

Мъж Водолей

Рано или късно с изненада ще откриете, че нещо във вашата връзка не е наред. И то след като сте положили толкова много усилия, за да се нагодите към всичките странности на характера му. Бурята ще се разрази, когато за рождения ден ви подари книга със заглавие "Въведение в астрологията”, вместо златното колие, в което се загледахте предния ден, докато обикаляхте заедно по магазините. Той упорито отказва да разбере, че вие сте материално момиче с материални желания и се нуждаете от материална любов! Ще се уморите да слушате гениалните му идеи за печелене на пари, и няма да се задоволите с приятелското потупване по рамото, когато се нуждаете от любов. За мъжът Водолей е много по-лесно да открие вечен двигател или машина на времето, отколкото да се досети за вашите потребности. Той е влюбен във вас и ви обича по своя си начин и ако и вие го обичате, казвайте му всеки ден с прости думи от какво се нуждаете.

Мъж Риби

Има две думи, които ви свързват по необясним начин и те са: спокойствие и тишина. Само че мъжът Риби трябва да ви осигури материална обезпеченост и увереност в утрешния ден, а вие на него – тишина, за да може да се отдава на медитативните си състояния всеки път, когато грубата действителност нарани чувствителната му душа. Сходните ви вибрации са много добра предпоставка за наситен с нежност и топлота интимен живот. Той ще успява да отгатва сексуалните ви желания и ще внесе в любовния акт нюанси, за които няма написан и ред в наръчниците за секс, (освен в неиздадените томове на Кама сутра. Налице са всички необходими астрологически предпоставки за щастлив брак.

Папка: Телец | Добавил: Пим (11.05.2009)
Разгледан: 5793 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181