Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:47
08.08.2022
Понеделник
3.229.117.123


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Телец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Брачен хороскоп за зодия Телец

Съпругът Телец - Влюбеният счетоводител.

Съчетава у себе си трудолюбие и мързел, практична активност и инертност, идеализъм и земност. Телецът може да ви влезе в положение, да поеме много неща. Можете да разчитате на него, понеже е търпелив и настойчив. По правило той е добър, мек и спокоен човек.
Телецът е домошар, в семейния живот е убеден консерватор и непоследователен инат. Обаче авторитетът на съпругата може да потисне неговата инициатива. Телецът добре се ориентира в материалните въпроси и не остава равнодушен към радостите на живота. Той е силно зависим от еротичното начало и трябва да е сит и доволен, както духовно и материално, така и физически.
Телецът е в интимни отношения с парите, той умее да формира и следи семейния бюджет и знае цената на нещата. Но на него трябва постоянно да му се напомня, че е глава на семейство и да се апелира към чувството му за дълг. Той е добър съпруг, обича децата, лоялен е към всички роднини. Не очаквайте от него мигновени решения и бързи реакции. Промените не са за него. В дома на Телеца трябва да е уютно и подредено и тогава всичко ще е наред.

Съпругата Телец - Феята на медната планина.

Жената Телец е консервативна и често предсказуема личност. Тя е дъщеря на Венера, а Венера е въплътената любов и красота в нейната телесна, жива същност. А красотата на света не може да бъде усетена в безпокойството и злобата. Венера е добродетелна и чувствена, привлекателна и органична, естествена и чаровна. Освен това жената Телец притежава всички тези качества, които биха загрозили всеки един мъж, но са очарователни у една жена. Обаче жената Телец съвсем не е толкова слаба. И ако решителните и бързи действия не са за нея, то постоянните усилия са точно в характера й. Трудно би могло да се назове най-подходящото за нея занятие. Сигурно най-главната й черта е да остава Жена, което само по себе си е трудна и отговорна задача. И жените Телци се справят перфектно с тази задача. Те пленяват именно със своята женственост, красота, вътрешно спокойствие и нежност.

Жената Телец е ревнива, третира мъжа като своя собственост. Не прощава изневерите, понеже идеализира живота и се стреми да живее по правилата и законите на приличието. Тя е голям инат и построява живота си съгласно вътрешните си нагласи. Отговорността за близките е непременна черта от характера й. По тази причина тя се страхува от резките жизнени обрати и всякак брани стабилността на съществуването й. Жената Телец търси надежден, осигурен мъж и е съгласна да му посвети живота си. Няма да се върже на голи обещания и няма да извършва подвизи в името на светлото бъдеще. И самата жена Телец може да е достойна спътница, добра домакиня, вярна съпруга и взискателна майка. Тези таланти са й присъщи по рождение. Също така тя умее да спестява, да съхранява, да опазва, да утешава и вдъхновява мъжа за велики дела. Привличат я истинските мъже – мъжествени и стабилни. Тя умее да създаде уют, да води домакинството и да бъде харесвана. По всичко личи, че е родена за семеен живот и любов.
Трябва да избягва брак с Лъв, Овен и Близнаци. Пример за добър брак е с мъж Водолей. Жените Телци се разбират добре също така и с представителите на собствения знак.

Папка: Телец | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 8029 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.229.117.123