Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:59
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Телец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Брачен хороскоп за зодия Телец

Съпругът Телец - Влюбеният счетоводител.

Съчетава у себе си трудолюбие и мързел, практична активност и инертност, идеализъм и земност. Телецът може да ви влезе в положение, да поеме много неща. Можете да разчитате на него, понеже е търпелив и настойчив. По правило той е добър, мек и спокоен човек.
Телецът е домошар, в семейния живот е убеден консерватор и непоследователен инат. Обаче авторитетът на съпругата може да потисне неговата инициатива. Телецът добре се ориентира в материалните въпроси и не остава равнодушен към радостите на живота. Той е силно зависим от еротичното начало и трябва да е сит и доволен, както духовно и материално, така и физически.
Телецът е в интимни отношения с парите, той умее да формира и следи семейния бюджет и знае цената на нещата. Но на него трябва постоянно да му се напомня, че е глава на семейство и да се апелира към чувството му за дълг. Той е добър съпруг, обича децата, лоялен е към всички роднини. Не очаквайте от него мигновени решения и бързи реакции. Промените не са за него. В дома на Телеца трябва да е уютно и подредено и тогава всичко ще е наред.

Съпругата Телец - Феята на медната планина.

Жената Телец е консервативна и често предсказуема личност. Тя е дъщеря на Венера, а Венера е въплътената любов и красота в нейната телесна, жива същност. А красотата на света не може да бъде усетена в безпокойството и злобата. Венера е добродетелна и чувствена, привлекателна и органична, естествена и чаровна. Освен това жената Телец притежава всички тези качества, които биха загрозили всеки един мъж, но са очарователни у една жена. Обаче жената Телец съвсем не е толкова слаба. И ако решителните и бързи действия не са за нея, то постоянните усилия са точно в характера й. Трудно би могло да се назове най-подходящото за нея занятие. Сигурно най-главната й черта е да остава Жена, което само по себе си е трудна и отговорна задача. И жените Телци се справят перфектно с тази задача. Те пленяват именно със своята женственост, красота, вътрешно спокойствие и нежност.

Жената Телец е ревнива, третира мъжа като своя собственост. Не прощава изневерите, понеже идеализира живота и се стреми да живее по правилата и законите на приличието. Тя е голям инат и построява живота си съгласно вътрешните си нагласи. Отговорността за близките е непременна черта от характера й. По тази причина тя се страхува от резките жизнени обрати и всякак брани стабилността на съществуването й. Жената Телец търси надежден, осигурен мъж и е съгласна да му посвети живота си. Няма да се върже на голи обещания и няма да извършва подвизи в името на светлото бъдеще. И самата жена Телец може да е достойна спътница, добра домакиня, вярна съпруга и взискателна майка. Тези таланти са й присъщи по рождение. Също така тя умее да спестява, да съхранява, да опазва, да утешава и вдъхновява мъжа за велики дела. Привличат я истинските мъже – мъжествени и стабилни. Тя умее да създаде уют, да води домакинството и да бъде харесвана. По всичко личи, че е родена за семеен живот и любов.
Трябва да избягва брак с Лъв, Овен и Близнаци. Пример за добър брак е с мъж Водолей. Жените Телци се разбират добре също така и с представителите на собствения знак.

Папка: Телец | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 8241 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181