Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:15
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Телец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Астрология и реализация - Телец

Преди време ви запознах със скритите заложби на хората, родени под знака на Овена. В този си материал ще ви разкрия всички онези дарби и таланти, присъщи на зодията Телец.
Телците по правило са треви реалисти и практически мислещи хора. Те упорито и настойчиво се стремят към материалното благополучие и финансовата стабилност. Ценят трайните неща в живота, а това се недвижимата собственост, рентите, застраховките, лихвите и пенсиите.
Целите, мечтите и идеалите имат стойност за Телеца само тогава, когато те могат да бъдат реализирани. Защото представителите на тази зодия се движат по пътя на самоосъществяването упорито, неотклонно и последователно. Те отхвърлят гневно чуждите съвети и вмешателства, дори и тогава, когато много добре разбира, че те са в негова полза. Въпреки това обаче Телците проявяват почти винаги добронамереност и толерантност. Търпението и самообладанието им изневеряват само при екстремални ситуации. Едва тогава те могат да избухнат и да се впуснат в разгорещени спорове и дебати.
Пътят към реализацията и успеха при тях е свързан с прозрението, че многоликият живот около нас не понася тесногръдието, ината и консерватизма. Точно обратното е вярно- нашето динамично време изисква гъвкавост, търпимост и великодушия. За Телците е трудно да проумеят това и те често се обграждат със стена от недоверие, мнителност и упорство. Стига се дори дотам, че много често те отстояват своите схващания докрай, като при това не стигат до крайни форми на насилие.
Много несполуки на Телците произтичат от вродената им любов към насладите и удобствата. Налице е винаги и един малко флегматичен темперамент. Затова Телците обичат да почиват на лаврите си, а не да се изтощават и мъчат с тежки, непосилни задачи. Само постоянният стремеж към сигурност и обезпеченост може да ги мотивира и да мобилизира волята им за нови дела и успехи. Тогава те се трудят методично и упорито, като винаги се стремят да умножат собствеността и парите си.
Техните убеждения, тяхното обществено положение и изборът на професия обикновено са от трайно естество. Телците рядко и трудно тръгват в атака, но когато го сторят, техният напредък е трудно удържим.
В професионално отношение връх взимат реалностите в живота и стремежът за осигуряване на охолни старини. Именно поради това повечето Телци се захващат най-вече с непосредствени задачи, с полезното и практически осъществимото.
Професионалните статистики сочат, че Телците се занимават предимно с онези индустриални браншове, които хранят и обличат тялото. Това са на първо място хранително- вкусовата промишленост, текстилната и модната индустрия, както и производството на стоки за бита. Освен това Телците имат афинитет и към селското стопанство и градинарството. Те много често отглеждат плодове и цветя и мнозина от тях се занимават с внос и износ на тези стоки. В областта на политиката този тип хора предпочитат икономическата и аграрната политика.
Складовете, оранжериите и търговията със селскостопанска продукция са също така поприща, предпочитани от тази зодия. Ако хората, родени под този знак, се насочат все пак към научно-изследователска дейност, те избират най- често химията, фармацията, икономиката или архитектурата. Между тях откриваме и много ветеринари, строителни инженери, аптекари, лечители и фотографи. В областта на изкуството Телците предпочитат музиката, пеенето и драматургията. Не им са чужди също така вътрешната архитектура, сценографията и приложните изкуства. По-издигнатите от тях притежават изключителен вкус. Те умеят да боравят с цветове и форми. Именно поради това мнозина от тях стават чудесни скулптори и монументалисти.
Жените, родени под тази знак са едни от най- добрите модистки. Те са чудесни шивачки, декораторки, манекенки и фотомодели. Имат освен това изразен афинитет към цветя, икебана, керамика и бижута. Те са ненадминати в търговията с луксозни стоки. Намираме ги в много модни и фризьорски салони. Освен това са добри гастрономи, управителки на модни и луксозни заведения, барове и мебелни къщи. Многократно споменавах, че Телците по принцип имат активно отношение към парите. Именно поради това те са силно изкушени и от банковото дело. Привличат ги освен това и такива неща като търговията с недвижими имоти, борсите, спестовните каси, застрахователните дружества и взаимоспомагателните каси. Привлича ги всъщност всичко, което по някакъв начин е свързано с ипотеки, спестявания, посредническа дейност.
Много Телци се подвизават и в ресторантския бизнес. Повечето Телци по принцип са много добри готвачи. Немалко от тях са притежатели на луксозни заведения, барове и изискани хотели. Не са им чужди и деликатесите, както и търговията с тях. Привличат ги освен това сладкарското изкуство и шоу бизнесът. Изкушени са и от такива професии като модният дизайн и парфюмерията.
По правило Телците притежават силни, набити тела. Оттук и успехите им в такива спортове като тежката атлетика, борбата и бокса.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Папка: Телец | Добавил: Пим (07.04.2009)
Разгледан: 2639 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181