Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:53
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Стрелец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Стрелец

Планета - Юпитер
Метал - цинк
Цвят - синьо
Качество - активност
Принцип - подвижен
Скъпоценен камък - гранат, тюркоаз, аметист
Елемент/стихия - огън
Абстрактно значение - воля за разширение на познанията
Конкретно значение - откровеност, прозрение и идеи, пътувания
Части на тялото, които управлява - бедра, таз, мускули

Зодията според Апостол Апостолов

Зодиакалният знак Стрелец владее от 23 ноември до 21 декември и е носител на дейност, подвижност, общителност и промени. Той означава награда или наказание, а в същото време и лов. Изобразяват го като кентавър, обтегнал своя лък, приготвил се да стреля. А кентавърът е символ на власт и светска мъдрост. Този зодиакален знак отбелязва бедрата на световния човек и представя мускулната опора на телесната сила, устойчивост и непоклатимост. Той представя още средоточията на външна власт и административна управа. Стрелецът покровителства църковната и държавната власт и необходимостта от граждански, военни и църковни закони. Негов скъпоценен камък е карбункулът, който дава голяма сила на родените под знака Стрелец. Тези хора имат ум с организаторски качества, външна дисциплина, покоряват се на властите и зачитат всички постановления и закони. Те са работливи, покорни на държавата и на обикновения ред, зачитащи всяко правителство. По нрав са великодушни, свободолюбиви, енергични, шеговити и весели. Имат жив темперамент, честолюбиви са, стремят се към власт и високо обществено положение, жалостиви са към бедните, угнетените и нещастните.
Стремят се да запазят съществуващия ред, умеят да вземат бързи решения, хладнокръвни са, умеят да управляват другите, но им липсват високи умствени способности, за да се справят с изискванията на своето време. Замислите трябва да изхождат от други, не от тях – те могат само да ги прилагат. Обикновено родените под знака Стрелец са телесно здрави и съразмерни, с ръст по-висок от среден, имат червендалесто лице, високо чело, бляскава кестенява коса, хубави светли очи, привлекателна външност. По характер са живи, енергични, обичат спорта и удоволствията на открит въздух. Те са весели, доброжелателни, свободни в обноските си, непринудени в разговора си.
Растенията, посветени на този знак, са: слез, богородичка, звъниче, тинтява и френско грозде. Камъни са: налантът и всички минерали, представляващи смес от червено и зелено.

Жените, които са родени под знака Стрелец, имат буден ум, неспокоен, вълнуващ се, постоянно в тревога. Повечето от тях не са телесно хубави, но са интересни. Лесно се въодушевяват, много са любопитни, търсят всякакви преживелици. Имат завистнички и неприятелки, които ги преследват. Не са лековерни, напротив, склонни са към съмнения. По природа са набожни и благочестиви, обичат чистия живот, стремят се към съвършенство. Макар че са буйни, сприхави, избухливи, независими, непокорни и макар трудно да им се угажда, те уважават своя дълг и го изпълняват добросъвестно. Ако умееш да ги разбереш, те ти стават покорни, понеже са добросърдечни, хранят нежни чувства, уважават човещината и са готови да помогнат на другите. Те обичат работата, дейни са и са способни да заповядват, самомнителни са до високомерие. През времето, когато владее знакът Стрелец, тези жени чувстват нужда от усамотение и желаят да се отдалечат завинаги от шумния свят.

Мъжете, които са родени под знака Стрелец, имат жив, подвижен, гъвкав ум. Те са бодри, будни, дейни, възторгват се лесно, но имат сигурно и здраво съждение. Темпераментът им е енергичен, силен, рязък, много подвижен. Те обичат телесните упражнения, спорта, лова, излетите. По-издигнатите и по-просветените от тях, стоящи на по-високо стъпало на обществената стълба, смятат лова и спортните игри за нещо просташко и унизително. У тях нуждата от движение се превръща в потреба от научни издирвания и от изследвания в много и различни области. Мъжете, родени под знака Стрелец, са общителни, чувствата им не се менят и поради това си създават лесно приятели, които ги обичат, ценят и почитат. Тяхното самолюбие е много голямо. Те се стремят постоянно да запазят своята независимост, но това не им пречи да имат ред и методичност и да бъдат справедливи, тъй като гледат правилно на нещата и ги виждат вярно. Понеже се увличат и желаят да проявят преголямо усърдие, те често си прахосват времето и силите в пресилена дейност. Тези хора са упорити и неуморни работници – предприемчиви, но в същото време много благоразумни, те не се залавят никога за неизпълними работи.
Ако прогърми, когато владее зодия Стрелец, ще има борба и метеж много в тази страна; ще има от всички плодове; това, което е в планините, ще изгние; за четириногите животни – приплод; зимата ще закъснее; в източната страна ще има много битки; плодовете за ядене след това ще паднат и ще потънат; ще има навсякъде по вселената радост.
Ако има земетресение, когато владее зодия Стрелец, за стадата ще настъпи мор и голяма смърт.
Типичният партньор от Даниела

По своя път по еклиптиката след Скорпион Слънцето продължава към знака на Стрелец. Това е деветият дом, който то посещава. Родените там са надмогнали драмата на предходния знак – да надживеят страстите.
Родените под знака на Стрелец имат задачата да се извисяват над собствените желания, да пренебрегнат себе си, за да издигнат в мислите си увереността за всеобщата валидност на правилата и законите.
Техният стремеж към лична свобода – физическа и духовна, е всъщност опит да се предостави на човечеството възможността да прозре необходимостта от сближаване не чрез чувства и желания, а чрез идеи.
Тази предопределеност идва и от силата на звездата Антарес, която осветява изключително ярко дома на Стрелец. Под напора на нейната сила и качества, повече от родените под знака се стремят към успех и популярност в обществото, без да се замислят за цената, която трябва да заплатят.
Всъщност, именно знакът Стрелец и неговите представители, са хората, които могат да представят една химерична идея като обикновен прагматичен ход и след като настъпи мигът на провала и разминаването между реалност и мечта стане очевидно, да останат равнодушно безучастни.
Това тяхно поведение, което е повече поза за самозащита, отколкото високомерие, те наследяват от символа на техния знак – кентавъра. Получовекът-полуживотното е стъпило здраво върху земята с тежестта на опита си, но гледа към небето с преизпълнен с надежда човешки поглед.
Двойнственото начало тормози отвътре този активен, “мъжки” знак и не му дава миг спокойствие, водейки го през живота от състезание към състезание, от промяна към промяна, от пътуване към пътуване.
Не е задължително всеки Стрелец да извърши всички тези предразположения на знака си в течение на своя живот. Достатъчно му е обаче да смята, че може да го постигне. Това му пречи да култивира адекватните пропорции между своите представи за времето и пространството и универсалните.
Ето защо, категорията време за Стрелеца тече не само в различни посоки, следвайки идеите му, но и с различна скорост. Тези несъответствия се проектират и върху отношението към секса, където те не познават скрупули и предразсъдъци.
За тяхната любовната игра и сексуалното преживяване са начин за себедоказване и демонстрация на възможности, състезание, което те непременно трябва да спечелят. Чрез победата си над партньора, те стигат до вътрешното убеждение, че могат да надвият противниците си и във всяка друга борба – например, в надпреварата за служебен пост или в гонитбата за обществен авторитет.
За победата Стрелецът не пести сили и не пресмята средствата. Тук той действа подобно на останалите два знака, подвластни на “огнената” стихия – Овен и Лъв, но при него акцентът пада не върху интензивността на действията, а върху тяхното разнообразие. Затова изглежда напълно естествена бързата и многобройна смяна на лицата, на които се оказва благоволението да бъдат негови спътници, макар само на кратки отсечки.


Как да задържим при себе си Стрелец?

Какво остава на личността, попаднала под властта на чувствата си към родения под знака на Стрелец, освен да прелиства с бързината на стрела книгата – разказ за неговите житейски роли.
Вие нямате никакъв шанс да се наслаждавате дълго на компанията му или на всекидневие в негово присъствие, ако държите да бъдете верни на себе си – винаги еднакво реагиращи, защитаващи своите принципи и привички.
Но дори и при една такава поставена на ситуацията, между вас и вашия партньор Стрелец, вие все още имате шанса да го задържите до себе си. Дайте си сметка, че от същностно значение е, ако иска да е здрав и работоспособен, да преживява и съпреживява непрекъснато истински, реален секс.


Неписани правила, които родените Стрелец трябва да знаят, за да бъдат щастливи и обичани

Нищо не показва по-точно отношението и атмосферата на живота при един Стрелец от неговия външен вид. Блясъкът в очите идва само тогава, когато и вътре всичко е наред. А това означава, че той може да стъпва здраво на земята и още по-смело да мечтае за бъдещето.
Резките промени в теглото и крайните решения по отношение на облекло и прическа, които не са продиктувани от желанието за адекватност между поведение и възраст, издават съществени проблеми в живота на Стрелеца. Показват, че духът на нашия състезател и реформатор страда под тежестта на непривични, нежелани въпроси. Проблемите с обмяната на веществата са първият симптом, който се появява, за да ги предупреди, че твърдоглавието би могло да ги превърне в пациенти на кардиолозите.

Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Стрелецът не е от хората, които обичат дългите уводи. Желаете ли да го заплените, действайте бързо и решително.

Как да покорите жената на своето сърце?

Ако ви настигне стрелата на жената стрелец, ще се потопите в спокойните води на платоничната любов. Заредете се с търпение, вицове и афоризми.

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Дружелюбният стрелец очаква от вас някакъв грандиозен жест на внимание. Не е достатъчно да купите нещо, важен е жеста..

Как да разпознавате представител на друг зодиакален знак?

Стрелците са душата на всяка компания. Можете да ги разпознаете по засилените жестове и бързото ръкомахане.

Коя е скритата Ви туристическа мечта?

Стрелците жадуват да обиколят целия свят. Дали се намирате в Китай, Япония или в Норвегия за Вас е без значение.

Гастроном или лакомия сте?

Стрелецът обича да експериментира в кухнята, но в същото време е строг привърженик на традиционната кулинария. Вие сте идеалният гост, особено когато са Ви поканили да похапнете от любимите си ястия.

От коя зодия е Вашия началник?

Демонстрирайте на началника си стрелец ентусиазъм за работа, като неговия. В този случай той сам ще пожелае да ви учи, показва и направлява..

Папка: Стрелец | Добавил: Пим (01.04.2009)
Разгледан: 5357 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173