Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:48
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Стрелец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Стрелец

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Огънят на страстната ви любов се разпалва с всяка измината минута и няма човек, който би могъл да каже как ще завърши вашата пламенна връзка. Може би с брак, който обикновено е достатъчно условие, за да охлади и най-горещата любовна история и да я превърне в спокойно съжителство. Спокойно ли казах? Извинявам се, грешка на езика. Това, което ще ви липсва е именно спокойствието, защото момичето Овен не знае умора както в купоните, така и в секса. Общото ви щастие може да бъде помрачено от нейната ревност или вашата склонност да философствате, вместо да действате, когато нещата опрат до пари. Момичето Овен, макар и да минава за идеалистка е здраво свързана с материята, никога не го забравяйте.

Жена Телец

Тя се нуждае от сигурност точно толкова, колкото вие от приключения и ключът към успеха на връзката ви се крие в съчетаването на горепосочените нужди. Например, може да отидете в Нова Зеландия и да закупите къща с голяма градина и след това да я поканите да се омъжи за вас. Ако това условие ви се струва неизпълнимо, то трябва да измислите нещо друго, което да удовлетвори потребността от стабилен дом и семейство на любимата ви. Тя не винаги ще разбира вашите шеги, но ще се смее добродушно на непохватните ви опити да си завържете вратовръзката. Физическото ви единение е великолепна смесица от огнена страст и плътско желание, които ви изпълват с възторг. Не забравяйте, че жената Телец е подвластна на стихията Земя и се нуждае от вашия допир и ласки и извън леглото.

Жена Близнаци

Жената Близнаци ще ви изненада приятно с интелекта си и готовността да говори по всички теми, които ви вълнуват. Тя е готова да ви слуша с отворена уста, когато разказвате за пирамидите в Гиза или културата на ацтеките. И няма да се колебае ни най-малко, ако й предложите да направите околосветско пътешествие. Ще се учудя обаче, ако й предложите да се омъжи за вас. Вие ще консумирате медения си месец, без да се налага да подписвате разни формални договори. И двамата бягате от брачната институция като дявол от тамян, затова е трудно връзката ви да продължи дълго време. Един ден ще се качите на различни влакове и няма да се видите никога повече... След години, ако съдбата е решила да си направи приятна шега с вас, ще я зърнете отново да играе сиртаки в подножието на Акропола и вашата любов ще пламне с нова сила.

Жена Рак

Звездите не са особено благосклонни към вашата връзка, защото различията в характерите ви са големи и трудно преодолими. Да започнем с отношението ви към парите. Ракът трудно ще разбере безразсъдната щедрост на Стрелеца. Той от своя страна няма да може да вникне в сантименталната природа на жената Рак и лесно ще засяга струните на ранимата й душа. В секса ще се радвате на взаимност, ако подходите мълчаливо и нежно към нея и дадете воля на богатото си въображение. Обединява ви и свежото чувство за хумор, което блика и от двама ви, както и романтичния поглед към живота, но дали това е достатъчно за по-дълготрайно партньорство?

Жена Лъв

Стихията огън, на която сте подвластни, прави връзката ви многообещаваща, но в никакъв случай безпроблемна. Вие сте този, който трябва да се нагоди към лъвския характер на любимата си. Най-напред трябва да се откажете от желанието да си правите дебелашки шеги с нея (едва ли има Лъвица, която да не ги приеме съвсем на сериозно!) След това трябва да внимавате да не давате и най-малкия повод за ревност, защото тя желае да бъде единствената жена във вашия живот. Но това условие е трудно изпълнимо, защото нарушава свободата ви, нали? Все пак, жената Лъв има достатъчно достойнства, за да зарежете романтичните флиртове и да се отдадете на една по-сериозна и качествена връзка. Тя ще оцени щедростта ви и ще ви бъде вярна. Степента на физическото сливане помежду ви е в качеството и количество напълно достатъчни, за да задоволят всичките ви сексуални желания.

Жена Дева

Силата на чувствата ви ще бъде подложена на изпитание, което много трудно ще издържите. Всеки ваш импулс, всяко ваше изказване, дори всяка ваша мисъл ще се сблъсква с трезвата и критична преценка на жената Дева, която за съжаление почти винаги ще бъде права. Ако се вслушвате в думите й ще се окаже, че сте обречен на бездействие. Затова ще се опитате да спорите с нея, което пък ще я накара да се затвори в себе си и да мълчи с дни, а това ще ви изнерви до крайност. Тя ужасно обича да изпипва детайлите и да бъде точна във всичко, което прави, докато вие сте с широки разбирания и сте склонен да подминавате ежедневните битови проблеми, което от своя страна ще изкарва вашата любима от равновесие. Тези противоречия могат да се пренесат и в сексуалния ви живот, който да се превърне в арена, на която да се стремите да докажете превъзходството на възгледите си за живота.

Жена Везни

Между вас е пламнала любов от пръв поглед, която ви е вдъхновила да напишете стихотворение или да покорите Северния полюс и да посветите това постижение на възлюбената си от зодия Везни. Логичното следствие от вашата връзка е да прерасне в брак, но точно тук е първият препъни камък в хармоничните ви до този момент отношения. Няма Стрелец, който с желание да се впрегне в ярема на брака и вие едва ли правите изключение. Но сте оптимистично настроен и със сигурност ще преодолеете това препятствие и заедно ще се отдадете на безгрижен семеен живот. Защото едва ли има двойка, която с такава лекота преодолява проблемите, които сивотата на ежедневието носи със себе си. Вие сте и много добри интимни партньори, сексуалното желание ще ви завладява на най-неочаквани места. Нейният топъл глас и сексапил редовно ще предизвикват у вас вълни от страст, на които трудно ще можете да устоите.

Жена Скорпион

Връзката с жена Скорпион сама по себе си е истинско приключение, така че дълго време няма да се нуждаете от други екстремни преживявания, ако съдбата е решила да ви събере с нея. В началото на взаимоотношенията ви нищо не издава задаващите се проблеми, така както ясната утрин на един обикновен октомврийски ден с нищо не вещае буря. Светкавицата ще ви тресне, когато някоя от поредните ви "невинни” шегички се изплъзне от устата ви. Езикът на Скорпиона е безпощадно остър и като с хирургически скалпел ще направи безпощадна дисекция на всичките ви недостатъци, от която ще ви прилошее. Но вече сте предупреден и може да ви се размине, ако се научите да си мерите думите (нещо, в което дълбоко се съмнявам). Но бурята, за която вече стана дума е нищо пред урагана от сексуални страсти, който ще се разрази в спалнята или на задната седалка на колата ви.

Жена Стрелец

Надали има по-забавна и жизнерадостна двойка от вашата. Способни сте да превърнете всеки делник в празник, а празника – в истински карнавал. Миговете, които прекарвате заедно са толкова незабравими, че връщайки се назад, трудно ще откриете друг партньор, с който да сте си подхождали толкова много. Добрата сексуална съвместимост също е обусловена от еднаквите ви вибрации, затова любовния ви живот ще бъде изпълнен с дълбоки интимни усещания, усилвани от закона за резонанса. Внимавайте само лекомислието да не ви изиграе някоя лоша шега, тъй като живота има и своята сериозна страна, която и двамата сте склонни да пренебрегвате. Ако не изповядвате една и съща вяра, може да разпалите непрестанни теософски спорове помежду си, в които да се опитвате да разрешите вечния въпрос "Кой е пръв – яйцето или кокошката” (духа или материята, мъжа или жената...)

Жена Козирог

Ако сте се запознали в някоя планинска хижа, в която вие сте разказвали вицове, а момичето Козирог се е превивало от смях, (а е било и единствения ви слушател), то бих могъл да разбера факта, че сте заедно. Защото пропастта между вас е толкова голяма, че наистина се нуждаете от алпийска екипировка, за да я преминете. Тя е трезва реалистка, с ясно определени цели, знае какво иска от живота и как да го постигне. Вие сте непоправим оптимист, с много планове, но без конкретна програма за постигането им, вярвате, че всичко ще се нареди според Божия промисъл, така че каквото и да става, то е за добро. Забелязахте ли разликата? Но все пак дълбоко в жената Козирог се крие желанието да опознае света и вас, като част от него, стига това да не попречи на плановете или кариерата й. Тя ще повярва на любовните ви клетви и е в състояние да прости дори изневяра, но не разчитайте отношенията между вас да са както преди – вече ще ви свързват само оковите на брака.

Жена Водолей

Сигурен съм, че не можете да кажете какво предстои да се случи в утрешния ден от вашия съвместен живот. И не защото нямате планове, напротив, а защото те почти винаги се провалят, за да се случи нещо по-вълнуващо, отколкото сте планирали. Например: решили сте да отидете за уикенда на море, но когато стигате до гарата откривате, че момичето Водолей е забравило билетите за влака у дома. Докато гледате как влака се отдалечава от перона, минава един неин приятел, който е също е решил да ходи на море с приятелката си. В следващият момент вече четиримата летите с джипа му към плажа, съпровождани от дивата музика на "Iron Maiden” и т.н. и т.н. Сексуалните ви игри също са изпълнени с не по-малко предизвикателства и непредсказуемост, и носят удовлетворение и на двамата.

Жена Риби

Има ли друга жена, която да е слушала с такова внимание увлекателните истории, които разказвате? Готов съм да се обзаложа, че не! Дори и да повторите някоя случка, момичето Риби ще я изслуша със същия интерес, сякаш я чува за първи път. Не бързайте да я упрекнете в неискреност, тя просто иска да ви достави удоволствие. Дори и съюзът ви да е хармоничен, жената Риби ще ви се стори малко скучновата, защото огнената ви природа е склонна да търси авантюрите и тръпката от живота. Затова няма да успеете да оцените дълбочината на сексуалната наслада и духовното единение, която тази жена е в състояние да ви предложи. Тя интуитивно ще разбере кога е настъпил часът на раздялата и ще се оттегли незабелязано, което ще ви постави пред дилемата да тръгнете да я търсите нейде в неизбродимото море или да отплавате към близката фрегатата на някоя красавица от огнен или въздушен тип.

Папка: Стрелец | Добавил: Пим (04.05.2009)
Разгледан: 4735 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173