Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:13
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Стрелец


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Стрелец

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Откакто сте заедно, животът ви е един безкраен празник, изпълнен с приключения, авантюри и купони. Наистина е удоволствие човек да ви наблюдава заедно, за вас всеки ден е свети Валентин – празника на влюбените. Стрелата на Купидон е пронизала сърцето ви още в първия миг, когато сте видели това смело и сърцато момче. Ако решите да останете заедно завинаги, ще трябва да съумеете да разпределите задълженията и отговорностите, които една по-сериозна връзка или брак предполага. Макар и двамата да сте големи идеалисти и оптимисти по природа, материалните проблеми и еднообразието на ежедневието могат да намалят интензивността на чувствата и силата на привличането дори между вас. Проблем може да се окаже и неговата ревност, която в 99% от случаите ще бъде неоснователна. Сексуалният синхрон между вас е отличен, защото сте представители на огнените знаци и отлично си пасвате в леглото. (според звездите)

Мъж Телец

Тази връзка е трудна за вас, макар че в самото начало нещата изглеждат розови. Вие ще откликнете на романтична природа на мъжа Телец, достатъчно е да ви подари букет цветя с любовно послание, за да се влюбите безумно в него. Скоро ще откриете колко се различават вашите възгледи за живота: той е практик и материалист, вие – идеалистка с духовна ориентация; той предпочита домашния уют и сигурността, вие – пътешествията и предизвикателствата. Като изключим тези различия, ще прекарвате добре заедно, с много смях, шеги и добро настроение. В сексуалната област ще го намерите за прекалено голям традиционалист, тъй като няма да може да оцени спонтанността ви и необходимостта от разнообразие. Връзката ви има бъдеще, ако той малко забърза темпото, а вие успеете да намалите интензивността на вибрациите си дотам, че да станете неразделна част от материалния свят, в който ние всички живеем.

Мъж Близнаци

Този мъж пасва много добре на вашия темперамент - вие обичате да пътувате, той обожава, вие обичате понякога да рискувате, той е безразсъден по природа, вие смятате, че знаете всичко – ще откриете, че има много неща, които може да научите от него. Любовта и общуването ще изпълват дните и нощите ви. Има един малък проблем, за който искам да ви предупредя: вие сте всеотдайна и доверчива като дете, което може да изкуши мъжа Близнаци да злоупотреби с доверието, което му гласувате. Това може да влоши много отношенията ви, дори да сложи край на връзката ви, която обещаваше да бъде толкова романтична и безпроблемна. Все пак не забравяйте, че в зодиака сте противоположни знаци и равновесието, на което се крепи разбирателството ви е доста крехко. В сексуалното общуване намирате взаимно удовлетворение и много радост.

Мъж Рак

С мъжа Рак сте много романтична двойка, жалко само, че не всеки ден е празник и неминуемо ще трябва да се потопите в реалността, която далеч не е в толкова розови краски. Вие сте далеч по-открита и пряма от него, а също и авантюристично настроена, докато той обича да пази тайни, не разкрива лесно намеренията си. Предпочита добре да опипа почвата преди да се впусне в едно толкова сериозно съчетание, каквото представлява брака. И вие не бързате да се обвържете юридически, но ще намерите, че Ракът е подходяща партия. Имате различен сексуален темперамент, но това не ви пречи да се наслаждавате на ласките и любовната игра, в която сте ненадминати. Сещам се и за още едно различие, и то е в противоположното ви отношение към парите, той е склонен да спестява, докато вие сте с широки пръсти – нещо, с което мъжът Рак трудно ще се примири.

Мъж Лъв

Има всички условия между вас да цари пълна хармония, но все пак на хоризонта на взаимоотношенията ви ще се появи един буреносен облак, чието име е свобода. Едва ли има Стрелец, който да не развява тази дума като бойно знаме, всеки път, когато се стигне до по-дълбоко обвързване. Ако Лъвът прояви разбиране към тази ваша особеност на характера, дълго време ще се радвате на изпълнен щастие и любов съвместен живот. Страстният секс, на който се отдават телата ви и горещата любов изпълваща сърцата ви вървят ръка за ръка и само прекалената гордост и самовлюбеност на Лъва могат да развалят идилията. Но и двамата умеете да прощавате и сте скроени широко, за да могат подобни малки несъвършенства на характерите да ви разделят един от друг. Имате невероятната способност да гледате на живота като на игра – качество, което липсва на 90% от двойките, за да бъдат щастливи.

Мъж Дева

Мъжът Дева няма да успява да разбере всеки път чувството ви за хумор, защото е свикнал да гледа далеч по-сериозно на живота. Например, когато вие изпуснете някоя чиния на земята и се залее от смях, той наум ще изчислява нанесените щети. Може да научите много практични и полезни неща от връзката си с този мъж, както и да се научите да се вглеждате в собствените си недостатъци, които мъжът Дева няма да пропуска да отбележи. Все пак, отпуснете се и се насладете максимално на времето, което ще прекарате заедно, защото и двамата нямате силен стремеж към обвързване, а това ще предопредели скорошния край на връзката ви. Вие си падате по романтиката, а той по машините, което ми напомня за едно стихотворение на Вапцаров. Ако успеете да ги съчетаете в едно като поета, хипотезата ми за краткотрайност на отношенията ви може и да не се сбъдне. В секса може да очаквате да се случи всичко или да бъде съвсем тривиален – отново несигурност в прогнозата, което се дължи на променливия характер на вашите зодиакални знаци.

Мъж Везни

Няма как да не сте забелязала интелигентността на вашия любим от зодия Везни – факт, който ви изпълва с тих възторг. Рядко се срещат толкова умни и едновременно с това – нежни и чаровни мъже в наше време. Да си го кажем направо – шансът е почти нулев и все пак, той стои до вас на виенското колело и ви шепне нежни думи, запленен от юпитерианския ви чар. Вие сте добри приятели, събеседници и разбира си – любовници. За малко двойки може да се каже, че сексът носи толкова много радост, колкото за вас. Щедри сте по природа и пилеете пари с лека ръка, затова в по-сериозна връзка (брак) някой трябва да поемете контрола над семейния бюджет. Вие сте откровена до болка, а той – болезнено справедлив, затова ще ходите с превръзки от раните, които стрелите на истината са оставили върху вашите души. Но именно истината е най-добрата рецепта за лекуването на проблемите във човешките взаимоотношения.

Мъж Скорпион

Вие сте открита точно толкова, колкото той е потаен, а от друга страна, неговата сексуалност е равна на вашата романтичност. Възможно ли е да съществува знак за равенство между тези противоположни вибрации? Мисля че да, дори и да е за кратко. Вие ще се хвърлите във връзката с цялата откровеност и страст, на която сте способна и дори първа ще му признаете за чувствата си. Това ще накара мъжа Скорпион да подходи още по-предпазливо и ще има едно наум относно вашите намерения. И когато най-сетне той реши, че може да ви се отдаде напълно, вие вече ще сте започнала да се отдалечавате от него. В секса обаче различията ви подгряват въображението и страстта до градуса на кипене, затова тази част от вашите отношения е напълно удовлетворителна и за двама ви. Има още нещо, което би могло да ви обедини и това е вярата в Бога.

Мъж Стрелец

Надали има по-забавна и жизнерадостна двойка от вашата. Способни сте да превърнете всеки делник в празник, а празника – в истински карнавал. Миговете, които прекарвате заедно са толкова щастливи и незабравими, че връщайки се назад, трудно ще откриете друг партньор, с който да сте си подхождали толкова много. Добрата сексуална съвместимост също е обусловена от еднаквите ви вибрации, затова любовния ви живот ще бъде изпълнен с дълбоки интимни усещания, усилвани по закона за резонанса. Внимавайте само лекомислието да не ви изиграе някоя лоша шега, тъй като живота има и своята сериозна страна, която и двамата сте склонни да пренебрегвате. Ако не изповядвате една и съща вяра, може да разпалите огъня на непрестанни теософски спорове помежду си, в които да се опитвате да разрешите вечния въпрос "Кой е пръв – яйцето или кокошката” (духа или материята, мъжа или жената...)

Мъж Козирог

Подобна връзка мнозина астролози биха описали като невъзможна. И все пак тя е реалност, напук на всички прорицатели. Хладната емоционална природа на мъжа Козирог е била сгрята от слънчевото ви излъчване, и една от вашите любовни стрели е успяла да рани леко сърцето му и за момент той се е превърнал в безгрижен хлапак. Но тази кардинална промяна едва ли ще продължи дълго – забележете, казах че стрелата е ранила леко сърцето му, а не – "пронизала го е дълбоко и безпощадно”. Все пак, дълбочината на раната зависи от степента на сексуална съвместимост помежду ви. Колкото тя е по-пълна, толкова сърцето ви ще страда повече, когато се разделите. Но може да си бъдете много полезни един на друг, ако успете да усвоите поне по една положителна черта от своя партньор. За Козирога това е щедростта на Стрелеца, а за последния – благоразумието на Козирога. Ако го направите, току виж сте останали много по-дълго време заедно, отколкото предполагах.

Мъж Водолей

Независимо дали той следва вашите мечти или вие неговите, то връзката ви е много вдъхновяваща и удовлетворява нуждите и на двама ви. С негова помощ ще осъществите пътешествията, за които сте бленували, а благодарение на вас мъжът Водолей ще разбере какво се крие на обратна страна на Луната. Новите идеи, които главата му ражда всяка минута, ще се подемат с ентусиазъм от вас и връзката ви ще се превърне в неизчерпаем извор на оптимизъм, свежест и забавления. В секса въздушната стихия на Водолея ще разпалва огъня на страстта и въображението на Стрелеца и всяка любовна нощ ще бъде единствена и неповторима. Макар че трудно се справяте с парите, ако професиите ви са с интелектуална насоченост, то няма да възникнат проблеми във финансовата страна на взаимоотношенията ви.

Мъж Риби

Имате много общи духовни интереси, които ви свързват в едно цяло много по-силно и от най-страстното физическо привличане, което може да съществува между двама души. Философия, религия, древни цивилизации и култури, езотерични науки – все области и теми, по които може да разговаряте с часове, обменяйки опит и познания, които на страничен наблюдател биха се сторили енциклопедични. В емоционален план вие сте далеч по-пряма и непринудена от мъжа Риби и ще го изненадате с откровеността си, когато му се обясните в любов. Той може би си е мислил, че ще останете само приятели, но вашите планове са други. Най-трудно ще слеете вибрациите си на физически план, където сексуалните ви темпераменти са коренно различни, но и там може да се постигне разбирателство, ако чувствата ви са искрени и дълбоки.

Папка: Стрелец | Добавил: Пим (04.05.2009)
Разгледан: 6477 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181