Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:32
24.02.2020
Понеделник
3.94.202.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Скорпион


Овен [9]Телец [8]
Близнаци [8]Рак [6]
Лъв [6]Дева [6]
Везни [6]Скорпион [7]
Стрелец [5]Козирог [5]
Водолей [6]Риби [5]


Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Управляван по-рано от Марс, днес астролозите смятат за негов управител Плутон. Според гръцкия мит ловецът великан Орион разсърдил непорочната богиня Артемида, покровителка на лова, опитвайки се да я прелъсти. Тя събудила скорпиона, за да ухапе Орион и да го умъртви. От гръцката митология Скорпион и Орион се пренесли на небето. По-късно римските астрономи започнали да наричат онази част от съзвездието Скорпион, която образувала неговата щипка, съзвездие Везни. Скорпионът се символизира от неговите крака и жило. Астролозите твърдят, че неговият знак представлява изображение на откъсната опашка на гущер; в древния Египет неговият знак бил изправен гущер с опашка във вид на стрела. В някои отношения това е най-силният зодиакален знак, тъй като негови управители са Марс и Плутон.
Като правило Скорпионът се стреми към самоусъвършенстване. Присъщи са му силна воля, ярки емоционални импулси. Често пъти животът на Скорпиона е борба с тази неизкоренима импулсивност за подчинението й на целенасочено творческо начало и нейното контролиране. Знак на сексуалността, Скорпионът е страстен любовник. Когато страстта на Скорпиона излиза от контрол, това довежда до ненаситна жажда за притежание, до ревност, до насилие. Към живота той никога не се отнася лекомислено. Всичко, което той прави, го прави сериозно. Желанието му да прави всичко перфектно и съвършено му пречи да разчита на другите.
Развитите типове от този знак са страстни борци за справедливост. Обратно на Овена, Скорпиона е много издръжлив, понеже е постоянен знак. Презира слабостта в себе си и в другите, но може да бъде великодушен, в състраданието си ще направи всичко, за да помогне. Но след това очаква от човека да се научи да бъде самостоятелен и да се грижи за себе си сам. Дипломацията не е неговата стихия.Талантът му в областта на науката е огромен, особено в изучаването на окултните науки. Той не е дърдорко, и тежко на онзи, който издаде тайните му или заслужи гнева му. В борбата той е безжалостен, а и той самият не очаква да го съжаляват. Скорпионите са със силно и здраво тяло, пронизващ поглед, излъчват магнетизъм, пръскат около себе си нещо мистично.
Скорпионът притежава добра интуиция, умее да отгатва мислите на хората и лесно може да ги накара да проговорят. Неговите изпълнения често граничат с чудо. Той не познава страха от смъртта, понеже за него е характерно мистичното разбиране на превъплъщението: "умри и бъди". Неговият девиз е: "Аз желая силно, аз съм ненаситен."

Папка: Скорпион | Добавил: Пим (03.04.2009)
Разгледан: 706 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.94.202.172