Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:08
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Скорпион


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Скорпионът

Личност

Скорпионите имат репутацията на знака с най-голям сексуален магнетизъм, чар и загадъчност... те са просто великолепни!... но винаги има и скрита страна, която се свързва с тяхната потайност, неуловимост, техният огромен емоционален потенциал и издържливост и често те несправедливо са били обявявани за "черните овце",когато нещата не вървят добре. Заради това че винаги имат собствено мнение и го отстояват с всички сили те нерядко влизат в ролята на критикари и вечната опозиция. Обявяват ги за хора, които служат единствено на личния си интерес и не признават никакви пречки пред целите си. Именно поради това те се асоциират с Юда в християнството.

За щастие Скорпионите са познати още и със своята непробиваема защита, способността си да заблудят противниците си разбивайки тяхната съпротива, както и тяхното фокусиране в една цел, което подклажда безкрайната им воля за успех на всяка цена. Именно затова те често успяват в сфери, в които много други преди тях са се провалили, но това не само не ги смущава, но дори им дава допълнителен стимул.

Египтяните са смятали, че скорпионите символизират въвеждането с мистериите, и са приели орелът като същество, което най-добре изобразява висшето проявление на енергията на скорпиона, дори старият астролог Ибн Езра почти замества знака на скорпиона с този на орел.
Митът за Феникс се асоциира именно със знака Скорпион и показва тяхната учудваща способност да се издигнат на крака дори и след пълен крах. Те са способни да се огъват под натиска, но никога не се пречупват, а тяхната вродена философска насочесност и добро познаване на човешката психология им помага да се справят с всяка ситуация.

Скорпионите нерядко се борят за притежание и проявяват вещомания и ревност към любимите си хора и предмети. Те имат изострен инстинкт за лична територия и както в живота, така и в бизнеса, така и в личните отношения те не обичат да допускат други до нея, нито да делят това, което е тяхно, освен ако самите те не решат да го направят. Техните емоции са силни, а по природа са страстни, но трудно разкриват цялото богатство на чувствата си, смятайки че това ще ги направи уязвими и слаби. Скорпионите са винаги приветливи и спокойни, не избухват и се владеят перфектно, затова не може да ги видите в момент на слабост. Тогава те винаги остават насаме със себе си докато не решат проблемите си и не излязат от кризата.

Отношенията с тях не са проблематични, те са разбрани и не нарушават "правилата на играта". Те са много чувствителни и усещат емоционалността в отношенията и бързо усещат всяка нотка на охладняването им, което може да ги направи резервирани към партньора и да ги накара да се чувстват изоставени. Когато държат на някого и смятат, че той си струва са готови да се борят докрай за него.

Лидерската позиция ги ентусиазира, а упоритостта им гарантира успех, въпреки че те често се страхуват да поемат позиции, които биха си задължили за дълъг период от време и най-вече да бъдат център на внимание, нещо от което те се предпазват, тъй като смятат че показността би могла да подложи на риск личната им свобода, а нея, те смятат за най-висшето благо, което имат. Именно затова позицията на кукловоди им подхожда най-добре и често оставайки добре скрити зад кулисите те дирижират целия парад. Скорпионите предизвикват полярни мнения за себе си - тях или ги обичат или ги мразят, но те рядко обръщат внимание на критиките или я приемат по-скоро с насмешка.

Скорпионите са много праволинейни и упорити, следвайки свой собствен път и въпреки това остават верни на всички които ги подкрепят, като никога не си позволяват да се отнасят нехайно към отговорностите си и отвръщат с доверие на искреността и уважават директните и открити хора. Имат силен чар и магнетизъм, с който привличат в името на собствената си кауза. Те са дипломатични и избягват да се натрапват, като не забравят услугите и рано или късно намират повод да ги върнат, тъй като не обичат да бъдат задължени.

Тяло

Представителите на Скорпион обикновено са добре сложени, със стройно тяло със силна конституция. Очите и косите често са тъмни, а очите са дълбоки и с проникващ поглед. Лицето не е овално, а вратът е къс.

Папка: Скорпион | Добавил: Пим (03.04.2009)
Разгледан: 5519 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173