Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:52
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Скорпион


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Скорпион

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Забелязали ли сте, че когато танцувате, момичето Овен се опитва да води тангото. Това ще се опита да направи и в живота. На нея пък й се струва необяснимо, защо, след като видимо изгаряте от страст по нея, не й го кажете направо. И двамата сте ревниви, но докато вие само подозирате вашата партньорка във всевъзможни грехове, тя директно ще ви обвинява в същите. Сексуалното привличане между вас е силно, за разлика от духовното, където се сблъсквате с различния мироглед на вашата партньорка, родена под знака на Овена. Когато сте заедно, във въздуха почти могат да се видят искрите, припламващи когато изпълнените ви с желание погледи се срещнат един с друг. Ако пък между вас се породи духовна близост, то тя ще бъде за сметка на сублимирането на сексуалната енергия, което Скорпиона ще извърши.

Жена Телец

Момичето Телец е доста упорито и щом веднъж се влюби във вас, ще ви преследва с настойчивостта на ловец подгонил жертвата си (тя едва ли някога си е представяла, че е способна на такова поведение). Но защо ли ролята на жертва не ви отива толкова много – вие предпочитате да заложите капана, в който да уловите избраницата на вашето сърце. Ако приемем, че вече сте заедно, то със сигурност се наслаждавате на пълноценното сливане на вашите тела и души, защото Водата (Скорпиона) и Земята (Телеца) се допълват един друг по неповторим начин, раждащ изобилието и живота. Разбира се, тя е истинско материално момиче и ще трябва да се съобразявате с това и да удовлетворявате освен сексуалните, и нуждите й от финансова и емоционална сигурност, които в никакъв случай не са второстепенни за нея.

Жена Близнаци

Няма начин това момиче да не ви заплени с веселото си бърборене и младежки чар. Закъснението й за първата любовна среща ще отдадете на случайността, но ще сбъркате, защото това е знак, който трябва да ви говори по-скоро за нежеланието й да се обвързва с никого, пък дори и това да е най-сексапилния мъж на Земята. Обаче повече ще я впечатли решителността и самообладанието, с което се справяте в критични ситуации, както и дълбочината на знанията ви. Вие имате готов отговор на всеки въпрос, макар и да сте изчели много по-малко книги от нея. Различията в сексуалния ви темперамент могат да бъдат стимулиращи за връзката ви в самото начало, но впоследствие могат да се задълбочат, защото Скорпиона отдава много по-голямо значение на секса, отколкото жената Близнаци.

Жена Рак

Тя е чувствителна и нежна, открита и все пак загадъчна, красива и с чувство за хумор – достатъчно причини, за да пожелаете да бъде ваша завинаги. Силата на магнитното привличане между вас ще ви залепи един за друг с такава сила, че ще ви се наложи да правите усилие, когато трябва да се разделите, за да отидете на работа например. В интимната сфера се потапяте в дълбоките води на сексуалния екстаз и взаимното обожание, придружено с разголване на душите и сваляне на черупките, които ви бранят от външния свят. Точно това може да предизвика и трудности, защото ако някой от вас направи грешката да нарани емоционално партньора си, то последствията могат да се окажат фатални. Никакъв друг външен фактор не може да разруши вашия съюз, благословен от стихията на Водата.

Жена Лъв

И двамата се нуждаете от предизвикателства в любовните отношения и най-сетне сте ги открили в лицето на вашия партньор. Алхимията на любовта изисква нагорещеното желязо (Лъва) да се потопи в хладка вода (Скорпиона), за да се закали. И наистина, какъвто и да е края на вашата връзка, то ще излезете от нея по-опитни и нищо под Слънцето няма да е в състояние да ви изненада или уплаши. Борбата за надмощие ще се води с позволени и непозволени средства, като започне с претенции за контрола и разпределението на семейния бюджет и ще завърши в леглото. Там, колкото и добри любовници да сте, ще трябва дълго да се нагаждате един към друг, докато стигнете до върха, защото всеки ще се опитва да докаже нещо на другия. Ако се чудите, кого да обвините за това, то може да излеете гнева си върху аспекта квадрат, в който се намират вашите зодиакални знаци. Може да туширате този неблагоприятен аспект с няколко тона ласкателства, които да отправите по адрес на жената Лъв, но това ще бъде в противовес на Скорпионовата ви природа.

Жена Дева

Вие сте я избрали и сте решили, че ще бъде ваша, дори ако в момента на първата ви среща сте били с най-ослепителната красавица, до която момичето Дева изглежда като скромна ученичка. Въпреки пословичната си похотливост, всеки Скорпион търси у жената чистотата и невинността, и именно това ви е привлякло към нея. Тя не е могла да устои на магнетичното ви привличане, но се е влюбила истински във вас, дълго след като сте били за пръв път заедно в леглото. С разгарянето на чувствата ви, физическото сливане на телата ще става все по-красиво и хармонично, всеки ще се стреми да достави максимална наслада на другия. Това е достатъчно условие, за да простите на Девата склонността и да критикува, а тя на вас – излишната ви потайност и мълчаливост. Съюзът ви има всички шансове да бъде дълготраен, но малко скучен, или краткотраен, но изпълнен с предизвикателства. Нека съдбата да избере по-добрия вариант и за двама ви.

Жена Везни

Усмивката на тази жена може да разтопи маската на загадъчен и мълчалив мъж, която носите и да ви превърне в жизнерадостен и словоохотлив младеж, влюбен до уши в дамата на сърцето си. Тя няма да повярва на приказките на приятелките си за потайността, властния характер и необузданата сексуалност на Скорпиона, (освен в последното, в което вече се е убедила лично). И ще сгреши, защото Плутоновата ви природа рано или късно ще надделее и ще предявите претенциите си към нея. Тогава между вас за първи път ще се отвори пукнатина, която с течение на времето ще става все по-дълбока и всичките ви усилия да я затворите ще се окажат безрезултатни. Но не мислете, че момичето Везни е толкова безпомощно, колкото изглежда на пръв поглед. В някои случаи може тя да се окаже тази, която желае да дърпа конците във вашата връзка, а това би накарало и най-кроткия Скорпион да използва жилото си, за да й покаже кой е шефът. За да намалите напрежението и броя на потенциалните конфликти казвайте й всеки ден, че я обичате.

Жена Скорпион

Усещането, че сте срещнали сродна душа с времето все повече ще се засилва. Това далеч не изглежда така отстрани и вероятно роднините ви гледат с неодобрение на вашата връзка, но нека те да мислят, каквото си щат. Вие сте създадени, за да се предизвиквате един друг и да преодолявате бариерите, които сами издигате пред собственото си щастие. Но играта, която играете е еднакво интересна и за двама ви, защото знаете правилата. Подобно усещане изпитва шахматист, когато най-сетне срещне достоен противник. Сексуалните измерения на вашата връзка надхвърлят числото три, но колко са точно, едва ли някой знае. Всяка нощ, в която започнете любовната игра, попадате на границата между реалността и невидимите светове. Внимавайте само игрите, които играете, да не се превърнат във войни, защото тогава ще има жертви и от двете страни.

Жена Стрелец

Тя е открита точно толкова, колкото вие сте потаен, а нейната романтичност е равна на вашата сексуалност. Възможно ли е да съществува знак за равенство между тези противоположни вибрации? Мисля че да, дори и да е за кратко. Тя ще се хвърли във връзката с цялата откровеност и страст, на която е способна и дори първа ще ви признае, че ви обича. Това ще ви накара да подходите предпазливо и да имате едно наум относно нейните намерения. И когато решите че можете да й се отдадете, тя вече ще е започнала да се отдалечава от вас. В секса обаче различията ви подгряват въображението и страстта до градуса на кипене, затова тази част от вашите отношения е напълно удовлетворителна и за двамата. Има още нещо, което би могло да ви обедини и това е вярата в Бога.

Жена Козирог

Дори и да не го показва, това момиче е отдало сърцето си завинаги на един човек и това сте вие. Казах завинаги и едва ли ще сгреша в това твърдение. Тя ще разбира мрачните състояния, в които изпадате по-добре от която и да е друга жена и няма да задава излишни въпроси, целящи да разбулят тайните, които ревниво криете. Ще се въоръжи с търпение и ще чака да разкриете душата и чувствата си пред нея, дори и ако трябва да минат години, докато настъпи този момент. Ако сключите брак, ще имате възможност да наблюдавате как с всяка изминала година момичето Козирог разцъфтява пред вас като нежно планинско цвете, което показва красотите си само на истинските планинари. Сексуалната ви близост няма да бъде придружена с фанфари, но отново фактора време работи за вас и десерта е предвиден за накрая.

Жена Водолей

Убеден съм че освен сексуалното привличане, има още някаква страст, която споделяте – подводния риболов, скоковете с бънджи или окултните науки. Момичето Водолей е с доста по-непринудена природа от вас и с нетърпение е изчакала момента, в който сте се решили да я поканите у дома си, за да разгледа колекцията ви от марки. Ако сте мислили, че знаете всичко за секса, жената Водолей отново е тази, която ще ви поднесе някоя изненада, но едва ли ще издадете учудването си пред нея. Връзката ви, макар и не дотам хармонична, може да бъде изключително поучителна и обновяваща за двамата. Общите ви интереси могат много добре да се съчетаят с подкрепата, която ще си оказвате един на друг, когато става въпрос за професионалното ви израстване и кариера. Освен всичко друго сте и добри приятели, което е голямо преимущество в една любовна връзка.

Жена Риби

Ако кажа, че живеете във вълшебния свят на приказките, няма да съм много далеч от истината. Вие се разбирате без думи на всички равнища – физическо, емоционално и духовно. Сливането на вашите души е толкова естествено, колкото е за капката дъжд да се разтвори в океана. Когато жената Риби е попаднала в полезрението ви не сте я забелязали в първия момент, но сте усетили светлината, която струи от аурата й. Тя не е казала нищо, просто се е приближила до вас, след това вие сте направили крачка към нея, хванали сте се за ръцете и сте се отправили на вълнуващо пътешествие в света на сбъднатите мечти. Да не си помисли някой, че въобще не си казвате нито дума. Общуването помежду ви е наситено с изслушване и разбиране, дълбока съпричастност и доверие. Това може да се каже и за интимната сфера, в която дълбочината на сексуалните ви преживявания и радостта от екстаза е ненадмината. Звездите вещаят красива любов и щастлив брак.

Папка: Скорпион | Добавил: Пим (05.05.2009)
Разгледан: 6218 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173