Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:17
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Скорпион


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Скорпион

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Ключовата дума във вашите любовни взаимоотношение е страст. Най-накрая сте си намерили майстора, както се казва. Предстои ви да изживеете върхове в сексуалното общуване, нещо, в което сте била уверена още по време на запознанството ви. Между вас постоянно прехвърчат искри от напрежение, които могат да предизвикат истински пожар и да ви изпепелят. Овенът е воин по природа и живее с нагласата, че трябва да завладее целият свят, а това включва и вас. Но вие далеч не мислите така и ще намерите начин да му го покажете. В първия момент Овенът може и да спечели битката, но не и войната. Символът на Скорпиона е птицата Феникс, която възкръсва от пепелта, което обаче не може да се каже за символа на неговият зодиакален знак – Овена. С други думи потърпевшия от тази връзка ще е той. Дори и отношенията ви да не са толкова агресивни, в никакъв случай не може да се каже, че връзката ви е спокойна и хармонична.

Мъж Телец

Между вас е възникнало диво животинско привличане още от мига, в който погледите ви са се срещнали за първи път. Вие сте магнетична, пленителна, страстна, загадъчна и той ще се влюбите във вас със сила, с която не се е влюбвал никога досега. Ще откриете в мъжа Телец любовник, който ще успее да задоволи всичките ви желания. В секса ще достигнете измерения, за които дори не сте подозирали, че съществуват. Може би най-точните думи, които могат да охарактеризират връзката ви са две: фатално привличане. С течение на времето ще започнете да откривате в неговият характер неща (инат, злопаметност, мудност, ревност), които меко казано не ви харесват, но няма да намерите сили да скъсате. Ще се връщате отново и отново при него. Все пак първата крачка към раздялата, (ако нещата стигнат дотам, че да станат нетърпими,) ще направите вие, защото сте човек на крайните решения. Ако обаче Телеца прояви положителните си качества (спокойствие, вярност, преданост, отдаденост към партньора) връзката ви ще прерасне в чудесен брак.

Мъж Близнаци

Той е едно очарователно момче жадно за приключения и няма да му е много трудно да ви заплени със сладки приказки, които ще приемете твърде на сериозно. А сериозен е последната дума, за която бих се сетил, когато става въпрос за мъжа Близнаци. Ще ви бъде доста трудно да разберете мислите, които се въртят в главата му. Напрежението от неизвестността ще ви пречи да се отпуснете докрай, когато сте с него. Най-вече ще ви занимава въпросът "Защо той е с мен? Дали заради невероятния секс, който правим заедно? Истинни ли са обясненията му в любов?” Едва ли някога ще можете да си дадете задоволителен отговор на тези въпроси. Ето още един: ”Дали връзката ни има потенциал да прерасне в брак?” Тук се затрудняват да отговорят дори и звездите.

Мъж Рак

Слънцата ви се намират в хармоничния аспект тригон, което е добра предпоставка любовта ви да бъде трайна и да устои на ветровете и бурите на живота. Има много неща, които ви свързват, подкрепяте се един друг и сте в състояние да разберете това, което се крие дълбоко в душата на партньора. А когато някой успее да проникне в най-дълбоките ви тайни, това ви свързва с него по-силно и от корабните въжета на брака или белезниците на секса. Като споменах секс, се сещам да ви кажа, че мъжът Рак е много добър любовник, за него любовта и сексът представляват едно неразривно цяло. Сексуалното привличане между вас е толкова силно, че е в състояние да ви накара да изпаднете в пълна забрава, когато телата и душите ви се слеят във върховен екстаз.

Мъж Лъв

Във вашите отношения присъства известна доза трагизъм, и сте усетила това още в самото начало, когато този мъж е влязъл в полезрението ви. Той е прекалено уверен в себе си и във влиянието, което оказва върху жените. Скоро обаче с изненада ще почувства, че контрола върху събитията се изплъзва от ръцете му и преминава във вас. Ще се опита да се съпротивлява, но не след дълго ще се остави да бъде отнесен от течението на реката на любовта. Връзката ви ще бъде трудна, но ще се опитате да останете заедно, защото вие се нуждаете от неговата топлина, а той от предизвикателствата, които му отправяте. В сексуалният живот ще имате много незабравими моменти, но понякога нещо не се получава така, както сте си го представяли, но няма да се осмелите да го обсъдите с него. Ще потърсите причината в себе си, докато тя е в трудно постижимото равновесие между вашите стихии. Многото вода гаси огъня, а силният огън изпарява водата.

Мъж Дева

Колкото и странно да звучи, някаква тайнствена сила ви е събрала и ще ви държи дълго време заедно. Някои я наричат съдба, други – карма, а дали самият Бог не е намесен? Връзката ви с мъж Дева може да се окаже истинско изпитание, защото прагматичният му начин на мислене и безукорното му държане ще бъдат постоянен негласен укор към вас. Да не говорим за хилядите гласни забележки, съвети, поучения, които ще ви се наложи да изтърпите, ако е типична Дева. Връзката ви прилича много на стълба между Земята и Небето, по която вие се качвате, а той слиза (или обратното – зависи от степента ви на духовно израстване). Срещата ви по средата на пътя между Рая и ада ще бъде най-знаменателното събитие във вашия живот. Той може би си мисли, че ви спасява от "отлитане” в духовния свят или пропадане в пъкъла, но по-вероятно е вие да го предпазите от удавяне в блатото на материята или от капана на съвършенството. Мъжът Дева може да бъде добър любовник, но с не дотам богато въображение, затова е по-добре вие да вземете водещата роля в сексуалните отношения.

Мъж Везни

Вероятно сте учудена защо този мъж спря погледа си на вас, при конкуренцията на толкова много Лъвици и Деви наоколо? Истинската причина е, че той наистина се стреми да вникне в тайните на женската природа, а какво по-голямо предизвикателство би могъл да намери от вас? Мъжът Везни е нежен, романтичен, приема ви такава, каквато сте и се нуждае от огромни количества любов. Ще очаква от вас да го обградите с внимание, да му давате доказателства за любовта си и да го оставите свободен. Вие ще успеете да проникнете в дълбините на неговата душа, но той във вашата едва ли. Поради тези причина може да ви нарани с неразумното си поведение и с авантюрите си. В секса ще си допаднете взаимно и всеки ще открие в другия това, което му липсва и това обстоятелство може да заздрави отношенията ви.

Мъж Скорпион

Усещането, че сте срещнали сродна душа с времето все повече ще се засилва. Това далеч не изглежда така отстрани и вероятно роднините ви гледат с неодобрение на вашата връзка, но нека те да мислят, каквото си щат. Вие сте създадени, за да се предизвиквате един друг и да преодолявате бариерите, които сами издигате пред собственото си щастие. Но играта, която играете е еднакво интересна и за двама ви, защото знаете правилата. Подобно усещане изпитва шахматист, когато най-сетне срещне достоен противник. Сексуалните измерения на вашата връзка надхвърлят числото три, но колко са точно, едва ли знае някой. Всяка нощ, в която започнете любовната игра, попадате на границата между реалността и невидимите светове. Внимавайте само игрите, които играете, да не се превърнат във войни, защото тогава ще има жертви и от двете страни.

Мъж Стрелец

Мъжът Стрелец гледа на живота като на игра, а на връзката си с вас - като на приключение. Така че дълго време няма да се нуждаете от други екстремни преживявания, ако съдбата е решила да ви събере с него. Началото на връзката ви е много динамично и наситено с чувства и емоции, които с нищо не издават задаващите се проблеми, така както ясната утрин на един обикновен октомврийски ден с нищо не вещае буря. Светкавицата ще го тресне, когато някоя от поредните "невинни” шегички се изплъзне от устата му. Вашият език е изключително остър и като с хирургически скалпел ще направи толкова безпощадна дисекция на всичките му недостатъци, че на Стрелеца ще му прилошее. Ще ви погледне невинно и няма да разбере какво в думите му ви е разгневило. Сексуалните ви отношения ще зависят изключително много от градуса на чувствата ви и от доброто настроение на Стрелеца. В един момент може да бъдете много пламенни, в друг - хладно отчуждени. Ще се отдавате на страстите си на най-неочаквани места.

Мъж Козирог

Мъжът Козирог представлява крепост, която доста жени желаят да превземат заради умението му да се справя в живота и да се катери по социалната стълбица. Той обаче мечтае да се влюби до полуда и да се ожени по-любов, макар че не смее да си го признае дори пред себе си. Начинът, по-който умеете да въздействате на мъжете ще го накара да се влюби във вас, може би за първи път в живота си, независимо от факта, че е на тридесет или повече години. Ясното му съзнание ще се замъгли и за момент ще забрави за всички амбициозни планове и проекти, които е имал. Скоро хладният му разум отново ще вземе контрол над чувствата и емоциите, но този път в дългосрочните му планове за бъдещето ще бъдете включена и вие. Все пак има и някои проблеми, които трябва да разрешите с вашия любим Козирог. На първо място той трябва да се откаже от опитите си да ви контролира и да ви налага морала си. Сексуално си подхождате добре, стига мъжа Козирог да не влага цялата си енергия в работата. Много представители на тази зодия са работохолици, но това се дължи на факта, че се женят за жени, които не обичат.

Мъж Водолей

Почти съм сигурен, че няма друга двойка като вашата. Невероятно, но факт - любовта наистина е сляпа, щом сте заедно! Той лети в облаците седнал върху летящо килимче и малко се интересува как живеят хората на земята. Възприема ви като комбинация от русалка и златна рибка, която трябва да изпълнява всичките му желания. Същевременно трябва постоянно да сте online, защото може да му се прииска да ви чуе по всяко време. Все пак в отношенията ви с него няма да се прокрадне скука дори за момент, винаги ще ви се случва нещо ново – кога забавно, кога тъжно... Може би тайната на вашата връзка е в силното физическо привличане помежду ви, приятелството което ви свързва и сходните интереси към езотеричните науки, или други области от живота обвити в мистерии. Основен проблем на връзката ви ще се окаже материалната област, защото все пак всички хубави неща стават с пари, които някой трябва да заработва.

Мъж Риби

Когато сте до този мъж ще се учудите на себе си, защото в негово присъствие ще проявявате само най-добрите черти от характера си. Прословутата ви ревнивост и отмъстителност ще останат завинаги погребани на дъното на океана, защото мъжът Риби няма да ви даде и най-малкият повод те да се проявят. Щастливи и влюбени ще се държите за ръка, забравили за всичко и всеки. Един друг сте си напълно достатъчни и може да прекарате целият си живот на някой самотен остров, без суетата и блясъка на светските събития да ви липсват и за миг. Що се отнася до секса, то физическото сливане на телата ви може да се окаже по-пълно и всепоглъщащо, дори и от духовното. Колкото и дълго време да сте заедно, всеки от вас ще запази поне по една малка тайна, която няма да дава покой на другия, докато не бъде разкрита. Игра, която може да продължава вечно...

Папка: Скорпион | Добавил: Пим (05.05.2009)
Разгледан: 6702 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181