Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:05
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Риби


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Риби (21 февруари - 20 март)

Изображението ни отвежда към гръцкия мит за Афродита и Ерос, които се превърнали в риби за да скочат в реката и се изплъзнат от чудовището, наречено Тифон. Символът е две риби, които държат в устите си "сребърна нишка", която ги свързва. Обикновено рисуват рибите, гледащи в различни посоки, което подсказва конфликта в човека между неговото тяло и душата му. Съчувствие, универсалност, самоотричане. Това е един свръхчувствителен знак, силно реагиращ на мислите и чувствата на другите хора. Рибите са склонни да попиват несъзнателно чуждите идеи и представи. Волята им не е особено силна, те зависят от обстоятелствата. Полезно ще им бъде да се научат да стоят на краката си.
Двойствен знак. Рибите трудно вземат решения, често са уморени, което им пречи да се занимават със спорт, да изпълняват напрегната работа. Рибите не са борци. Отвращението им към спорове ги прави плахи. Предпочитат да приемат една несправедливост, пред принудителната борба за своите права. Ако търпението на Рибите се изчерпи, те могат така да се разсърдят, че дълго не биха могли да бъдат успокоени. Рибите са обаятелни, тяхното очарование, хумор и съпричастие им отварят много врати. Могат да бъдат старателни и точни като риба, плуваща по течението. Настроението на Рибата се колебае от краен оптимизъм до черна меланхолия. Рибите не се стремят към материални блага, тъй като инстинктивно разбират, че търсенето на собственото Аз, ще бъде успешно само ако физическите им потребности не им създават грижи. Често пъти се налага и е полезно за Рибите да научат да се отнасят стриктно със собствените и с чуждите вещи. Рибите усещат добре скритите течения в човешките отношения и са склонни да останат настрани от тях. Пазят своята индивидуалност, внимателно се вслушват към вътрешния си глас. Обичат да живеят с мечти. Ако тази тяхна способност се развие и се контролира, могат да развият прекрасни актьорски способности.
Под този знак се раждат поети, музиканти, скулптори. Музикалността е вродено качество на Рибите. Сред тях има много певци. Често пъти въображението им е повече от богато. Благодарение на което добре схващат чуждата болезнена реакция на дума или действие. Отличават се с искрено съчувствие. Много Риби са готови на всичко в името на облекчаване страданията на хората, и по-конкретно при работа в лоши условия. Те се посвещават на болни и отчаяни хора, без да изискват никакво възнаграждение. Щом намерят себе си, те са любезни, безкористни, предани, самоотвержни. Техните чувства са нежни и задушевни, пред недостатъците на любимите те си затварят очите. Недостатък на Рибите е фатализмът. Те трябва да се научат да разбират, че не са безсилни в съдбата си, да гледат реалистично, да използват всички възможности, които са в тяхно разположение. Рибите, неосъзнали своя фатализъм, се тревожат и губят равновесие. Осъзнаването му им дава възможност за развитие. Девизът им е: "Аз вярвам".

Папка: Риби | Добавил: Пим (03.04.2009)
Разгледан: 4104 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173