Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:31
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Риби


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Риби


Зодията според Апостол Апостолов

Зодиакалният знак Риби владее от 21 февруари до 20 март и е носител на подвижност. Той означава наводнение, наплив, изобилие. Когато слънцето минава през него, започва дъждовно време, валежите измиват зимните снегове и големи порои наводняват долините. Зодиакалният знак Риби представя стъпалата на световния човек: затуй той отбелязва основата и опората на всички видими неща, както и механическите сили на човечеството. Риби означава още и търпеливо робство, и смирено подчинение. Този знак е и емблема на кръщението с вода, което е начало на нов живот. Скъпоценен камък на родените под знака Риби е белият бляскав хризолит. Родените под знака Риби бележат пълно безразличие към каквато и да е разумна дейност. При все това някои, родени под този знак, биват умни хора, макар че не обръщат внимание на чуждите мнения и са много равнодушни към всичко, което занимава другите. Тези хора приемат нещата както са си, без да мислят много за тях, и не обръщат сериозно внимание на нищо. Те живеят и умират, без да се тревожат от скръбни размисли по големи въпроси. Родените под знак Риби са телесно набити, с късо и месесто тяло. Косата им е черна, кожата – бледа, очите – влажни. По характер са саможивци, стеснителни, безгрижни, безобидни, простодушни. По естество са миролюбиви, действията им зависят от влиянието на техните приятели и най-често от обстоятелствата. Самият живот ги тласка напред, макар и бавно. Растенията, посветени на този знак, са всички водорасли. Минералите са: корал, варовик и пясък.
Жените, които са родени под знака Риби, са стройни и са забележителни хубавици. Съждението им е добро, имат добро сърце, докато скъперничеството не надделее в техния нрав. Те са верни в приятелство, любов и обич, постоянни са в своята привързаност и са образцови съпруги. Мъжете, които са родени под знака Риби, са бързи, подвижни, впечатлителни и променливи. Те обичат тайнственото и вярват в духове, някои са склонни към изневяра. Те лесно се възхищават, изпадат във възторг, смели са до дързост, играят комар, но не за печалба, а от жажда за непознатото и непредвиденото. Те лесно се разпалват, честолюбиви са, искат да изпъкнат, а пък са пълни с предразсъдъци. Волята им е много променлива, а на някои – слаба, та не могат да вземат определено решение и да го поддържат докрай. Повечето са доверчиви, добродушни, простодушни, лековерни, искрени в своите думи, привързват се от сърце. Надарени са с приятен съчувствен характер, кротки са, изпитват чувство на нежност; биват услужливи до угодност и дори до раболепие. Но в същото време са сприхави, буйни, гневливи. На младини прекарват в бедност, а когато по-късно спечелят богатство, прахосват го с широка ръка.
Ако прогърми, когато владее зодия Риби, пшеницата ще изгние, ще има много злини за хората по цялата вселена, в царствата – глад и пагуба, а след това ще въстанат един срещу друг и ще има война между царете им. Зимата ще бъде добра и всичко ранно ще бъде добро. За воловете – пагуба, също така мор за всички зверове и животни на изток и на запад.
Ако има земетресение, когато владее зодия Риба, навсякъде ще се появят големи болести и ще бъдат тежки.  Типичният партньор от Даниела

Последният, дванадесетият знак върху лентата на Зодиака държи отворена врата към новото начало. Това е знакът на Риби, чийто дом Слънцето посещава всяка година между 19 февруари и 20 март.
В нашето съвремие, през 2000 година ние трябва да се разделим с една епоха и да приемем този факт като нещо естествено, следващо хода на историята. Раздялата с хилядолетието за Риби обаче е труден, тежко подвижен процес.
Мястото върху Зодиака, заето от Риби, е едновременно неговата най-ниска точка, неговият символен край и заедно с това точката, от която тръгва ново начало.

За да могат да бъдат и верни на миналото, и готови за бъдещето, Рибите са дарени с вдъхновение, чувствителност и впечатлителност, неприсъщи на останалите знаци. Подобно е и значението на техния графичен символ – две, обърнати с гръб една към друга риби, плуващи в противоположни посоки.
Натурата на типичните представители не е подвластна на волята, а на фантазията и мечтите. А оттам до тайнственото, магическото и религиозното схващане за явленията остава само една крачка.
Рибите са знакът, който осветява душите ни за вярата и съзнанието ни за непреходните ценности. Логично е и отношението им към любовта и секса да бъде завладяно от магията на ефирността и тайнствеността.
Другите представители на Зодиака проявяват на различни равнища своята воля – от сферата на чувствата (Овен - Близнаци), през сферата на материалното (Рак - Скорпион) до сферата на обществените процеси (Стрелец - Водолей).
При родените Риби проявленията на волята са приглушени до краен предел и замествани от силата на убеждението и вярата. Тези качества придобиват изключителна съдбовност при онези типични представители, които са родени в минутите около полунощ.
За разлика от останалите единадесет знака, Рибите са най-често подвластни на и на взаимовръзките между рожденото им Слънце и останалите планети. Планетните влияния разделят живота им на периоди, през които техният характер се променя до неузнаваемост, различни са и вижданията им за света, за любовта и партньорството.
Всичко това, придава особено звучене на техните проявления и усложнява общуването им с околните. Обърква и затруднява всеки човек при избора на поведенчески модел в тяхно присъствие.
Кривата на проблемите при родените Риби не следва идеята, че с годините и опита светът изглежда по-разбираем. В зряла възраст те се страхуват от излъгване и провал не по-малко, отколкото през ранните години.

Как да задържим при себе си Риби?


Преди да си позволите да се похвалите пред когото и да било, че общувате с човек, роден под този знак, трябва да сте убедени, че сте възприели на сериозно виждането им за любовта и секса. Рибите смятат, че това са действия с магическа и мистична стойност, до които не трябва да се докосва всеки или поне не този, който не се прекланя пред силата им.
За тях сексуалното преживяване е висше изживяване, достойно само за духовно и телесно свързаните. Представителите на знака го приемат като награда за ласкавото си отношение към безсмъртността на душата.
Родените Риби съумяват чрез своето отношение към любовта, да свържат и обединят в едно цяло триединството на света: тяло, душа и дух, градейки върху тяхната неразривност отношението си към другите, към света.
Затова не им предлагайте сделки, материални ценности и примамливи предложения в отговор на милите чувства и ласките им. Постарайте се да им станете симпатични с откритото си поведение, с желанието да споделяте терзанията на душата си, с удоволствието да говорите за романтични идеи и рицарски постъпки. Тези беседи единствено са в състояние да разпалят чувствата на Рибите, подвластни на силата на настроенията, но не и на страстта.

Неписани правила, които трябва да знаят родените Риби, за да бъдат щастливи и обичани


Типичните представители на знака на Риби се нуждаят от много свобода и простор в истинския смисъл на думата. Те не могат да дишат свободно, когато ги притискат неразбирателства и материални проблеми. Тогава и техните чувства губят блясъка си, помръква духът им, страда цялото.
Астролозите обикновено съветват изпадналите в междуличностни кризи (било на работното място или в семейството) представители на този знак, да се пазят от инфекции и да остават вкъщи по време на силни грипни епидемии. Тяхното слабо място – дихателните пътища, прихваща веднага болестотворните микроорганизми. Типично за този знак е и желанието за откъсване от живота. То е като напаст за съзнанието им, показвайки на околните, че макар да са външно спокойни, те преживяват лична драма.

Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?

Мъжете, родени под този знак, в сравнение с всички други представители от зодиака са най-нерешителни. Малко вероятно е още след първата среща да ви отведе в леглото.

Как да покорите жената на своето сърце?

Най-често жените от зодия риби се делят на две групи. Едната е характерна с това, че плува срещу течението, а другата плавно се носи по реката на живота..

Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

Ако искате да поднесете възможно най-добрия подарък на представител от зодия риби, то организирайте тържеството без тяхно знание. Бъдете сигурни в едно, че радостта, която ще им доставите ще помнят за цял живот..

Как да разпознавате представител на друг зодиакален знак?

Мрежата ви ще се напълни с представители родени под този зодиакален знак, ако посещавате нетрадиционни и дори екстравагантни места.

Коя е скритата Ви туристическа мечта?

Представителите на този знак са големи любители на гръцките таверни, танците, хубавата музика, добрата кухня, вечерите на свещи и нощното къпане при пълнолуние.

Гастроном или лакомия сте?

Вие сте от хората с развинтена фантазия и спадате към най-добрите готвачи. Склонни сте към нетрадиционните гастрономически експерименти..

От коя зодия е Вашия началник?

Малък е шанса зад голямото бюро, удобно в креслото си да се е настанил представител от този зодиакален знак..

Папка: Риби | Добавил: Пим (01.04.2009)
Разгледан: 4414 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173