Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:16
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Риби


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Риби

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Не се обиждайте, но мисля, че това момиче ви е свалило. Освен ако не сте зодия Акула (не се шегувам, познавам един представител на тази зодия, който е истински Казанова и може да схруска всяко момиче зодия Овен за закуска ;-) Но ако сте по-типичен представител на зодиакален знак Риби, буйният темперамент на приятелката ви Овен, съчетан с детинската й наивност и откровеност, в първия момент могат да ви се сторят забавни, но скоро ще разберете, че помежду ви има цели морета от различия. Те постепенно ще се превърнат в океани от недоразумения и когато накрая ескалират в конфликти, ще сметнете, че е по-разумно да се оттеглите. И двамата се стремите към сексуалното сливане, но подхода ви е различен – тя е гореща и страстна, а вие чувствено-еротичен. Това все пак не е много лоша комбинация, нали?

Жена Телец

Има две думи, които ви свързват по необясним начин и те са: тишина и спокойствие. Само че вие трябва да осигурите на вашата партньорка материална обезпеченост и спокойствие за утрешния ден, а тя на вас тишина, за да можете да се отдавате на медитативните си състояния, всеки път, когато грубата действителност започне да мачка чувствителната ви душа. Сходните ви вибрации са много добра предпоставка за наситен с нежност и топлота интимен живот. Вие ще успявате да отгатвате сексуалните желания на вашата партньорка и ще внесете в любовния акт нюанси, за които няма написан и ред в наръчниците за секс (освен в неиздадените томове на Кама сутра)

Жена Близнаци

Не разбирате защо всеки ден трябва да слушате водопад от думи по теми и въпроси, чиито отговори се разбират от само себе си. Но такава е въздушната природа на момичето Близнаци - тя винаги ще търси начин да изрази себе си чрез словото. Връзката ви се очертава да бъде трудна, освен ако имате в астрологичната си карта влияние на някой от въздушните знаци, например Водолея). Жената Близнаци ще се опита да разгадае вашите чувства, защото е любопитна по природа, но вие никога няма да сте напълно сигурен в това, което тя изпитва към вас. В нея наистина живеят две жени (нали е двойнствен знак, какъвто между впрочем са и Рибите) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. За жената Близнаци обаче, ще бъде почти невъзможно да се докосне до втората ви (духовна) същност. В интимните ви отношения ще доминират еротиката и романтиката, разнообразявани с бурен секс и хладна отчужденост.

Жена Рак

Водната същност на вашите два зодиакални знака прави връзката ви толкова естествена, колкото е вливането на пълноводна река в безбрежните води на океана (б.р. реката е Рака, а Рибите – океана). Вашата нежна и всеотдайна любов не е изпълнена с драматични страсти, както това може да се наблюдава при огнените знаци, нито с безкрайно влюбено чуруликане (при въздушните зодии), но кара душите ви да преливат от щастие. Не вярвам щом вече сте заедно, някой от вас да направи опит да избяга от по-сетнешно обвързване, дори подобна мисъл ви е чужда. Сексуалните ви потребности са в пълен синхрон и удоволствието, което постигате в интимното общуване е несравнимо. На външен наблюдател ще направи силно впечатление грижата и вниманието, с което се отнасяте към нуждите на партньора – поведение съвсем естествено и за двамата.

Жена Лъв

Вероятно сте положили нечовешки усилия, за да се домогнете до тази жена, на която ролята на царица би отивала най-много (спрямо представителките на другите зодии). Ако сте успели, то е защото вие сте самия цар на моретата и океаните – Нептун, или поне негов далечен братовчед ;-) Не забравяйте да отворите широко ковчежето със скъпоценности и да обсипвате щедро с подаръци и комплименти вашата възлюбена. Освен това, трябва да излезете от сумрака на морските глъбини и да застанете до нея в светлината на прожекторите. Ако тези условия ви се виждат неизпълними, на хоризонта на взаимоотношенията ви се задава гръмотевична буря. Начинът по-който си представяте интимните ласки и секса е различен и това може да доведе до проблеми в и тази област от вашите така сложни отношения.

Жена Дева

Бих заложил сто долара, че сексът е това, което ви е събрало и ви държи здраво свързани заедно. Не че по принцип отдавате много голямо внимание на него (или поне до този момент е било така ;-) Откривам нещо общо и в стремежа ви към съвършенство, но докато вие мълчаливо работите по въпроса (без това да е превърнато в самоцел), то жената Дева се задоволява да отбелязва своите, вашите и тези на света в който живеем, несъвършенства. С последното обаче няма да се съгласите, защото според разбиранията ви (които горещо подкрепям), Бог е направил света съвършен, само че на нас ни липсват очи да прозрем тази истина. Ще бъде трудно да обедините мистично-философския си мироглед с дребнавостта и практичността на жената Дева. Като изключим това, ще се разбирате чудесно и връзката ви ще се окаже учудващо стабилна.

Жена Везни

Момичето Везни мечтае да живее в приказен свят изпълнен с вълшебства и вие ще се появите в нейния живот като вълшебник, който може да изпълни всичките й желания. Но както казва друидът Мерлин, чудото е нещо истинско, а да свалиш една звезда от небето и да я поднесеш на любимата си, е просто един трик. Затова спънка в отношенията ви могат да представляват материалните проблеми, които от време навреме ще ви свалят от розовите облаци на щастието. Галантността и предаността, романтиката и изискаността, с които са изпълнени отношенията ви, ще се пренасити в сексуалната сфера. Там хармоничното преливане на усещанията ви много наподобява италианска канцонета. Нищо друго не е в състояние да накара цялото ви същество да вибрира в екстаз така, както нежният глас, с който жената Везни шепти в ухото ви думите "Обичам те”.

Жена Скорпион

Едва ли има друг мъж на Земята, който да е състояние да смекчи стоманения нрав на жената Скорпион и да я превърне в кротка и послушна риба. Прословутата й ревнивост и отмъстителност ще останат завинаги погребани на дъното на океана, защото вие няма да й дадете и най-малкият повод те да се проявят. Щастливи и влюбени ще се държите за ръка, забравили за всичко и всеки. Един друг сте си напълно достатъчни и може да прекарате целият си живот на някой усамотен остров, без суетата и блясъка на светските събития да ви липсват и за миг. Що се отнася до секса, то физическото сливане на телата ви може да се окаже по-пълно и всепоглъщащо, дори и от духовното. Колкото и дълго време да сте заедно, всеки от вас ще запази поне по една малка тайна, която няма да дава покой на другия, докато не бъде разкрита. Игра, която може да продължава вечно...

Жена Стрелец

Имате много общи духовни интереси, които ви свързват много по силно и от най-страстното физическо привличане, което може да съществува между двама души. Философия, религия, древни цивилизации и култури, езотерични науки – все области и теми, по които може да разговаряте с часове, обменяйки опит и познания, които на страничен наблюдател биха се сторили енциклопедични. В емоционален план жената Стрелец е далеч по пряма и непринудена от вас и ще ви изненада с обяснението си в любов. Може би сте мислили, че ще останете само приятели, но плановете на вашата партньорка са други. Да не си помислите, че желае да се омъжи за вас? Не, поне не скоро – тя просто иска да съчетае полезното с приятното. Най-трудно ще слеете вибрациите си на физически план, където сексуалните ви темпераменти са коренно различни, но и тук може да се постигне разбирателство, ако чувствата ви са искрени и дълбоки.

Жена Козирог

Макар че водата и земята са сродни стихии, нямате много общи черти в характерите. Всяко земно момиче Козирог, мечтае за една романтична любовна история и когато вие се появите в живота й тя ще реши, че поредната й мечта се е осъществила и ще се вкопчи във вас като давещ се в спасителен пояс. Тя наистина има нужда от някой, който да я научи да плува в морето от чувства, защото колкото и сигурна да е на земята, когато се стигне до любовните терзания и трепети, жената Козирог става изключително неуверена. Ако сметнете, че тя наистина се нуждае от вашето присъствие и любов, то най-добре е да останете при нея, дори с риск да ограничите свободата си. В секса жената Козирог е свенлива, но щом се поотпусне и преодолее естествените си задръжки може да очаквате, че интимните ви отношения ще потръгнат добре (иска ми се да употребя по-силна дума, но не мога ;-)

Жена Водолей

Когато жената Водолей попадне под вашето магнетично обаяние ще бъде всмукана до дъното на океана на любовта, подобно на стиропор попаднал във водовъртеж ;-) Но рано или късно ще изплува оттам, защото е въздушен знак и изпитва необходимост от кислород, който ще липсва в отношенията ви. Имам предвид нуждата й от интелектуални предизвикателства, непрестанно общуване и нови идеи, които няма да й достигат във връзката. За вас всяко ново е добре забравено старо и поредното откритие просто повтаря модела на майката Природа, докато според нея, гениалните открития се раждат, когато ябълка те тресне по главата. Това, на което мога да се възхитя в комбинацията Риби-Водолей е хуманизма и готовността и на двамата да се притечете на помощ, когато някое човешко същество е изпаднало в беда. В секса няма да стигнете веднага до върховното удоволствие и взаимност, защото се страхувате от обвързване. Все пак, ако решите да споделите с жената Водолей остатъка от живота си, интимното ви общуване веднага ще се подобри.

Жена Риби

Глифът на вашият знак – Риби – изобразява две риби, плуващи в противоположни посоки, свързани с тънка нишка. Какво по-точно описание на характера на вашата връзка, в която вие – еднакви и все пак толкова различни – сте свързани с невидимата нишка на любовта. Открили сте това или в момента на вашата първа среща или след няколко години, когато вълните на съдбата са ви изхвърлили на различни брегове, но сте намерили сили да преплувате океана и да се слеете отново в едно неделимо цяло, този път – завинаги. Едно уточнение: в момента човечеството навлиза в епохата на Водолея, но последните две хиляди години от човешката история са преминали под влиянието на зодиакалният знак Риби. (Припомнете си за момент събитията разиграли се на историческата сцена от раждането на Христос до наши дни). Затова няма да сбъркам ако кажа, че връзката ви датира от дълбока древност, преминала е през стотици перипетии, изживели сте неизброими страдания, борейки се за възможността да бъдете заедно и в този живот съвсем заслужено сте извоювали наградата да слеете душите си във всеобхващаща космична любов.

Папка: Риби | Добавил: Пим (01.05.2009)
Разгледан: 5073 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173