Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:00
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Риби


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Риби

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Първият и последният знак на зодиака, събрани заедно, какво ли би могло да излезе от това? И вие си задавате този въпрос, нали ;-) Първоначално всичко между вас върви като по вода, той е впечатлен от начина, по-който отгатвате неговите мисли и желания, дори за момент може да повярва, че имате шесто чувство. Вие ще се радвате на порива му да завладее и покори света, ще го обичате и ще го подкрепяте. В сексуалните отношения с удоволствие ще предоставите на мъжа Овен водещата роля, но вие ще му дадете преживявания, които до този момент не е имал. С вас той се чувства спокоен и сигурен, какво повече би могло да се желае. Овенът е с егоцентрична нагласа и готовността ви да откликнете не само на неговите нужди и проблеми, а и на тези на приятели, роднини, дори и на напълно непознати хора, може да създаде проблеми. Но вие сте такава по природа – чувствителна, състрадателна и отзивчива към всички. Дали той ще може да се примири с това?Мъж Телец

Ще се насладите на една спокойна и чувствена връзка с този мъж, без излишен драматизъм и бурни обяснения в любов, с много обич и разбирателство. Той е предан и всеотдаен партньор и ще потърси същите качества у вас, съчетани с много женственост. Но дори и след десетгодишна връзка той ще открива у вас черти, които ще будят у него възхищение. Мъжът Телец не трябва да забравя, че вие сте с изострена чувствителност и всяко небрежно или грубо поведение може да ви нарани дълбоко, макар и външно да успеете да запазите самообладание. Но дори и понякога да се стига дотам, вие умеете да прощавате и връзката ви ще се запази. Заедно ще успеете да се насладите на всички цветове и нюанси на сексуалното изкуство, да се потопите в екстаза на любовта.

Мъж Близнаци

Между вас няма нищо общо и все пак това, че сте заедно е факт, който трябва да бъде изтълкуван по някакъв начин. Може би мъжът Близнаци прави някакво проучване върху живота на рибите, или вие се интересувате от света на пеперудите ;-) Трудно ми е да дам смислен отговор, все пак, когато магията на любовта се намеси между двама души и астролозите мълчат като риби ;-) Вие ще се приспособите лесно към него и ще се научите да изслушвате словесните му излияния, но той трудно ще свикнете с вашето мълчание и жертвоготовност (ще я счита за проява на наивност). Хармонията ще присъства най-вече в сексуалните ви контакти и то при условие, че той мълчи, докато правите любов. Връзката ви се развива под влиянието на астрологичния аспект квадрат, който не е добра предпоставка за спокойно съвместно съжителство.

Мъж Рак

Вече сте забелязали, че символите на зодиакалните ви знаци се намират в една и съща стихия – Водата, но докато раците от време на време излизат от нея и ходят по земята, то рибите – никога. Имайте предвид тази символика, защото тя много добре описва възможните проблеми във вашата иначе изключително хармонична връзка. Между вас съществува телепатия, иначе няма как да си обясните как този мъж е в състояние да разбере всичките нюанси на богатата ви душевност. Вие сте готова всеотдайно да го следвате, докато плува във морето на чувствата и да го чакате в залива на вашия дом, когато той реши да покори някоя планина. В любовта и секса се разбирате без думи и взаимно си помагате да откриете ерогенните зони и точките, които ви доставят най-върховно удоволствие и наслада. До нея се достига не само посредством сливането на телата, а най-вече чрез сливането на вашите души в едно цяло.

Мъж Лъв

Когато вие сте се появили в полезрението на Лъва, първоначално сте била за него просто част от пейзажа, тъй като не сте от жените, които се набиват на очи. Постепенно той е свикнал с незабележимото ви присъствие и безмълвно обожание, дотам, че когато сте се приготвила да отплавате към незнайни брегове, той е решил да ви последва. Разбира се при условие, че бъде капитан на вашия кораб – изискване, което сте приела с радост. С мъж Лъв за капитан, корабът на любовта ще се носи с попътен вятър върху спокойното море на съвместния ви живот. Защото надали има друга жена, която да разбира по-добре потребностите на мъжа Лъв от господство, и нещо повече, с удоволствие да приеме да изпълнява ролята на слуга.

Мъж Дева

Когато ви е видял за първи път, на мъжа Дева му е минала мисълта: “Наистина ли тази жена е толкова неуловима, че никой мъж досега не е успял да я оплете в мрежите си и тази чест се е паднала на мен?” Да, може би малко мъже успяват да забележат във вас съкровищата скрити на дъното на душата ви, но от неговият наблюдателен поглед не е успяло да се изплъзне невероятното изобилие от качества, с които сте надарена. Дали той ще съумее да бъде на необходимата висота, за да плува до вас в морето на живота или ще се опита да ви натяква за съществуващи и несъществуващи кусури? Най-важното, което мъжът Дева трябва да научи от вас е да мълчи като риба, когато става въпрос за недостатъците на другите и най-вече за вашите. Това, което той смята за съвършенство, вие сте го постигнала още преди две прераждания и сега сте дошла да се радвате на изобилието от блага, които живота на земята предлага. Сексуалната ви съвместимост е много добра, в началото на връзката дори отлична, но впоследствие могат да се появят различия.

Мъж Везни

Този мъж владее да съвършенство изкуството на любовния роман и неговия романтичен подход ще допадне на копнеещата ви за нежност душа. Той търси радостта от живота и ако я намери във вашата връзка, ще забрави за всички свои предишни любовни завоевания. Мъжът Везни ще се удивлява на спокойствието, с което наблюдавате света и липсата ви на вътрешни противоречия. Той е човек на действието, но когато трябва да вземе решение започва да се колебае. Точно в тези моменти трябва да бъдете до него и да го подкрепяте, каквото и решение да вземе. Дори и да е грешното. В интимната сфера, еротиката с която са наситени вашите отношения може да съперничи и на източните школи в любовното изкуство. Ще посетите много романтични места, ще наблюдавате заедно изгревите и залезите на Слънцето прегърнати на брега на морето ...

Мъж Скорпион

Ако кажа, че живеете във вълшебния свят на приказките, няма да съм много далеч от истината. Вие се разбирате без думи на всички равнища – физическо, емоционално и духовно. Сливането на вашите души е толкова естествено, колкото е за капката дъжд да се разтвори в океана. Когато мъжът Скорпион се е изправил за първи път пред вас сте усетила с цялото с тяло неговото мощно магнитно привличане. Без да промълвите дума сте направили крачка към него, след това той е направил крачка към вас (Скорпиона също в усетил сходните вибрации), хванали сте се за ръце и сте се отправили на вълнуващо пътешествие в света на сбъднатите мечти. Да не си помисли някой, че въобще не си казвате нито дума ;-) Общуването помежду ви е наситено с разбиране и изслушване, дълбока съпричастност и доверие. Това може да се каже и за интимната сфера, в която дълбочината на сексуалните ви преживявания и радостта от екстаза е ненадмината. Звездите вещаят красива любов и щастлив брак.

Мъж Стрелец

Мъжът Стрелец много трудно ще намери друга жена, която да изслушва с такова внимание неговите увлекателните истории. Дори и да повтори някоя случка, вие ще я изслушате със същия интерес, сякаш я чувате за първи път. Така е, защото искате да му доставите удоволствие по всякакъв начин. Сексуалните ви темпераменти са различни, но това не прави секса по-малко вълнуващ, напротив, но ще трябва да се приспособявате към изискванията на партньора. Стрелецът е настроен авантюристично и му е трудно да задълбочи отношенията в една връзка, а това е нещо, от което толкова много се нуждаете – да намерите мъж, на когото да се отдадете изцяло. Вие интуитивно ще разберете кога е настъпил часът на раздялата и ще се оттеглите незабелязано, което ще постави Стрелеца пред дилемата да тръгне да ви търси нейде в неизбродимото море или да отплава към близката фрегата на някоя красавица от огнен или въздушен тип.

Мъж Козирог

Срещата ви с мъжа Козирог не е случайна, особено, ако вече сте интимни приятели. Не е случайна, защото при Козирога всичко е планирано до най-малката подробност. От години си е представял как ще срещне една прелестна, мила и чувствителна жена, която ще направи своя съпруга. Затова не е бил изненадан от срещата с вас, дори и тя да е била при необичайни обстоятелства. Той е с труден характер, но вие ще успеете да го предразположите да разкрие сърцето си пред вас. Мъжът Козирог ще се удивлява на способността ви да отгатвате какво се е случило в службата му и да приготвяте точно тази гозба, за която е мечтал през деня. Интимната страна на връзката ви ще бъде дълбока и обогатяваща, съпроводена с интензивен секс и тиха радост. Вие се нуждаете от мъж като него, който да ви бъде опора и надежден пристан в несигурното море на материалния живот. Проблеми във вашите отношенията могат да се породят от неспособността на Козирога да разбира емоционалните ви състояния и философския ви мироглед.

Мъж Водолей

Този мъж не прилича на всички останали, които познавате. Той просто е различен. Може от години да е влюбен във вас без да подозира за това или още от първата ви среща да ви се обясни в любов. Но когато и да ви каже вълшебните думи “Следвай ме”, вие няма да се поколебаете и ще се отправите с него на романтично презокеанско пътешествие с катамарана на любовта. От време на време трябва да задавате на любимия си някой труден въпрос, за да може да блесне със знанията си. Мъжът Водолей се нуждае от свобода и разбиране и съм сигурен, че вие че му ги дадете. В секса той живее със самочувствието, че знае повечето тайни и ще се покаже като много добър любовник.Мъж Риби

Глифът на вашият знак – Риби – изобразява две риби, плуващи в противоположни посоки, свързани с тънка нишка. Какво по-точно описание на характера на вашата връзка, в която вие – еднакви и все пак толкова различни – сте свързани с невидимата нишка на любовта. Открили сте това или в момента на вашата първа среща или след няколко години, когато вълните на съдбата са ви изхвърлили на различни брегове, но сте намерили сили да преплувате океана и да се слеете отново в едно неделимо цяло, този път – завинаги. Едно уточнение: в момента човечеството навлиза в епохата на Водолея, но последните две хиляди години от човешката история са преминали под влиянието на зодиакалния знак Риби. (Припомнете си за момент събитията разиграли се на историческата сцена от раждането на Христос до наши дни). Затова няма да сбъркам ако кажа, че връзката ви датира от дълбока древност, преминала е през стотици перипетии, изживели сте неизброими страдания, борейки се за възможността да бъдете заедно и в този живот съвсем заслужено сте извоювали наградата да слеете душите си във всеобхващаща космична любов.

Папка: Риби | Добавил: Пим (01.05.2009)
Разгледан: 6818 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129