Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:23
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Рак


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Рак

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Какво ли ви привлича в това момиче, че го ухажвате с такава романтична страст и желание? Тя едва ли ще може да ви устои, още повече, че за първи път получава толкова внимание и нежност от един мъж. Магията на любовта ще замъгли за известно време явните ви различия и несходства в характерите, но докога? Ще откриете, че нейната фриволност и лекомислено поведение често ви нараняват, докато тя едва ли ще свикне със собственическото ви чувство, (което без да искате ще проявите дори към нея) и с мрачните настроения, в които изпадате от време навреме. В секса началото ще е прекрасно, но паралелно с охлаждането на чувствата ще намалява и градуса на сексуалното напрежение помежду ви. И двамата се стремите към успех в живота, единия е насочен право към целта (необходимо ли е да казвам, че това е Овена), докато другия използва заобиколни пътища и е в състояние да заблуди партньора относно истинските си намерения. Не е изключено да се разминете и в живота.

Жена Телец

Вашата любов е благословена от Небето или може би ще бъде по-точно да кажа от Земята. Вие имате чувството, че сте създадени един за друг още от втората ви среща. Казвам втората, защото не сте от въздушните или огнени знаци, които лесно се влюбват от пръв поглед. След като вече сте заедно, ще откриете, че Земята е най-прекрасната планета, истинско райско кътче, но когато Ева застане до Адам. В интимните отношения също ще постигнете отлична хармония, но също от втория път, когато притеснението и неувереността ще отстъпи на сигурността и дълбокото емоционално и физическо сливане на телата ви. Единственият проблем, който може да помрачи взаимното ви щастие е неспособността ви да прощавате, затова внимавайте подобни малки камъчета да не обърнат колесницата на вашата любов, би било жалко наистина. Във финансово отношение съюзът ви ще бъде успешен, тъй като имате сходно отношение към парите.

Жена Близнаци

Освен любовта, със сигурност има някакви сходни интереси, които са ви събрали заедно – увлечението ви към историята, киното или фотографията например. Но докато вие сте в състояние да се потопите в една тема и да й посветите целия си живот, то за жената Близнаци това ще бъде просто поредното увлечение. Подобен сценарий може да се разиграе и във вашите взаимоотношения (дано да не изляза лош пророк), Физическото привличане между вас ще доведе до удовлетворяване на буйните ви сексуални фантазии, но ще бъде на приливи и отливи, към които жената ще трябва да се нагоди, ако връзката ви се окаже по-дълготрайна. В този случай, романтичността и нежната любов ще бъдат факторите, които отново и отново ще ви връщат един към друг, когато мисълта за раздяла се прокрадва в съзнанието ви.

Жена Рак

Едва ли е минало много време след запознанството ви, когато идеята за едно трайно обвързване с това деликатно момиче е обзела натрапчиво мислите ви. И за двама ви думите дом и семейство са свещени и те рано или късно ще ви отведат в ритуалната зала. Вашите еднакви вибрации ще ви помагат да се разбирате без думи, независимо дали става дума за изпълнението на ежедневните семейни задължения или за начина, по който правите любов. Един съвет от астролога – задължително използвайте трите дни на пълнолунието, за да се отдадете на взаимни ласки и секс, защото по това време сетивата ви се изострят до крайност и удовлетворението от сексуалният акт ще е много по-дълбоко и пълно от обикновено. Трудности във връзката ви може да създаде словесното общуване, защото не сте свикнали да бъдете директни и очаквате човека срещу вас да се досети за истинския смисъл на думите ви.

Жена Лъв

Изключително вълнуваща астрологична комбинация – дали Рака ще ощипе Лъва, или Лъва ще ухапе Рака? Кой ще командва във брака? Едва ли сте си задавали тези въпроси при първата си среща, когато сте били под властта на феромоните и сте побързали да стигнете до физическото сливане на телата. А то е било наистина вълнуващо и страстно преживяване, за което с усмивка си спомняте и в този момент. Вие сте отлична двойка и в обществото често ви сочат с благородна завист, мъжете завиждат на вас за тази наистина великолепна жена, а жените на нея, заради вас – един чувствителен и преуспял мъж. Единствено трябва да разрешите проблема с властта, като най-добрия изход от патовата ситуация е жената Лъв да има собствена кариера, в която да изяви лидерските си амбиции, за да има желание у дома да бъде примерна и добра домакиня и майка.

Жена Дева

Влюбили сте се в тази девойка от пръв поглед, тя изглежда толкова мила, невинна и женствена, че сърцето ви е започнало да прелива от чувства към нея. С жена Дева под ръка се чувствате уютно и сигурно, тя е в състояние да ви разбере и изслуша, но... защо ли не се смее от сърце на шегите ви? Може би нещо не е наред или не ви харесва достатъчно, да не би да има някой друг? Не, тя просто е Дева, трудно й е да се отпусне докрай, в зодиакалната й природа е да анализира всяко изказване и събитие и ако искате да бъдете с нея, трябва да я приемете такава, каквато е. В интимната сфера ще постигнете много добро съчетаване – чувствено и физическо, тъй като стихиите ви (Вода и Земя) се сливат хармонично и така както водата напоява земята и вие ще утолявате жаждата й за секс. А тя не е никак малка, в това мога да ви уверя.

Жена Везни

Няма друга жена, с която да прекарвате толкова добре, когато сте заедно – постоянни закачки, шеги, а и тя е толкова красива, че не можете да откъснете очи от нея. По всяка вероятност и двамата харесвате една и съща музика и ако тя може да пее, то вие ще се възнасяте в облаците, докато слушате ангелския й глас. Очаровани сте един от друг и едва ли ще обърнете голямо внимание на астрологическите предупреждения, че Водата и Въздуха не се съчетават добре или че Ракът и Везните са в квадрат (каквото и да значи това). И с право, всяко правило си има изключения. Все пак ви съветвам - бъдете внимателни и се оглеждайте за първите сигнали за дисхармония и безизходица. Те могат да се появят, когато трябва да вземете някакво съвместно решение, или в сексуалната сфера, където имате съвсем различни представи и нагласи.

Жена Скорпион

Слънцата ви са в хармоничния аспект тригон, което е предпоставка любовта ви да бъде трайна и да устои на ветровете и бурите на живота. Има много неща, които ви свързват, подкрепяте се един друг и сте в състояние да разберете това, което се крие дълбоко в душата на партньора. А когато някой успее да проникне в най-дълбоките ви тайни, това ви свързва с него по-силно и от корабните въжета на брака или белезниците на секса. Като споменах секс, се сещам да ви кажа, че след като спите с тази жена, всички предходни ваши партньорки ще ви се сторят като пуританки от средата на XX в. Сексуалното привличане между вас е толкова силно, че е в състояние да ви накара да изпаднете в пълна забрава, когато телата и душите ви се слеят във върховен екстаз.

Жена Стрелец

Вие сте много романтична двойка, жалко само, че всеки ден не е св. Валентин и неминуемо ще трябва да се потопите в реалността, която далеч не е в толкова розови краски. Жената Стрелец е далеч по-открита и пряма от вас, а също и авантюристично настроена, докато вие обичате да пазите тайни, не се разкривате лесно и предпочитате добре да опипате почвата преди да се впуснете в едно толкова сериозно съчетание, каквото представлява бракът. Да не помислите обаче, че жената Стрелец се стреми към него – не, но ще е любопитна да разбере що за птица сте и това може да я задържи при вас по-дълго време. Имате различен сексуален темперамент, но това не ви пречи да се наслаждавате на ласките и любовната игра, в която сте ненадминати. Сещам се и за още едно различие, и то е в противоположното ви отношение към парите, вие сте склонни да спестявате, докато тя е с широки пръсти – нещо, с което трудно ще се примирите.

Жена Козирог

Козирог е вашия противоположен знак и затова ще имате усещането, че жената Козирог ви допълва идеално, че тя обладава точно тези качества, които не достигат на вас, за да бъдете съвършен. Това далеч не означава, че всичко между вас е идеално, и колкото и да е странно, именно общите черти от характера ви ще бъдат тези, които ще ви противопоставят. Например и двамата ще се стремите да управлявате семейния кораб и най-доброто решение в случая е, да се научите да се сменяте, както капитаните на вахта. Трябва да помните едно: тя е точно толкова чувствителна, колкото и вие, само че не го показва, по-точно казано, не знае как и очаква вие да я научите да изразява чувствата си. Ако преодолеете първите сблъсъци, вероятността да останете завинаги заедно е много голяма, защото вашите отношения наподобяват изключително много на жълъд, който, ако попадне в добра почва и се вкорени, с всяка изминала година ще израства и се разклонява все повече и повече. В сексуално отношение нещата са подобни – началото е трудно, краят – величествен.

Жена Водолей

Невероятно, но факт – ако четете тези редове, то вие все пак имате връзка с момиче Водолей. Подобна връзка би озадачила всеки здравомислещ астролог, защото като зодиакални знаци вие нямате почти нищо общо, Водолея е ориентиран преди всичко към приятелите и живее с единия крак стъпил в бъдещото, а с другия – на Луната, докато за вас най-голяма ценност представлява семейството и сте много здраво свързан с традициите и миналото. Какво все пак ви е събрало заедно – преди малко го казах – това е Луната! Момичето Водолей е решило да поотложи полета си до нея и да изследва човек, подвластен на лунното влияние, вместо да подскача всред кратери и метеорен прах. Привлякло я е чувството ви за хумор, което ще трябва да ви е на помощ в ситуации, когато тя ви поднася поредната стряскаща изненада. Сексуалните аспекти на връзката ви няма да бъдат напълно удовлетворяващи за вас, защото търсите много по-голяма интензивност и дълбочина на преживяванията, отколкото тя е способна да ви предостави.

Жена Риби

Вече сте забелязали, че символите на зодиакалните ви знаци се намират в една и съща стихия – Вода, но докато раците от време на време излизат от нея и ходят по земята, то рибите – никога. Имайте предвид тази символика, защото тя много добре описва възможните проблеми във вашата иначе изключително хармонична връзка. Между вас съществува телепатия, иначе няма как да си обясните как това момиче е в състояние да разбере всичките нюанси на богата ви душевност. Тя е готова всеотдайно да ви следва, докато плувате по водата и да ви чака в залива на вашия дом, когато решите да покорите някоя планина. В любовта и секса се разбирате без думи и взаимно си помагате да откриете ерогенните зони и точките, които ви доставят върховно удоволствие и наслада. До нея се достига не само чрез сливането на телата ви, а най-вече посредством сливането на вашите души в едно цяло.

Папка: Рак | Добавил: Пим (09.05.2009)
Разгледан: 4902 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173