Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:29
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Рак


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Рак

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Неговото рицарско сърце ще откликне на вашия копнеж за защита и любов. След първоначалните романтични моменти обаче, различната природа на вашите два зодиакални знака ще започне да се проявява с пълна сила. Той наистина е в състояние да ви изнерви, без дори да го осъзнава (в последното може да бъдете сигурна). Мъжът Овен трудно ще разбира палитрата ви от чувства и настроения, които се сменят с фазите на Луната, за него светът е устроен далеч по-просто - той действа, без да се замисля особено върху чувствата на околните. Вие наистина сте с различен темперамент и във връзката ви ще има немалко конфликти, шансът й да просъществува дълго не е много голям. Сексът ще удовлетворява потребностите и на двама ви, но все пак вие се нуждаете от малко повече нежност, а той – от повече страст.

Мъж Телец

Вие имате няколко общи неща, които обаче ви свързват достатъчно силно, за да ви задържат заедно за цял живот. А именно - сходна система от ценности по отношение на парите, семейството, храната и чувствата. Един друг се пазите от нараняване и следвате правилото "Сторете на другите това, което желаете за вас”, което е гаранция за щастливо съжителство. Обичате да спестявате за "черни” дни и да инвестирате в собствения си дом, следователно ще се радвате и на материално благополучие. И двамата сте отлични кулинари, така че и тук ще си доставяте взаимно удоволствие и ще се надпреварвате да си приготвяте специалитети. Ако възникне спор мъжът трябва да отстъпи дори и да е по-добрия в кулинарното изкуство, все пак в семейството е приоритет на жената да приготвя храната. В сексуално отношение материално-чувствената природа на Телеца се допълва отлично със сензитивната природа на Рака. Не виждам какво може да ви раздели.

Мъж Близнаци

И двамата сте надарени с чувство за хумор и сладкодумие, затова няма да ви е трудно да направите контакт, ще имате и незабравими първи срещи. Вие почти винаги се оглеждате за потенциален съпруг и може да имате щастието (или нещастието) да попаднете на мъж Близнаци. Казвам това, защото далеч по-трудно ще ви бъде да сте заедно, когато ви се наложи да споделяте несгодите на съвместния живот. Вие не одобрявате начина, по-който мъжът Близнаци с лека ръка пилее маса пари, а той се дразни от постоянните ви страхове и безпокойства. Вие имате отлично чувство за хумор, но въпреки това лесно се засягате от изказванията на Близнаците по ваш адрес. Редовните му закъснения от работа или от срещи с приятели ще нараняват вашата нежна душа, ще се чувствате пренебрегната. В секса трудно ще достигнете до пълна хармония, макар че ще положите много усилия в тази посока, все нещо ще ви се изплъзва.

Мъж Рак

Едва ли е минало много време след запознанството ви, когато идеята за едно трайно обвързване с този симпатичен мъж е обзела натрапчиво мислите ви. И за двама ви думите дом и семейство са свещени и те рано или късно ще ви отведат в ритуалната зала. Вашите еднакви вибрации ще ви помагат да се разбирате без думи, независимо дали става дума за изпълнението на ежедневните семейни задължения или за начина, по който правите любов. Един съвет от астролога – задължително използвайте трите дни на пълнолунието, за да се отдадете на взаимни ласки и секс, защото по това време сетивата ви се изострят до крайност и удовлетворението от сексуалният акт ще е много по-дълбоко и пълно от обикновено. Трудности във връзката ви може да създаде словесното общуване, защото не сте свикнали да бъдете директни и очаквате човека срещу вас да се досети за истинския смисъл на думите ви.

Мъж Лъв

Една предизвикателна връзка, в която всеки ще научи нещо ново за естеството на взаимоотношенията между мъжа и жената. Вие сте подвластна на чувствата, емоциите и настроенията, докато той е изпълнен със страст, сила и решителност да покори тайнствената ви природа. След всяка среща взаимното ви привличане ще става все по-силно и по-силно, защото обмена на емоции и енергии между вас е така естествен, както този между Слънцето и Луната. Нека никой от вас да не търси надмощие там, където Природата е предвидила да съществува сътрудничество и обмен. Както между впрочем се получава при вас и в секса – нещо, което със сигурност сте забелязали. В интимната сфера заедно ще достигнете дълбочини, каквито малко двойки са в състояние да постигнат и това е още една основателна причина да бъдете заедно, въпреки различията в характерите ви.

Мъж Дева

Всички предпоставки за успешна връзка и брак са налице, така че ако преценявате плюсовете и минусите от едно дълготрайно обвързване с мъж Дева, моят съвет е да си размените халките. Бракът винаги е едно изпитание, но с този мъж до себе си ще ви е по-лесно да преминете през него. Вие ще се възхищавате на сръчността, с която той върши типично мъжката работа у дома и ще оцените невероятната му способност да поддържа чистота и ред. Градината на любовта ви ще бъде тиха и спокойна, и само от време на време ще бъде напоявана от вашите сълзи, когато нежното ви сърце бъде ранявано от стрелите на неговата критика. Все пак вашата привързаност към него ще се окаже достатъчно силна, за да ви задържи заедно. В сексуалния акт ще се сливате естествено и хармонично и това ще ви доставя усещане за пълнота и взаимност.

Мъж Везни

Всичко би било чудесно, ако вашата любов не изглеждаше толкова обсебваща за мъжа Везни. Той се нуждае от свобода и лично пространство, а когато е с вас има чувството, че се задушава. Трябва да реагирате адекватно на нуждите му от по-интензивен светски живот и да не отказвате да го придружавате, колкото и да имате желанието да прекарате вечерите само с него и у дома. Той ще оцени кулинарните ви умения, затова не приемайте желанието му да отидете на ресторант като скрит упрек, той просто иска да е сред повече хора и да се забавлява. Не е съвсем безопасно да го оставяте да излиза в компанията на приятели, тъй като с вроденият си чар привлича жените като магнит. Сексуалните преживявания ще ви потопят в неизследваните дълбочини на взаимната страст и наслада.

Мъж Скорпион

Вие сте чувствителна и нежна, открита и все пак загадъчна, красива и с чувство за хумор – достатъчно причини за Скорпиона да пожелае да бъдете негова завинаги. Силата на магнитното привличане между вас ще ви залепи един до друг с такава сила, че ще ви се наложи да правите усилие, когато трябва да се разделите, за да отидете на работа например. В интимната сфера се потапяте в дълбоките води на сексуалния екстаз и взаимното обожание, придружено с разголване на душите и сваляне на черупките, които ви бранят от външния свят. Точно това може да предизвика и трудности, защото ако някой от вас направи грешката да нарани емоционално партньора си, то последствията могат да се окажат фатални. Никакъв друг външен фактор не може да разруши вашия съюз, благословен от стихията на Водата.

Мъж Стрелец

Звездите не са особено благосклонни към вашата връзка, защото различията в характерите ви са големи и трудно преодолими. Да започнем с отношението ви към парите. Ракът трудно ще разбере безразсъдната щедрост на Стрелеца. Той от своя страна няма да може да вникне в сантименталната природа на жената Рак и лесно ще засяга струните на ранимата й душа. В секса ще се радвате на взаимност, ще успеете да дадете воля на въображението си и ще задоволите и най-смелите си желания. Обединява ви и свежото чувство за хумор, което блика от вас, както и романтичния поглед към живота, но дали това е достатъчно за по-дълготрайно партньорство?

Мъж Козирог

Стремежът ви да създадете сигурен дом и семейство ще превърне връзката ви в брак, ако неговият характер не се окаже твърде тежък за вас и не успеете да свикнете с мрачните му настроения. Когато преодолеете стената от различия в характерите, изправила се помежду ви, ще откриете, че се допълвате чудесно. Неговите професионални амбиции ще срещнат вашата активна подкрепа, а за него ще бъде приятно да наблюдава как учудващо добре се справяте с парите. Има някаква магия в начина, по който те се умножават в ръцете ви с всеки изминал ден. Сексуалният опит и на двамата не е много богат и поради тази причина ще откривате заедно тайните на Кама сутра.

Мъж Водолей

Вие държите на семейството, точно толкова, колкото той на приятелите и това може да се окаже непреодолима пречка, ако пожелаете да живеете под стряхата на брака. Ще ви се стори, че неговата обич и привързаност към вас са били много по-големи в периода на ухажването, отколкото след това. Чувствителната ви природа ще улови тази разлика и това ще ви нарани дълбоко. Ще положите максимум усилия, да му засвидетелствате любовта си, да го задържите у дома, но той ще изтълкува това като отнемане на личната свобода. Сексуалното сливане между вас обаче е учудващо добро, като се имат предвид гореизброените различия. Всеки ще се стреми да докаже на другия колко силни са чувствата му, и каквото и да се е случило през деня, то е забравено. Но докато за мъжа Водолей не е проблем да забравя, то вие помните всяка подробност като например факта, че на миналогодишния празник на влюбените, той забрави да сложи картичка с любовно пожелание в букетчето от горски кокичета.

Мъж Риби

Водната същност на тези два зодиакални знака прави връзката помежду ви толкова естествена, колкото е вливането на пълноводна река в безбрежните води на океана (б.р. реката е Рака, а Рибите – океана) Вашата нежна и всеотдайна любов не е изпълнена с драматични страсти, както това може да се наблюдава при огнените знаци, нито с безкрайно влюбено чуруликане (при въздушните зодии), но кара душите ви да преливат от щастие. Не вярвам щом вече сте заедно, който и да е от вас да направи опит да избяга от по-сетнешно обвързване, дори подобна мисъл ви е чужда. Сексуалните ви потребности са в идеален синхрон, а удоволствието, което постигате в интимното общуване е несравнимо. На външен наблюдател ще направи силно впечатление грижата и вниманието, с което се отнасяте към нуждите на партньора – поведение съвсем естествено и за двамата.

Папка: Рак | Добавил: Пим (09.05.2009)
Разгледан: 5319 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129