Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:59
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Рак


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Рак (22 юни - 21 юли)

Според митологията ракът се е впил със щипките си в крака на Херакъл, когато той се е борел с многоглавата Хидра. Когато ракът бил убит, ненавиждащата Херакъл Хера му се отблагодарила като го поставила на небето. В ранната астрология символът на съзвездието изобразявал рак. Понякога тълкуват съвременния символ — щипките на рака като изображение на извиващи се сперматозоиди, и по този начин знакът символизира мъжкото и женското начало. Къщовничество, чувствителност, вярност. Силни емоции. Най-силният воден знак, по-благоприятен за жените, тъй като по-силно от всички други знаци е свързан с дома и носи със себе си физическа и психологическа ранимост. Защитавайки се от душевни травми, често търси сигурност и безопасност в самотата, което е още по-обидно, защото Ракът се нуждае особено силно от дом и семейство. Неговият живот не би бил съвършен без семейство. Заради безопасност и стабилност е съгласен на всичко. Рядко поставя на карта парите. Не обича да рискува.
С парите борави много внимателно и, като правило, не подвежда онези, които му се доверяват. Винаги си плаща дълговете и очаква от другите същото. Често изпитва сложни душевни преживявания. Ту прави впечатление на душевно силен човек, ту изглежда безпомощен като дете. Това се обяснява с това, че Слънцето в този знак променя посоката си и започва да се движи отново на юг, небесните дела се обръщат назад като самият Рак. Като правило Раците са доброжелателни, но променливата Луна ги прави ту любезни и откровени (особено когато имат пред очите си определена цел), ту отново меланхолични, затворени, сдържани. Ракът притежава дипломатически талант, той често постига целите си. Обаче ако се чувства обиден, Ракът може да се държи безразсъдно, в такова състояние не е способен на сътрудничество с другите. Държи се по детски упорито — това е един от съществените недостатъци на Рака, с които той трябва да се бори. Прави впечатление на спокоен и кротък човек, но е трудно да бъдат разгадани неговите чувства и мисли. Неколцина постигат това — Ракът често остава неразбран. По природа децата Раци са нежни, мили, ласкави, готови са да помогнат. Родителите — раци излъчват топлота. Но в това се крие и определена опасност. Те искат да имат само за себе си онези, които обичат. За Рака семейната традиция и история означава много. Те са патриоти, прекрасно помнят всичко, което се отнася до традициите. Стараят се със всички средства да избегнат душевни и физически неразположения и тъй като редът и чистоплътността са техни отличителни качества. — не понасят дейности, които не предполагат абсолютна чистота. Предпочитат изтънчена обстановка.
Ракът има силно въображение и за него ще е по-добре да мисли по-малко за своите болести. Трябва да умее да казва да и не, да следи настроението си, да се бори с нетърпимостта си, боязливостта си и прекалената си чувствителност. Ракът владее изкуството да се съпротивлява пасивно —това е неговото действено оръжие срещу хората, които са му неприятни. Рака може да се управлява с добро, защото ако усети натиск — застива неподвижно. Не обича да го съветват, иска да решава всичко самостоятелно, мислите на другите хора го плашат. Понякога се бои от отговорност, но важната работа ще изпълни точно надеждно, педантично, успешно. Неговият девиз е: "Аз чувствам".

Папка: Рак | Добавил: Пим (03.04.2009)
Разгледан: 3689 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173