Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:30
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Рак


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Рак

Планета - Луна
Метал - сребро
Цвят - зелено
Качество - пасивност
Принцип - кардинален
Скъпоценен камък - смарагд, опал, лунен камък
Елемент/стихия - вода
Абстрактно значение - воля за изразяване
Конкретно значение - дом, душа, чувства, въображение
Части на тялото, които управлява - гърдите, стомаха, диафрагмата

Зодията според Апостол Апостолов

Зодиакалният знак Рак владее от 22 юни до 22 юли и е носител на своенравие, любопитство, хрумване и настойчивост. Той символизира привързаност към живота. Над знака Рак владее Луната. Негов скъпоценен камък е изумрудът (смарагдът), който представлява мощен талисман за родените под знака Рак. Ракът уравновесява веществените и духовните сили на живота. Хората, които се намират под неговото покровителство, са извънредно чувствителни, предпазливи и стеснителни, свенливи. По природа те са пасивни, биват добри медиуми, изпадат във вдъхновение. Правят впечатление, че са лениви, понеже не обичат външните действия, а всъщност са неуморни умствени работници. Обичат да се занимават с отвлечени въпроси. Тези хора са много чувствителни, болезнено раздразнителни и лесно долавят всякакви чужди влияния. Обикновено те имат среден ръст, горната част на тялото им е по-голяма от долната, лицето им е кръгло и малко, кожата – бледа и нежна, косата – тънка и тъмна, очите – сиви, замислени, вървежът им издава женственост, скромност, мечтателност, характерът – тих, разговорът – привлекателен, обаятелен. Знакът Рак управлява растенията: краставица, пъпеш, диня, кратуна, домат, тиквичка и другите сочни растения. Неговите минерали са варта, каолинът и всички бели нежни камъни.
Жените, които са родени под знака Рак, са хубави, имат матов цвят на лицето, мека кожа, заоблени, кръгли форми, яйцеобразно лице, къс нос, малка уста. Те са чувствителни, с много прищевки, своенравни, подозрителни, досетливи и с някои от тях трудно се живее. Те силно любят, нежни са, обичат понякога да послъгват, но техните миловидни и изящни обноски карат обикновено другите да ги харесват много. Макар и да изглежда, че са разсеяни и като че ли се носят по облаците, това не им пречи да виждат ясно положителната страна на живота. Те са повечето пъти немарливи и лениви, но когато пожелаят, стават упорити, дейни, работливи и способни за енергични действия. Мъжете, които са родени под знака Рак, са надарени с пъргав ум, насочен в хубавото. Обичат изкуството. По природа са чувствителни и страстни, затова са предразположени към всякакви отклонения. Те се заглеждат много във вълнуващата страна на живота и постоянно търсят нови усещания. Едни от тях обичат удобството и насладите, други стигат до истинско скъперничество. Случва се и нещо повече: разсипниците отведнъж започват да пестят и свършват с отвратително скъперничество. Те са чувствени, крамолници, подстрекатели. Слушат повече своето въображение, отколкото разума си. Те се привързват към семейното си огнище и към дома си поради многото удобства и удоволствия, които получават по този начин. Понеже са повече положителни и практични, отколкото дейни и предприемчиви, когато успеят да надвият своята вродена леност, тези мъже стават упорити, твърдоглави, настойчиви, прилежни и работливи.
Ако прогърми, когато владее зодия Рак, това показва, че ще задухат силни ветрове, но сеното и житото ще оцелеят, харманът ще се напълни с пшеница и ечемик. В западната страна мнозина ще се наситят, ще има голям трясък, ще има оскъдица и добри плодове. Зеленчуци ще има малко, овощия ще има много. Ще има много смърт. В северните страни ще има пагуба и гибел за царя в тази страна.
Ако има земетресение, когато владее зодия Рак, ще има забрава от съмишлениците, за силните – разлъка. Жалост и тъга ще има за хората, живеещи в тази страна.
Типичният партньор от Даниела

Родените под този мъжки, кардинален и носещ една от основните греди в конструкцията на Зодиака знак, се стремят да изглеждат устойчиви и авторитетни (на моменти успяват и себе си да заблудят) в очите на околните. Това се е превърнало за тях не само в основа на мисленето им, но е и основополагащ камък в тяхното отношение към любовта и емоциите. Те биха си ги позволили само, ако не накърняват авторитета и достойнството им.
Под стабилния си и ъгловат вид (предначертан чрез символа – рак под черупката) мнозинството, родени под този знак крият нежна и изключително емоционална същност. Изненадващ факт е твърдението, че тези животни са неустойчиви на промените в климата и по-чувствителни в околната среда, отколкото може да се предполага.
Принадлежността му към “водния” тригон, наред със знаците на Скорпион и Риби, пояснява причината за тромавостта и “спънатостта” по отношение на излиянията. Чувствата винаги са имали потребност от повече простор и свобода на действие, отколкото може да им предложи по-тежката плътна структура на водата.
За да се разпали любовта на Рака, той трябва истински да хлътне много дълбоко в смесицата от емоции и желания, копнежи и нереализуеми мечти.
За разлика от предходния знак, Близнаци, родените Рак са в състояние да продължават един контакт или връзка, когато осъзнаят, че са напълно изчерпани и лишени от съдържание.
Причината? Тя е ясна: Ракът помни разлива на чувствата и страстите в началото на любовния контакт. Отговорността към това, което е било, и страхът да не пропусне да отдаде някому дължимото, го принуждават твърде често да прави компромиси, които обикновено имат висока цена – заплаща за тях със собственото си здраве и добро самочувствие.
Затова е и препоръчително да срещнете своя партньор Рак през втората половина на живота му. През младостта той лесно се подмамва от добрите материални възможности, които ще му позволят да пътува и да докосне разнообразието на света. Тогава той още разчита да се справи с живота си, най-вече, благодарение на мускулите си, на своя идеализъм, на романтичните си идеи. С тях родените под знака Рак съумяват да се разделят и то без особено съжаление, през зрялата си възраст, но вече са направили поне по един неправилен избор и пазят отговорността си към него, като най-ценен трофей.


Как да задържим при себе си Рака?

Не го оставяйте да мисли, че вашите чувства са равни на вашите основания да го обичате или, че ще стигнат точно толкова, колкото е нужно да се поддържа огъня през първите няколко срещи на възторжената интимност.
Когато се убеди, че е попаднал в море от топли вълни, които могат да къпят душата му с непрекъснатия прилив на нежност и благородни подтици, вие можете да се отпуснете спокойно до него и да се наслаждавате на идилията, невидима за чуждите очи.

Неписани правила, които роденият Рак трябва да знае, за да е щастлив

Там, където няма хармония между вътрешния и външния свят, е неуютно за всеки Рак. Докато не подсигури своя дух, душа, нрав и характер с “точните” чувства, спокойствие и хармония, Ракът страда и боледува.
В подобна ситуация първото, което му идва на ум, е да смени работата си, да потърси ново поприще за изява – задължително извън дома си.
Но, разбира се, това не са истинските разрешения. Излизането от ситуацията може да дойде навреме, ако още когато забележи, че изпада в необяснима и необратима апатия, Ракът се опитва да обясни състоянието си на партньора. Само чрез общи интереси и разбирателство Ракът ще получи своята част от удовлетворението, наречено “да бъдеш заедно”, да имаш партньор.
Как да завладеете мъжа на Вашите мечти?


Ако сърцето и мислите ви са заети от някой мъж - зодия рак, ще трябва да си направите труда първо да го опознаете като приятел.Раците са романтични личности, но в повечето случаи са доста непохватни и тромави в комплимените към нежните представителки..Как да покорите жената на своето сърце?

Типичната жена рак е създадена за дом и семейство, но в повечето случаи не умее да готви. Тя е внимателна и резервирана, а в случай, че желаете да градите кариера, тя е най-подходящият ви спътник в живота..Кой е най-подходящия подарък за любим човек?

За раците купете подарък от антикварят - меден свещник, който задължително да е притежаван от няколко поколения или китайска лампа, която биха могли да ползват на романтичните вечери..Как да разпознавате представител на друг зодиакален знак?

Ако искате да уловите непредвидимия рак, то незабавно трябва да извикате на помощ фантазията си. Може би си задавате въпроса "Защо"? Защото тези водни представители на зодиака могат да бъдат навсякъде.Коя е скритата Ви туристическа мечта?

Типичната атмосфера на рака и неговата силно изразена романтична същност е Италия. Вие с най-голямо удоволствие посещавате тази страна на влюбените, не само за своето духовно извисяване, но и за да си купите обувки..Гастроном или лакомия сте?

Ракът е кухненски сноб с изключително твърда броня. Що се отнася до кухнята Ви, то се стремите всяко ястие, което приготвяте, да влезе в историята..От коя зодия е Вашия началник?


Началникът рак не винаги знае какво точно трябва да изисква от своите подчинени. Обикновено той има зашеметяващи планове, почти подписани договори или ако изведнъж го обземе желание да ви повиши заплатата ви съветвам да не разчитате много на това.

Папка: Рак | Добавил: Пим (01.04.2009)
Разгледан: 5402 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173