Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:26
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Овен


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Овен

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Между вас съществува много силно сексуално привличане, стремите се един към друг, докато постигнете пълно физическо и емоционално сливане, и след това отново и отново... Проблемите ще възникнат, когато трябва да определите кой ще бъде водещия във връзката, тъй като и двамата имате лидерски амбиции. От друга страна имате сходни желания и амбиции, може да се съревновавате в областите, в които интересите ви се пресичат. Вие ще ревнувате вашия партньор и той вас, а това може да се превърне в истински кошмар и да сложи край на една страстна връзка. Отстъпвайте по-честно, все пак той е представител на силния пол. Еднаквите ви вибрации могат да ви задържат дълго време заедно, дори да доведат до брак.

Мъж Телец

Мъжът Телец е доста упорит и праволинеен, няма как да не сте забелязали този факт. Сигурен съм, че ще направите всичко възможно, за да го извадите от равновесие (не че се стремите към това, просто природата ви е по-динамична от неговата). Научете се да виждате добрите му качества – колко е романтичен и любвеобилен и ще ви е по-лесно да бъдете с него. По финансовите въпроси също ще имате разногласия, дори и той да притежава собствена банка. В сексуално отношение вие ще доминирате във връзката, поне в самото начало, след това вашето желание за секс ще намалее, докато при него апетита идва с яденето и той ще ви желае все повече и повече. Като цяло се очертава една трудна връзка и за двамата, изпълнена с неудовлетворени желания и страсти. Ако проявите търпение, с времето характерите ви ще се напаснат и ще можете заедно да мелите жито във воденицата на брака.

Мъж Близнаци

Най-накрая сте срещнали мъж, с който сте настроени на една честота. Достатъчно е само да му подхвърлите някоя смела идея и той ще се втурне да я осъществява (обратния вариант също е възможен). Ще се възхищавате на неговия ентусиазъм и младежко излъчване. Влюбили сте се бързо един в друг и сте се впуснали през глава да изконсумирате връзката, тъй като и двамата не страдате от скрупули и задръжки. Вие ще се възхищавате на неговия ум и комбинативност, ще прекарвате часове в разговори по теми от най-различно естество. Ще се чувствате добре с него и в леглото, където ще си разменяте ръководните роли и ще осъществявате фантазиите си. Единствената опасност за връзката е да си омръзнете твърде бързо, тъй като и двамата сте склонни да търсите нови силни преживявания. Липсва ви търпението и постоянството, така необходими за една продължителна връзка.

Мъж Рак

Едва ли ще можете да устоите на този мъж, от когото получавате толкова внимание и нежност, както от никой друг преди. Магията на любовта ще замъгли за известно време явните ви различия и несходства в характерите, но докога? Ще откриете, че много трудно ще свикнете със собственическото му чувство, (което без да иска ще прояви дори към вас) и с мрачните му настроения, докато вашата фриволност и лекомислено поведение често ще го нараняват. В секса началото ще е прекрасно, но паралелно с охлаждането на чувствата ще намалява и градуса на сексуалното напрежение помежду ви. И двамата се стремите към успеха в живота, единия е насочен право към целта (необходимо ли е да казвам, че това е Овена), докато другия използва заобиколни пътища и е в състояние да заблуди партньора относно истинските си намерения. Не е изключено да се разминете и в живота.

Мъж Лъв

Толкова много Огън събран на едно място може да предизвика истински пожар, в който или бързо ще изгорите в пламъците на страстта или ще се греете цял живот на него. Изборът принадлежи изцяло на вас, но в момента мислите, че всичко е в ръцете на сляпата съдба, която събира и разделя влюбените. Сексуално си подхождате толкова добре, че има опасност един от вас да използва секса като средство за манипулация на партньора. Лъвът е по-разумния от двамата и трябва да намери начин да трансформира мощните сексуални енергии в градивни творчески прояви, а вие може да му помагате. Само така в борбата за надмощие във вашата връзка и двамата ще излезете победители, тъй като усещането за поражение ви травмира еднакво и може да сложи край на тази толкова гореща любов.

Мъж Дева

Вие сте толкова дръзка, открита и пряма, че сте провокирали в мъжа Дева куража да преодолее вродената си притеснителност и да изяви мъжествеността си. Ще харесате у него нежността и умението му да ви изслушва, както и факта, че се отнася към вас като към дама – това ще ви кара да се чувствате истинска жена. В интимната сфера горещата ви сексуалност ще разпалва неговите страсти до степен, в която символа на знака му - Дева – ще се изчервява от срам. Мъжът Дева ще се опита да ви превъзпита и да ви отучи от някои лоши (според него) навици, но тъй като търпението и покорството са ви чужди, това начинание е обречено на неуспех. Това обаче не пречи връзката ви да се окаже по-стабилна от други, привидно по-хармонични връзки между представители на сродни стихии.

Мъж Везни

Той е изкусен съблазнител и лесно ви е оплел в мрежите си. (не вярвам да сте се съпротивлявали дълго време) Имате усещането, че сте родени един за друг, изгаряте от любов и желание по него. За съжаление неговият опасен чар въздейства освен на вас и на всички жени от неговото обкръжение. Ще виждате ваша съперница във всяка жена, която се доближи до него, дори и ако намеренията й са съвсем невинни. По стечение на обстоятелствата (работата, хоби, пътувания), около него непрекъснато ще има жени и това ще бъде повод за постоянни конфликти. Сигурно си мислите, че името Казанова би му подхождало най-добре. Томахавката на ревността ще бъде заравяна всеки път, когато ви вземете в прегръдките си и отново се почувствате единствена и неповторима. Любовният акт ще бъде великолепна смесица от нежност и страст, борба и ласки, която удовлетворява и двама ви.

Мъж Скорпион

В началото ще ви се струва необяснимо, защо, след като видимо изгаря от страст по вас, не ви го кажете направо. Това се дължи на зодиакалната му природа – мистериозна, загадъчна и потайна – и ще ви е много трудно да разберете мотивите за поведението му. И двамата сте ревниви, но докато той ви подозира в извършването на всевъзможни грехове, вие директно ще го обвинявате в същите. Когато сте заедно във въздуха почти могат да се видят искрите, които припламват при срещата на изпълнените ви с желание погледи. Сексуалното привличане между вас е силно, за разлика от духовното, където се сблъскват различните ви мирогледи. Възможно е между вас се породи и духовна близост, то тя ще бъде за сметка на сублимирането на сексуалната енергия, което Скорпиона ще извърши.

Мъж Стрелец

Огънят на страстната ви любов се разпалва с всяка измината минута и няма човек, който би могъл да каже как ще завърши вашата пламенна връзка. Може би със брак, който обикновено е достатъчно условие, за да охлади и най-горещата любовна история и да я превърне в спокойно съжителство. Спокойно ли казах? Извинявам се, грешка на езика. Това, което ще ви липсва е именно спокойствието, защото и двамата не познавате умора както в купоните, така и във секса. Не се предоверявайте на обещанията му, защото макар и да искрен, мъжът Стрелец има склонност да се надценява. Това което може да помрачи щастието ви е вашата ревност или неговата склонност да философства, вместо да действа, когато нещата опрат до пари.

Мъж Козирог

Неговата сериозност и задълбоченост изпъква още по-силно на фона на веселия ви нрав и лъчезарно поведение. По всяка вероятност точно тези качества са ви привлекли към него, защото сте закопнели за една продължителна връзка. Мъжът Козирог ще оцени по достойнство вашите качества и амбицията ви да бъдете първа във всичко, с което се захванете. Е, вие не притежавате неговата упоритост в преследването на целите, но нали затова той е до вас, за да ви бъде опора и стълб в живота. В сексуалните ви отношения няма да се учудя, ако вие взимате по-често инициативата. Ако създадете семейство, помежду ви ще има чести сблъсъци в борбата за надмощие и ще трябва да се научите да отстъпвате.

Мъж Водолей

По време на първата ви среща ще се чудите, защо мъжът Водолей ви говори толкова дълго време за Луната и звездите, вместо да ви целуне. Нямате нищо против да полетите с космически кораб на експедиция до Марс, но преди това бихте искали да се порадвате на всички възможностите за приключения, които планетата Земя предлага. В секса също ще се държите като представители на различни цивилизации, но нима не е изключително събитие да правиш любов с представител на друга планета. Когато се стигне до разпределяне на ролите в семейството ще установите, че колкото и мъжът Водолей да държи на равнопоставеността във взаимоотношенията, ще ви се наложи вие да се нагърбвате с по-големия товар от задължения, което може да се окаже сериозен проблем.

Мъж Риби

На мъжа Риби ще му бъде доста трудно да живее с вас, особено ако е типичен представител на зодията си. Буйният ви темперамент, съчетан с детинската ви наивност и откровеност, в първият момент ще му се сторят привлекателни и забавни, но скоро ще разберете, че помежду ви има цели морета от различия. Те постепенно ще се превърнат в океани от недоразумения и когато накрая ескалират в конфликти, той ще реши, че е по-разумно да се оттегли. Думата конфликти е малко пресилена в случая, защото той не е свикнал да налага силово волята си. И двамата се стремите към сексуалното сливане, но подхода ви е различен – вие сте гореща и страстна, а той – чувствено-еротичен. Това все пак не е много лоша комбинация, нали?

Папка: Овен | Добавил: Пим (12.05.2009)
Разгледан: 4654 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162