Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:23
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Овен


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Овен

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Между вас съществува много силно сексуално привличане, стремите се един към друг, докато постигнете пълно физическо и емоционално сливане, и след това отново и отново... Проблемите ще възникнат, когато трябва да определите кой ще бъде водещия във връзката, тъй като и двамата имате лидерски амбиции. От друга страна имате сходни желания и амбиции, може да се съревновавате в областите, в които интересите ви се пресичат. Вие ще ревнувате вашия партньор и той вас, а това може да се превърне в истински кошмар и да сложи край на една страстна връзка. Отстъпвайте по-честно, все пак той е представител на силния пол. Еднаквите ви вибрации могат да ви задържат дълго време заедно, дори да доведат до брак.

Мъж Телец

Мъжът Телец е доста упорит и праволинеен, няма как да не сте забелязали този факт. Сигурен съм, че ще направите всичко възможно, за да го извадите от равновесие (не че се стремите към това, просто природата ви е по-динамична от неговата). Научете се да виждате добрите му качества – колко е романтичен и любвеобилен и ще ви е по-лесно да бъдете с него. По финансовите въпроси също ще имате разногласия, дори и той да притежава собствена банка. В сексуално отношение вие ще доминирате във връзката, поне в самото начало, след това вашето желание за секс ще намалее, докато при него апетита идва с яденето и той ще ви желае все повече и повече. Като цяло се очертава една трудна връзка и за двамата, изпълнена с неудовлетворени желания и страсти. Ако проявите търпение, с времето характерите ви ще се напаснат и ще можете заедно да мелите жито във воденицата на брака.

Мъж Близнаци

Най-накрая сте срещнали мъж, с който сте настроени на една честота. Достатъчно е само да му подхвърлите някоя смела идея и той ще се втурне да я осъществява (обратния вариант също е възможен). Ще се възхищавате на неговия ентусиазъм и младежко излъчване. Влюбили сте се бързо един в друг и сте се впуснали през глава да изконсумирате връзката, тъй като и двамата не страдате от скрупули и задръжки. Вие ще се възхищавате на неговия ум и комбинативност, ще прекарвате часове в разговори по теми от най-различно естество. Ще се чувствате добре с него и в леглото, където ще си разменяте ръководните роли и ще осъществявате фантазиите си. Единствената опасност за връзката е да си омръзнете твърде бързо, тъй като и двамата сте склонни да търсите нови силни преживявания. Липсва ви търпението и постоянството, така необходими за една продължителна връзка.

Мъж Рак

Едва ли ще можете да устоите на този мъж, от когото получавате толкова внимание и нежност, както от никой друг преди. Магията на любовта ще замъгли за известно време явните ви различия и несходства в характерите, но докога? Ще откриете, че много трудно ще свикнете със собственическото му чувство, (което без да иска ще прояви дори към вас) и с мрачните му настроения, докато вашата фриволност и лекомислено поведение често ще го нараняват. В секса началото ще е прекрасно, но паралелно с охлаждането на чувствата ще намалява и градуса на сексуалното напрежение помежду ви. И двамата се стремите към успеха в живота, единия е насочен право към целта (необходимо ли е да казвам, че това е Овена), докато другия използва заобиколни пътища и е в състояние да заблуди партньора относно истинските си намерения. Не е изключено да се разминете и в живота.

Мъж Лъв

Толкова много Огън събран на едно място може да предизвика истински пожар, в който или бързо ще изгорите в пламъците на страстта или ще се греете цял живот на него. Изборът принадлежи изцяло на вас, но в момента мислите, че всичко е в ръцете на сляпата съдба, която събира и разделя влюбените. Сексуално си подхождате толкова добре, че има опасност един от вас да използва секса като средство за манипулация на партньора. Лъвът е по-разумния от двамата и трябва да намери начин да трансформира мощните сексуални енергии в градивни творчески прояви, а вие може да му помагате. Само така в борбата за надмощие във вашата връзка и двамата ще излезете победители, тъй като усещането за поражение ви травмира еднакво и може да сложи край на тази толкова гореща любов.

Мъж Дева

Вие сте толкова дръзка, открита и пряма, че сте провокирали в мъжа Дева куража да преодолее вродената си притеснителност и да изяви мъжествеността си. Ще харесате у него нежността и умението му да ви изслушва, както и факта, че се отнася към вас като към дама – това ще ви кара да се чувствате истинска жена. В интимната сфера горещата ви сексуалност ще разпалва неговите страсти до степен, в която символа на знака му - Дева – ще се изчервява от срам. Мъжът Дева ще се опита да ви превъзпита и да ви отучи от някои лоши (според него) навици, но тъй като търпението и покорството са ви чужди, това начинание е обречено на неуспех. Това обаче не пречи връзката ви да се окаже по-стабилна от други, привидно по-хармонични връзки между представители на сродни стихии.

Мъж Везни

Той е изкусен съблазнител и лесно ви е оплел в мрежите си. (не вярвам да сте се съпротивлявали дълго време) Имате усещането, че сте родени един за друг, изгаряте от любов и желание по него. За съжаление неговият опасен чар въздейства освен на вас и на всички жени от неговото обкръжение. Ще виждате ваша съперница във всяка жена, която се доближи до него, дори и ако намеренията й са съвсем невинни. По стечение на обстоятелствата (работата, хоби, пътувания), около него непрекъснато ще има жени и това ще бъде повод за постоянни конфликти. Сигурно си мислите, че името Казанова би му подхождало най-добре. Томахавката на ревността ще бъде заравяна всеки път, когато ви вземете в прегръдките си и отново се почувствате единствена и неповторима. Любовният акт ще бъде великолепна смесица от нежност и страст, борба и ласки, която удовлетворява и двама ви.

Мъж Скорпион

В началото ще ви се струва необяснимо, защо, след като видимо изгаря от страст по вас, не ви го кажете направо. Това се дължи на зодиакалната му природа – мистериозна, загадъчна и потайна – и ще ви е много трудно да разберете мотивите за поведението му. И двамата сте ревниви, но докато той ви подозира в извършването на всевъзможни грехове, вие директно ще го обвинявате в същите. Когато сте заедно във въздуха почти могат да се видят искрите, които припламват при срещата на изпълнените ви с желание погледи. Сексуалното привличане между вас е силно, за разлика от духовното, където се сблъскват различните ви мирогледи. Възможно е между вас се породи и духовна близост, то тя ще бъде за сметка на сублимирането на сексуалната енергия, което Скорпиона ще извърши.

Мъж Стрелец

Огънят на страстната ви любов се разпалва с всяка измината минута и няма човек, който би могъл да каже как ще завърши вашата пламенна връзка. Може би със брак, който обикновено е достатъчно условие, за да охлади и най-горещата любовна история и да я превърне в спокойно съжителство. Спокойно ли казах? Извинявам се, грешка на езика. Това, което ще ви липсва е именно спокойствието, защото и двамата не познавате умора както в купоните, така и във секса. Не се предоверявайте на обещанията му, защото макар и да искрен, мъжът Стрелец има склонност да се надценява. Това което може да помрачи щастието ви е вашата ревност или неговата склонност да философства, вместо да действа, когато нещата опрат до пари.

Мъж Козирог

Неговата сериозност и задълбоченост изпъква още по-силно на фона на веселия ви нрав и лъчезарно поведение. По всяка вероятност точно тези качества са ви привлекли към него, защото сте закопнели за една продължителна връзка. Мъжът Козирог ще оцени по достойнство вашите качества и амбицията ви да бъдете първа във всичко, с което се захванете. Е, вие не притежавате неговата упоритост в преследването на целите, но нали затова той е до вас, за да ви бъде опора и стълб в живота. В сексуалните ви отношения няма да се учудя, ако вие взимате по-често инициативата. Ако създадете семейство, помежду ви ще има чести сблъсъци в борбата за надмощие и ще трябва да се научите да отстъпвате.

Мъж Водолей

По време на първата ви среща ще се чудите, защо мъжът Водолей ви говори толкова дълго време за Луната и звездите, вместо да ви целуне. Нямате нищо против да полетите с космически кораб на експедиция до Марс, но преди това бихте искали да се порадвате на всички възможностите за приключения, които планетата Земя предлага. В секса също ще се държите като представители на различни цивилизации, но нима не е изключително събитие да правиш любов с представител на друга планета. Когато се стигне до разпределяне на ролите в семейството ще установите, че колкото и мъжът Водолей да държи на равнопоставеността във взаимоотношенията, ще ви се наложи вие да се нагърбвате с по-големия товар от задължения, което може да се окаже сериозен проблем.

Мъж Риби

На мъжа Риби ще му бъде доста трудно да живее с вас, особено ако е типичен представител на зодията си. Буйният ви темперамент, съчетан с детинската ви наивност и откровеност, в първият момент ще му се сторят привлекателни и забавни, но скоро ще разберете, че помежду ви има цели морета от различия. Те постепенно ще се превърнат в океани от недоразумения и когато накрая ескалират в конфликти, той ще реши, че е по-разумно да се оттегли. Думата конфликти е малко пресилена в случая, защото той не е свикнал да налага силово волята си. И двамата се стремите към сексуалното сливане, но подхода ви е различен – вие сте гореща и страстна, а той – чувствено-еротичен. Това все пак не е много лоша комбинация, нали?

Папка: Овен | Добавил: Пим (12.05.2009)
Разгледан: 4532 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.200.30.73