Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:18
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Овен


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Брачен хороскоп за зодия Овен

Съпругът Овен – Борец за семейните ценности

Овенът предизвиква интереса на жените от времето на каменния век, понеже олицетворява истинския мъжкар – главатарят, войнът и най-добрият ловец на мамути. Овенът е уверен, целеустремен, честолюбив, смел, директен. Той няма да ви остави в беда. Той умее да взема решения и да защитава. Овенът е високо потентен. Недостатъците му: увлича се и се влюбва по много пъти. И по правило постига своето. Като резултат – разводи, многобройни деца, живеещи с майките си и финансови отчисления за тях.
Юношеският максимализъм му пречи да се договаря, Овенът винаги иска нещата да станат по неговия начин. Овенът е избухлив, но бързо му минава, не е злопаметен и ще направи всичко за семейството си. Една умна съпруга винаги ще намери начин да го управлява, като действа с убеждение и нежност. Оставете го да работи и изкарва пари, да твори, да се увлича и да рискува. Това е негово право по рождение. Ако му дадете всичко това, Овенът ще остане с вас. Овенът не обича рутината, особено в семейния живот. Овенът се жени рано и обикновено за която не трябва. Овните не се вслушват в чужди съвети, предпочитайки да се учат от собствените грешки. Животът със Съпруг Овен е интересен, но безпокоен.


Съпругата Овен – Фина жена със силен характер.

Жената Овен се ръководи от силната си воля, но може да стане ирационална, романтична и непредсказуема във всеки един момент. Периодично си позволява леки флиртове – от любопитство, за разнообразие или от излишна енергия. В брака поради същите причини може да има любовник. Когато иска да бъде в центъра на вниманието, го прави по принципа на светещата в тъмното лампа – ярко и леко пресилено. Рояци пеперуди кръжат около тази светлина. На околните поведението на Овенката може да не се харесва.

Жената Овен е чистосърдечна, откровена, активна и напориста. Ако си е наумила нещо, действа директно и решително. Тя иска да бъде харесвана без да й се налага да прибягва до женски уловки и маниерничене, а защото е такава каквато е. В личния живот Жената Овен е активна и естествена. Тя няма да крие своите симпатии и антипатии и може първа да разкрие любовта си. По-слабите мъже кръжат около нея като нощните пеперуди около светлината. Силните мъже усещат, че ще се наложи да повоюват с нея, но пък тя е човек, на когото биха могли да разчитат.

Жената Овен може да е и феминистка и мъжемразка, но никога не е лицемерна и дребнава. Ако тя решава да живее „мъжки живот”, то ще измъчи себе си и околните, съпругът и ще е слабоволно същество и тя ще е нещастна. Ако реши, че й се омъжва, ще го направи с лекота, но може и да не пожелае да се обвързва – прекалено много занимания и желания има.

Бракът между двама Овни е често явление. Също така добри са браковете с представителите на зодиите Стрелец и Лъв. Отношенията имат само един недостатък – бързо възникват и също толкова бързо угасват. Подобен брак ще е добър, ако не е първи.
В брачните отношения на Овена с Близнаци, Водолей и Везни съпрузите задълго остават приятели, сподвижници, партньори. Бракът с Козирог и Рак е сполучлив, ако мъжът се съгласи да поеме част от грижите за дома. Отношенията с Девите, Рибите и Скорпионите са сложни и рядко срещани, но се случват. Жената Овен е добра майка, и докато обича, е вярна съпруга, защото всеки път идеализира мъжа, семейството, брака. И на всеки от съпрузите си ражда по едно дете. Тази жена може да защити себе си, съпруга си, децата си и семейството си. Да се удържи красива Овенка, е трудно. Първо, заради съревнователния й дух и второ, защото винаги трябва да сте на нивото й. Мъжът трябва да я превъзхожда в нещо, за да му се покори. Умният мъж ще насочи енергията й за мирни цели и ще й даде необходимата свобода, иначе Овенката ще си я вземе без да пита.
Жената Овен трябва да се чувства като Личност, център на всичко. Тя умее да постига целите си, може да изпревари на някой завой доста представители от мъжкия пол. Нереализирала себе си, жената-Овен е опасна и нещастна едновременно. Доверието и честността са задължителни спрямо нея. Периодично трябва да се карате с нея по дребни въпроси – това придава вкус на брака и не дава на кръвта да се застоява. Съперническият дух се проявява у нея не само в работата и общуването, но и в дрехите.

Папка: Овен | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 3429 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162