Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:19
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Лъв


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Лъв

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Толкова много Огън събран на едно място може да предизвика истински пожар, в който или бързо ще изгорите в пламъците на страстта или ще се греете цял живот на него. Изборът изцяло принадлежи на вас, но вие сте по склонен да мислите, че всичко е в ръцете на сляпата съдба, която събира и разделя влюбените. Сексуално си подхождате толкова добре, че има опасност един от вас да използва секса като средство за манипулация на партньора. Вие (Лъвът) сте по разумния от двамата и трябва да използвате това, за да трансформирате мощните сексуални енергии в градивни творчески прояви (в краен случай съвместни игри и забавления). Само така в борбата за надмощие във вашата връзка ще излезете победители и двамата, тъй като усещането за поражение е еднакво травмиращо за вас и може да сложи край на тази толкова гореща любов.

Жена Телец

Обединява ви влечението към удобствата и красивите вещи и хора. Несъмнено сте една бляскава двойка, която не може да мине незабелязана в обществото. Жената Телец ще бъде силно впечатлена от подаръците, които и правите, едва ли се е сблъсквала досега с такова проявление на щедрост. Тя е готова да ви приеме и да ви се отдаде изцяло и ще бъде така, докато вие не се опитате да я подчините на волята си. Тогава ще разберете значението на думите "телешки инат”. Ако и вие се заинатите в намеренията си да й покажете кой командва, то връзката ви е обречена на провал. Сексът между вас е бурен и страстен, особено ако преди това сте били в конфликт, но внимавайте този начин на правене на любов да не се превърне в условен рефлекс (да търсите конфликта, заради секса след това).

Жена Близнаци

Как ли лъвът е уловил пъргавата антилопа? Тя се е оставила да бъде хваната, иначе нямаше да сте заедно, може да сте сигурен, макар и това твърдение да наранява самочувствието ви. Ловът винаги разпалва апетита и страстта и точно това се е случило с вас и колкото по-труден е бил той, толкова по-голямо е тържеството ви от победата. Тя (жената Близнаци) е ваша. Какво ще направите оттук нататък, дали ще намалите бдителността си и ще я оставите да избяга, или ще се втурнете да преследвате друга жертва, след като й се наситите – това зависи от вашия темперамент. Но ако останете заедно взаимно ще разпалвате пламъка на любовта и ще се радвате на хармоничното съчетаване на вибрациите на елементите Огън и Въздух, макар че в сексуално отношение жената Близнаци е по-хладна от жената Овен например.

Жена Рак

Една предизвикателна връзка, в която всеки ще научи нещо ново за естеството на взаимоотношенията между мъжа и жената. Жената Рак е подвластна на чувствата, емоциите и настроенията си, а вие сте изпълнен със страст, сила и решителност да покорите тайнствената й природа. След всяка битка тя ще става все по-силна и по-силна, защото в естеството на жената е да черпи енергия от мъжа. Затова не търсете надмощие там, където Природата е предвидила да съществува сътрудничество и обмен. Както между впрочем е в секса – нещо, което със сигурност сте забелязали. В интимната сфера заедно ще достигнете дълбочини, каквито малко двойки са в състояние да постигнат и това е още една основателна причина да бъдете заедно, въпреки различията в характерите ви.

Жена Лъв

Несъмнено сте влюбени един в друг до полуда. Партньорът ви изпълва с гордост и възхищение, готови сте да целувате земята под краката му (е, може би не се стига чак дотам). Това не означава, че помежду ви няма да има караници, борба за надмощие и че няма да се отдавате на невинни флиртове. Но ще сте верни един на друг и с готовност ще разкъсате всеки, който би имал неблагоразумието да посегне към половинката ви. Ще мечтаете да направите нещо велико, по възможност заедно, на което целият свят, или поне тази част от него, която ви обкръжава би се възхитила. В секса цари хармония, но и малко скука, тъй като сте прекалено еднакви в предпочитанията за начина на правене на любов.

Жена Дева

Вероятно живеете с убеждението, че много лесно сте спечелили тази жена. Може и така да е, но трябва да ви уверя, че битката за нея тепърва започва. Жената Дева далеч не е толкова невинна и безпомощна, а още по-малко девствена (нещо в което със сигурност сте се убедили). Тя се нуждае от предизвикателства, които да събудят женствеността й, която бързо ще избои под палещите лъчи на царя-слънце (Лъв). Затова скоро може да се събудите до жена, която няма нищо общо с момичето, с което си легнахте миналата вечер. Но това ще го понесете много по-лесно от прословутата й склонност да критикува, която рано или късно ще се стовари върху непогрешимата ви царствена особа. Все пак, любовта е дълготърпелива и прощава всичко и за да сте заедно именно така великодушно трябва да се отнасяте към своята избраница, родена под знака на съзвездие Дева.

Жена Везни

Вие сте двойка, която не пропуска нито едно официално парти, не изключвам възможността да сте се запознали именно на някое светско събиране, с чаша коктейл в ръка. Дори и да не е така, в съвместния ви живот ще има много шампанско и рози, театрални постановки и бляскави тържества. Винаги намирате интересни теми, които да обсъждате, надали сте изпитали на гърба си значението на думата скука. Жената Везни се облича толкова стилно, че би й завидяла дори някоя кинозвезда, докато вие сте галантен джентълмен и тя наистина оценява по достойнство това ваше качество. В интимната сфера обаче изтънчеността ви отстъпва място на бурните и необуздани страсти, нещо което едновременно шокира и възбужда вашата партньорка. Добре е да я дарявате и с малко въздушна нежност, за да бъдат нуждите й задоволени изцяло. Връзката ви може да прерасне безпроблемно в брак, в който всеки от вас ще запази своята неповторима индивидуалност.

Жена Скорпион

Във вашите отношения присъства известна доза трагизъм, и вие сте усетили това още в самото начало, когато тази жена ви е хипнотизирала с магнетичния си поглед. За първи път в живота сте почувствали, че събитията не се намират под ваш контрол и сте се оставили за момент бурните течения на страстта да ви отнесат в непознати води. Много скоро ще се окопитите и ще се започнете да се съпротивлявате, но усилията ви ще наподобяват тези на човек, който плува срещу течението на реката. Най добре за вас е да излезете с достойнство от водата, като признаете тържеството на тази природна стихия пред неограничените ви, но все пак човешки сили. Все пак жената Скорпион се нуждае от вашата топлина, а вие от предизвикателствата, които тя ви отправя. В сексуалния живот имате много незабравими моменти, но понякога нещо не се получава така, както сте си го представяли, но няма да се осмелите да обсъдите причините за това. Ще потърсите причината в себе си, докато тя е в трудно постижимото равновесие между вашите стихии. Многото вода гаси огъня, а силният огън изпарява водата.

Жена Стрелец

Има всички условия между вас да цари пълна хармония, но все пак на хоризонта на взаимоотношенията ви се появява един буреносен облак, чието име е свобода. Едва ли има Стрелец, който да не развява тази дума като бойно знаме, всеки път, когато се стигне до по-дълбоко обвързване. Проявете търпение към тази нейна особеност на характера и дълго време ще се радвате на изпълнения с много приключения и предизвикателства съвместен живот. Страстният секс, на който се отдават телата ви и горещата любов изпълваща сърцата ви вървят ръка за ръка и само прекалената гордост и самовлюбеност на някой от вас могат да вгорчат щастливите ви дни. Но и двамата умеете да прощавате и сте скроени широко, за да могат подобни несъвършенства на характерите да ви разделят един от друг. Имате невероятната способност да гледате на живота като на игра – качество, което липсва на 90% от двойките, за да бъдат щастливи.

Жена Козирог

Какво се случва когато веселия и игрив характер на един Лъв се сблъска с хладната сдържаност на Козирога. Не съм имал възможността да наблюдавам такъв сблъсък, защото вероятността той да се случи е 1:10 000, но все пак бих могъл да изкажа мнение по въпроса. Просто във вашите астрологически карти има други фактори (Луната, Асцендента, Венера), които правят възможен вашият съюз. Въпреки това, неминуемо ще усещате твърдостта на характера й и непреклонността на решенията й. И това няма да ви хареса. Трябва наистина да я обичате и да посветите живота си на нея, и ще бъдете възнаграден с вярност, преданост и всеотдайност в степен, която друга жена едва ли би могла да ви предложи. В секса тя минава за консервативна, но ще ви боготвори за това, че откривате пред нея тайните на любовното изкуство. Ако търсите благонадеждна и предана съпруга, жената Козирог е възможно най-правилния избор, който може да направите.

Жена Водолей

Нека да позная при какви обстоятелства сте се запознали: вие сте актьор, а тя е ваша обожателка, или, тя е стюардеса, а вие - политик, който се вози в първа класа. При всички случаи има нещо необичайно във вашата първа среща, което ви е накарало да излезете от утъпканите коловози, по които се движите. В живота ще започнат да се случват събития, за които едва ли сте предполагали, че някога могат да се случат на вас. Като например да я чакате с букет цветя, докато тя закъснява повече от два часа за среща, и точно когато подарите цветята на непозната продавачка от павилиона за вестници, момичето Водолей ще се появи изневиделица до вас и да каже "Радвам се, че ни си скучал докато ме чакаше, хайде сега да отидем да се повозим на виенското колело”. Тъй като времето, което прекарвате заедно е много по-малко от това, в което сте разделени, силата на физическото привличане между вас е голяма. Ако останете по-дълго време заедно, вашето желание за секс ще е по-голямо от нейната потребност, особено ако в интимните ви отношения се прокрадне госпожа "Рутина".

Жена Риби

Когато далеч на хоризонта се е появила жената Риби, то тя е била за вас просто част от пейзажа, тъй като тя не е от жените, които се набиват на очи. Постепенно сте свикнали с незабележимото й присъствие и безмълвно обожание, дотам, че когато тя се е приготвила да отплава към незнайни брегове, то вече до такава степен сте свикнали с нея, че сте решили да я последвате. Разбира се при условие, че ще бъдете капитан на нейния кораб – изискване, което тя е приела с радост. Корабът на любовта ви ще се носи с попътен вятър върху спокойното море на съвместния ви живот. Защото надали има друга жена, която да разбира по-добре потребностите на мъжа Лъв от господство, и нещо повече, с удоволствие да приеме да изпълнява ролята на слуга.

Папка: Лъв | Добавил: Пим (08.05.2009)
Разгледан: 8893 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.236.145.153