Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:01
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Лъв


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Лъв

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Съчетаването на огнените ви зодиакални знаци е хармонично, но не и спокойно и безпроблемно. Вие сте харесали неговата пряма и мъжествена природа и искреността, с която изказва възхищението и любовта си към вас. Ако вече сте заедно, то със сигурност сте изпитали изгарящия плам на страстта, но ви предстои по-трудното – да поддържате огъня на любовта. С мъж Овен до себе си не ви препоръчвам да си позволявате дори и невинни флиртове с вашите многобройни обожатели, защото ревността му е пословична. Той ви желае само за себе си и е готов да се дуелира с всеки потенциален съперник. В сексуално отношение си подхождате много добре, което е гаранция за продължителност на връзката.

Мъж Телец

И двамата сте представители на неподвижните знаци - това означава, че сте упорити и държите на своето си, повече отколкото е необходимо. Макар и да се обичате, никой от вас няма и ни най-малкото намерение да промени начина на живот или навиците си, които другия намира за дразнещи или неприемливи. Затова смятам, че сте се влюбила в неподходящия мъж. Дано да не съм прав. Но звездите ми подсказват, че не греша. Намирам все пак нещо общо и то е в умението ви да се наслаждавате на живота и желанието да живеете богато и потънали в разкош и удобства. Сексуално си подхождате много добре. Смятам, че ще бъдете отлични любовници, но не и добри съпрузи.

Мъж Близнаци

За него вие сте истинско предизвикателство и той ще вложи в ухажването всичко – чар, остроумие, щедрост, търпение – за да ви спечели. Ако вече сте заедно, то сте усетили как чувствата ви се възпламеняват всеки път, щом се видите и пулсът ви се ускорява поне със 70%.. Като представителка на постоянните знаци (Лъв, Скорпион, Водолей, Телец) сте надарена с търпение и бихте могла да понесете много от неговите странности, но не и една изневяра. Единствено този проблем може да застраши целостта на връзката ви. Той държи изключително много на свободата си и всеки опит да го опитомите ще бъде посрещан с отчуждение. В леглото ще се нуждаете от малко време, за да се нагодите към желанията на партньора си от зодия Близнаци.

Мъж Рак

Изключително вълнуваща астрологична комбинация – дали Рака ще ощипе Лъва, или Лъва ще ухапе Рака? Кой ще командва в брака? Едва ли сте си задавали тези въпроси при първата ви среща, когато сте били под властта на феромоните и сте побързали да стигнете до физическото сливане на телата. А то е било наистина вълнуващо и страстно преживяване, за което с усмивка си спомняте и в този момент. Вие сте една отлична двойка и в обществото често ви сочат с благородна завист, мъжете му се възхищават заради факта, че е успял да ви спечели, а жените ви завиждат, че сте с него – един чувствителен и преуспял мъж. Единствено трябва да разрешите проблема с властта, като най-добрия изход от патовата ситуация е вие да имате собствена кариера, в която да изявите лидерските си амбиции, за да имате желание у дома да бъде примерна и добра домакиня и майка.

Мъж Лъв

Несъмнено сте влюбени един в друг до полуда. Партньорът ви изпълва с гордост и възхищение, готови сте да целувате земята под краката му (е, може би не се стига чак до там). Това не означава, че помежду ви няма да има караници, борба за надмощие и че няма да се отдавате на невинни флиртове. Но ще сте верни един на друг и с готовност ще разкъсате всеки, който би имал неблагоразумието да посегне към половинката ви. Ще мечтаете да направите нещо велико, по възможност заедно, на което целият свят, или поне тази част от него, която ви обкръжава би се възхитила. В секса цари хармония, но и малко скука, тъй като сте прекалено еднакви в предпочитанията за начина на правене на любов.

Мъж Дева

Звездите не гледат много благосклонно на подобна връзка. Вероятността тя да започне е малка, а вероятността да завърши бързо е много голяма. Най-вече поради факта, че вие мразите това, което мъжът Дева обича – да води тих и скромен живот, да посвети живота си на работата, да пести всяка стотинка. Но пред законите на любовта всички условности отпадат и всички дребни несъвършенства в характерите не са пречка пред желанието на мъжа и жената да се слеят в едно цяло. В леглото обаче звездите отново не вещаят хармония, защото различията в начина, по-който желаете да правите любов са почти непреодолими. Това ви прави сковани и плахи и до върховното преживяване може да се стигне едва след години. (Кой ли би могъл да чака толкова дълго?)

Мъж Везни

Трудно ми е да си представя, че може да има по-представителна двойка от мъжа Везни и жената Лъв. Вие сякаш сте създадени, за да будите възхищение у околните. Но светският начин на живот може да ви изиграе лоша шега, защото аплодисментите ще отклоняват вашето вниманието от половинката ви, в която сте влюбена до уши. Колкото и да сте либерална и с широки възгледи, ще ревнувате мъжа Везни от многото жени, с които постоянно е обкръжен. В секса постигате с лекота хармония, сякаш вие сте виолончело, а той лък и когато се докоснете започват да звучат величествените акорди на деветата симфония на Бетовен. Връзката ви има всички шансове да прерасне в щастлив брак, ако изработите стратегия, с която да неутрализирате еднообразието, което неминуемо съпътства семейния живот.

Мъж Скорпион

И двамата се нуждаете от предизвикателства в любовните отношения и най-сетне сте ги открили в лицето на вашия партньор. Алхимията на любовта изисква нагорещеното желязо (Лъва) да се потопи в хладка вода (Скорпиона), за да се закали. И наистина, какъвто и да е края на вашата връзка, то ще излезете от нея по-опитни и нищо под слънцето няма да е в състояние да ви изненада или уплаши. Борбата за надмощие ще се води с позволени и непозволени средства, като започне с претенции за контрола и разпределението на семейния бюджет и ще завърши в леглото. Там колкото и добри любовници да сте, ще трябва дълго да се нагаждате един към друг, докато стигнете до върха, защото всеки ще се опитва да докаже нещо на другия. Ако се чудите, кого да обвините за това, то може да излеете гнева си върху аспекта квадрат, в който се намират вашите зодиакални знаци.

Мъж Стрелец

Стихията Огън, на която сте подвластни, прави връзката ви многообещаваща, но в никакъв случай безпроблемна. Много от дебелашките шеги на Стрелеца, както и неговата непохватност ще ви дразнят. С него ще прекарвате весело и забавно, но когато отношенията ви се задълбочат и станат по-сериозни, той ще се опита да поддържа дистанцията помежду ви, а това никак няма да ви хареса. Ако вие обичате един мъж, то желаете да му се отдадете изцяло и всякакви граници между вас трябва да бъдат премахнати. Това което ще ви допадне най-много в неговия характер е щедростта му. Степента на физическото сливане помежду ви е в качеството и количество напълно достатъчни, за да задоволят всичките ви сексуални желания.

Мъж Козирог

Известно е, че нищо друго не придава толкова сила и самоувереност на мъжа, както властта и парите. А мъжът Козирог със сигурност вече ги е придобил, щом се е изправил пред вас и е поискал ръката ви. Вие ще кажете "ДА”, за най-голямо учудване на всички, които си мислят, че ви познават добре. Оттук насетне ще трябва да смирите гордостта си и да преглътнете неговата сдържаност и работохолизъм, за да може бракът ви да просъществува по-дълго време. В интимната сфера обаче не се налага да правите никакви компромиси, вместо това ще се отдадете на буен и необуздан секс.

Мъж Водолей

Вие сте приятели. Вие сте много добри приятели. Вие сте толкова добри приятели, че сигурно ще бъде чудесно, ако станете любовници. Вероятно това е била последователността на фазите във взаимоотношенията ви, макар че не е изключено и да сте се влюбили от пръв поглед. Законът за привличането на противоположностите действа с изключителна сила във вашата връзка. Между вас няма нищо общо и все пак се обичате, любите се ненаситно и страстно (сещам се за филма "Птиците умират сами”, в ролята на отец Ралф Дебрикасар – Водолея. Една красива и все пак невъзможна любов. Ако останете заедно по-дълго време, силата на магнитното привличане помежду ви ще намалее, защото ще се получи естествен обмен между вашите качества и енергии.

Мъж Риби

Този мъж е положил невероятни усилия да спечели сърцето ви. Сигурен съм, че не сте се влюбила в него от пръв поглед. Постепенно сте свикнала с неговото ненатрапчиво присъствие и тихо обожание. За да бъде с вас, той е направил немалко жертви, които едва ли сте в състояние да забележите. Например факта, че е трябвало да излезе от сумрака на морските глъбини и да застане до вас в светлината на прожекторите. Той е в състояние изцяло да посвети живота си на вас, но струва ми се, вие се нуждаете от повече динамика и страст в отношенията. Начинът, по-който двамата си представяте интимните ласки и секса също е различен и може да доведе до проблеми и в тази област от вашите така сложни отношения.

Папка: Лъв | Добавил: Пим (08.05.2009)
Разгледан: 5733 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181