Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:20
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Козирог


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Козирог

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Вашата сериозност изпъква още по-силно, когато застанете до веселото и лъчезарно момиче Овен. Но нека това да не ви подвежда за амбициите на тази жена, която иска да бъде първа във всичко, с което се захване – качество, което един истински Козирог дълбоко цени. Е, тя не притежава вашата упоритост в преследването на целите, но нали затова сте до нея - да й бъдете опора и да я окуражавате, докато тича по пистата на живота на предела на силите си. В сексуалните ви отношения няма да се учудя, ако момичето Овен взима по-често инициативата. Все пак трябва да има поне един аспект във връзката ви, в който тя да доминира. В противен случай борбата за надмощие ще умори и двама ви и един от вас, най-вероятно тя, ще се оттегли.

Жена Телец

Надали може да има по-земен и по-стабилен съюз между мъж и жена! Душата ви е изпълнена до краен предел със задоволство и ви се иска да изкрещите на централния площад на града колко много обичате момичето, родено под знака на Телеца. Макар че няма да го направите, защото сте Козирог, а не някой въздухарски знак. Дните на самота и несбъднати очаквания свързани с отношенията ви с жените са свършили. Планове ви напълно съвпадат с мечтите на жената Телец и това обстоятелство допълнително усилва притока вода в мелницата на хармоничното ви партньорство. Вече спокойно може да се втурнете да превземате поредния професионален връх, защото винаги може да разчитате на безрезервната подкрепа от страна на жената Телец. Сексуалният ви живот ще бъде о’кей, ако не прахосвате цялата си енергия в себедоказване в работата.

Жена Близнаци

Не може да разберете, защо тази жена се разпилява в толкова много дейности, вместо да се хване с една работа и да я изкара докрай. Отворете първата астрологична книга, която ви попадне и прочетете главата за зодия Близнаци и приемете фактите такива, каквито са – тя е многостранна, общителна, повърхностна, променлива и вие не можете да промените нейната природа. Недоразуменията мога да бъдат пренесени и в леглото, където нейното поведение може да ви се стори твърде фриволно и това ще отклони мислите ви към минало й, вместо да се отдадете на чувствата си - нещо, което винаги ви е било трудно да направите. Все пак сексът може да се окаже този фактор, който да ви задържи по-дълго заедно, защото начинът, по който тя се люби наистина ви харесва.

Жена Рак

Стремежът ви да създадете сигурен дом и семейство ще превърне връзката ви с жената Рак в един успешен брак. Има едно условие и то е свързано с вашия характер, а именно - той може да се окаже твърде тежък за нея и тя да не успее да свикне с мрачните ви настроения. Когато преодолеете стената от различия в характерите, изправила се помежду ви, ще откриете, че се допълвате чудесно. Вашите материални амбиции ще срещнат активната подкрепа на жената Рак, която учудващо добре се справя с парите. Има някаква магия е начина, по който те се умножават в ръцете й със всеки изминал ден. Тайната се крие във фазите на Луната, с които жената Рак е в отличен интуитивен синхрон (затова започва начинанията си винаги в точното време!). Сексуалният опит и на двама ви не е много богат и поради тази причина ще откривате заедно тайните на Кама сутра.

Жена Лъв

Вие може да сте влюбен в нея от доста време, но все да не намирате самочувствие да се запознаете с Лъвицата (или разкриете чувствата си). За да спечелите тази жена, трябва да се изкачите високо по йерархията на властта или кариерата и тогава тя ще ви забележи. А е известно, че нищо друго не придава толкова сила и самоувереност на мъжа, както властта и парите. Сега вече може да се изправите пред нея и да поискате ръката й. И тя ще каже "ДА”, за най-голямо учудване на всички, които мислят, че я познават добре. Оттук насетне ще трябва да преглътнете суетността и гордостта й, а тя - вашата сдържаност и работохолизъм, за да може бракът ви да просъществува по-дълго време. В интимната сфера обаче не се налага да правите никакви компромиси, вместо това се отдавате на буен и необуздан секс.

Жена Дева

Едва ли ще се успокоите, преди да се ожените за това момиче. Имате чувството, че ако не побързате, някой може да ви изпревари и да открадне сърцето й, а с него и бляновете ви за предана и непорочна партньорка, с която да споделите остатъка от живота си. Не се страхувайте, тя също ще оцени сигурността, която внушавате и бързо ще изчисли, че шансовете ви да преуспеете са много големи и ще сложи край на моминския си живот. Надали обаче ще си позволите да отидете на романтично пътешествие по време на медения ви месец. И двамата имате толкова много задължения, че ще бъде съвсем неблагоразумно да ги изоставите само и само, за да се отдадете на сексуалните страсти в някоя хотелска стая. Със същия успех бихте могли да направите това и в домашната спалня. Когато задръжките в сексуалното ви общуване отпаднат, ще откриете верността на поговорката "апетита идва с яденето” и тайничко ще си мечтаете за втори меден месец някъде на Канарските острови.

Жена Везни

След първата си среща с жената Везни вероятно сте разбрали значението на израза ”омекнаха ми капачките”. Сигурно ви е минала и мисълта "Какъв глупак съм да се надявам да се получи нещо между нас”. Но все пак се е получило. В любовта няма никаква логика и който се опитва да открие такава, може би никога не се е влюбвал. Но щом желаете да пиете от сладкото вино на любовта, трябва да сте готов да изпиете до дъно и горчивата чаша на страданието. Все пак преди това ще трябва да отхапете от забранения плод, за да се научите да разпознавате доброто от злото, красивото от грозното, истината от лъжата. Това наследство ще остане завинаги с вас, дори и ако връзката ви завърши скоропостижно. В сексуалното общуване ще срещнете някои затруднения предизвикани от емоционалната ви оскъдност, но крехкостта на жената Везни ще предизвика у вас пристъпи на нежност, които ще облагородят сатурновата ви природа.

Жена Скорпион

Едва след запознанството си с жената Скорпион сте разбрал многопластовите измерения на думата секс. Но както се казва - "По-добре късно, отколкото никога.” (Не беше ли това една от любимите ви поговорки?) Скоро след срещата ви с нея, съзнанието ви за момент се е замъглило и сте изгубил вярната посока. Добре, че хладния ви разум бързо ще успее да вземе контрол над чувствата и емоциите, пробудили се след като сте се влюбил в нея. Има няколко проблема, с които трябва да се примирите в отношенията с вашата любима от зодия Скорпион. На първо място - да се откажете от опитите си да я контролирате и да я вкарвате в правия път. И второ – да се примирите със способността й да предугажда действията ви и да е винаги един ход пред вас (както се казва в шахматния език). Ако искате да извлечете практическа полза от тази нейна способност, ще трябва да се доверявате на интуицията на любимата си, когато става дума за бизнес дела.

Жена Стрелец

Подобна връзка мнозина астролози биха описали като невъзможна и все пак тя е факт, напук на всички прорицатели. Хладната ви емоционална природа е била сгрята от слънчевото излъчване на момичето Стрелец, и една от нейните стрели е успяла да рани леко сърцето ви и за момент сте се превърнал в безгрижен хлапак. Но това едва ли ще продължи дълго – забележете, казах че стрелата е ранила леко сърцето ви, а не – "пронизала го е дълбоко и безпощадно”. Дълбочината на раната зависи от степента на сексуална съвместимост между вас. Колкото тя е по-пълна, толкова сърцето ви ще страда повече, когато се разделите. Но може да си бъдете много полезни един на друг, ако успете да усвоите поне по една положителна черта от своя партньор. За Козирога това е щедростта на Стрелеца, а за последния – благоразумието на Козирога. Ако го направите, току виж сте останали много по-дълго време заедно, отколкото предполагах.

Жена Козирог

Всичко във вашата връзка е толкова реално и хубаво, че съзнанието ви отказва да приеме, че е истина. Точно в момента, в който сте се преживели поредното любовно разочарование на пътя ви е застанала жената Козирог. Първоначално ще си помислите, че и тя е като другите жени – лекомислена и празноглава, но много скоро ще разберете, че сте се излъгали в преценката си за нея. Жената Козирог е търпелива и ще ви изчака да се пренастроите на по-романтична вълна и да се решите да й направите предложение за брак. Тя е моногамна по природа и е в състояние да отдаде сърцето си само на един мъж и сте извадил голям късмет, ако това сте вие. Споделените задължения и отговорности заедно с взаимната любов ще превърнат връзката ви в спокоен оазис в технократсктата пустиня на XXI в. Разбирателството ви постепенно ще се пренесе и в леглото, където сдържаните емоции и подтиснати сексуални енергии ще отприщят поток от страст.

Жена Водолей

Разрушаването на Берлинската стена, (което стана по времето, когато Уран, планета управител на Водолея, преминаваше през знака Козирог), е подходящ символ за характера на вашите взаимоотношения. Пригответе се да се разделите с всички ваши традиционни представи за любовта, приятелството и секса. От вас се иска просто да следвате предизвикателствата, които жената Водолей ще ви отправя всекидневно, за да бъдете човека, достоен да сподели с нея своя живот. При цялата си сдържаност, вътре във вас е скрито едно дете, което с всички сили се стреми да излезе навън и да извърши някоя лудория. С напредването на възрастта този импулс ще става все по-силен, а срещата ви с Водолея ще ускори още повече този процес. Не мога да обещая, че няма да се карате за хиляди неща, но и двамата гледате в една посока бъдещето, вие – година напред, а тя – цяло хилядолетие.

Жена Риби

Трябва да сте благодарен на съдбата, че ви е срещнала с тази прелестна девойка, представител на мистичния зодиакален знак Риби. Може би думата мистичен за вас все още не е изпълнена със съдържание, но ще го отдам на факта, че се познавате отскоро и не сте се сблъскали със свръхсетивните дарби на тази жена. Като например тази, да отгатва всеки път какво ви се е случило в службата и да приготви точно тази гозба, за която сте мечтали през деня. Интимната страна на връзката ви ще бъде дълбока и обогатяваща, съпроводена с интензивен секс и тиха радост. Жената Риби се нуждае от мъж като вас, който да и бъде опора и надежден пристан в несигурното море на материалния живот. Проблемите помежду ви се дължат на неспособността ви да разбирате емоционалните й състояния и философската й нагласа.

Папка: Козирог | Добавил: Пим (03.05.2009)
Разгледан: 6275 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173