Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:41
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Козирог


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Козирог

Съвместимост с мъже от всички знаци от зодиака

Мъж Овен

Вашата свенливост и задълбоченост изпъква още по-силно на фона на веселия нрав и свободното поведение на мъжа Овен. По всяка вероятност точно тези качества са ви привлекли към него, защото отдавна сте копнеели за една истинска и гореща любовна история. Не е изключено да сте се запознали във връзка със служебните си ангажименти. Първоначалното привличане едва ли е в състояние да ви задържи заедно достатъчно дълго и връзката ви да прерасне в брак. Вие сте прекалено сериозна и праволинейна и рядко си позволявате волности, докато за мъжа Овен подобно поведение е съвсем естествено. Това, което първоначално ви е привлякло в този мъж, след време може да ви отблъсне от него. В сексуалните ви отношения няма да се учудя, ако Овенът взима по-често инициативата. Ако създадете семейство, помежду ви ще има чести сблъсъци и борби за надмощие, ще трябва да се научите да отстъпвате.

Мъж Телец

Струва ви се, че най-сетне сте намерили мъж, който ще ви обича и подкрепя, а това не е никак малко в отчуждения свят, в който живеем. Няма да е лесно за Телеца да спечели сърцето ви, защото не се прехласвате по повърхностни връзки и обещания. Но когато разберете, че намеренията му са сериозни, ще му се отдадете изцяло – така, както много малко жени са способни да го направят. Мъжът Телец ще може да разчита на вашата лоялност, всеотдайност и вярност и ще ви бъде благодарен за любовта, с която го дарявате. Той също е верен партньор, но дори и да го хванете в изневяра, мисля, че ще можете да му простите, но не и да забравите... Проблемите в брака могат да възникнат от това, че мъжът Телец предпочита жената да стои у дома, докато вие имате амбиции, които искате да реализирате на професионалното поприще. В леглото си подхождате, тъй като сте представители на една и съща стихия - земната, но трябва да оставите той да ви води в разкриването на тайните на вашата сексуалност.

Мъж Близнаци

Ето един мъж, който отказва да порасне, дори и да е станал на четиридесет години. Вие от друга страна притежавате една необикновена способност – да се подмладявате с всяка изминала година. Затова е най-вероятно да се срещнете когато сте на средна възраст, когато вибрациите ви ще бъдат изравнени. Все пак мъжът Близнаци ще открие във вас мъдрост, която ще го впечатли и респектира. В характерите ви има много различия, които само силната любов може да изглади, в противен случай ще се разминете като влакове, които тръгват в различни посоки. Връзката ви няма да бъде наситена с много страст, но и двамата ще извлечете по нещо ценно за себе си – той ще осмисли живота си, а вие ще откриете забавната страна на нещата. Точно затова ще му бъдете благодарна винаги, дори и ако вече не сте заедно. Сексуалната хармония няма да се възцари между вас веднага, но с течение на времето ще започнете да овладявате все по-високи върхове в интимното общуване.

Мъж Рак

Рак е вашия противоположен знак и затова ще имате усещането, че мъжът Рак ви допълва идеално, че обладава точно тези качества, които не ви достигат, за да бъдете цялостна. Това далеч не означава, че всичко между вас е идеално, и колкото и да е странно, именно общите черти от характера ви ще бъдат тези, които ще ви противопоставят. Например и двамата ще се стремите да управлявате семейния кораб и най-доброто решение в случая е, да се научите да се сменяте, както капитаните на вахта. Трябва да помните едно: Ракът е далеч по-уязвим в емоционално отношение от вас и ще ви се наложи често да се съобразявате с чувствата и настроенията му. От друга страна, той може да ви научи да изразявате чувствата си така, че хората около вас да разбират какво ви е на сърцето, а не да чакате да се досетят. Ако преодолеете първите сблъсъци, вероятността да останете завинаги заедно е много голяма. Вашите отношения наподобяват изключително много на жълъд, който, ако попадне в добра почва и се вкорени, с всяка изминала година ще израства и се разклонява, все повече и повече. В сексуално отношение нещата са подобни – началото е трудно, краят – величествен.

Мъж Лъв

Какво се случва, когато веселият и игрив характер на един Лъв се сблъска с хладната сдържаност на Козирога. Не съм имал възможността да наблюдавам такъв сблъсък, защото вероятността той да се случи е 1:10 000, но все пак бих могъл да изкажа мнение по-въпроса. Просто в астрологичните ви карти има други фактори (Луната, Асцендента, Венера), които правят възможен вашия съюз. Въпреки това, безгрижният нрав на Лъва и огнената му природа неминуемо ще въстанат срещу вашата твърдост на характера и непреклонност в решенията. Вие го обичате такъв, какъвто е и сте склонна по-лесно да се примирите с неговата гордост и суетност, но трябва и той настина да ви обича, за да посвети живота си на вас. В секса сте по-консервативна от него, но ще ви допадне начинът, по който той се люби.

Мъж Дева

Връзката ви е изтъкана от логика и здрав разум, вярност и дълбока взаимност. Сещам се и за още едно определение – мъдрата любов. Това, което липсва е изненадата и спонтанността, но кой ли пък държи на нея? (мисъл на мъжът Дева) Дали и вие мислите така – не съм съвсем убеден, макар че едва ли някога ще изкажете недоволство от създалото се статукво. Успехът на материален план е важен и за двамата, затова взаимно ще се подкрепяте и насърчавате в постигането на целите си. Трудно ви е да изразявате чувствата си с думи, затова ще вложите максимума от себе си да направите това в брачното ложе. С течение на времето сексуалната хармония ще се задълбочава, но пламъка на страстта ще намалява, осен ако нямате силно влияние от страна на огнените или водните знаци в астрологичната карта.

Мъж Везни

Той ще подходи към вас като към крепост, която трябва да бъде завладяна, но с усмивка и букет цветя. Този подход ще отвори към него вратата на вашето сърце, но на половина, защото вие търсите в един мъж освен романтика, много други качества като преданост, подкрепа, разбиране... Не че той не ги притежава, но едва ли ще прояви достатъчно търпение да остане с вас и да ви доказва отново и отново обичта си. В любовта Везните са готови на всичко и той може да се реши да ви направи предложение за брак, за да спечели окончателно сърцето ви. В сексуално отношение неговият опит далеч надхвърля вашия, но не вярвам това да ви притесни, защото разюздаността не е добродетел, с която една жена може да се гордее.

Мъж Скорпион

Дори и да не го признавате и пред себе си, вие сте отдали сърцето си на този мъж завинаги. Казах завинаги и едва ли ще сгреша в това твърдение. Ще разбирате мрачните състояния, в които той изпада по-добре, от която и да е друга жена и няма да задавате излишни въпроси, целящи да разбулят тайните му. Ще се въоръжите с търпение и ще чакате мъжа Скорпион да разкрие душата и чувствата си пред вас, дори ако трябва да минат години, докато настъпи този момент. Той ви обича по своя си неповторим начин и вие го знаете, независимо какво показва като отношение към вас. Един от факторите, които ви свързват толкова силно е сексуалната ви близост и невероятният начин, по който мъжът Скорпион разбира от какво точно се нуждаете, за да стигнете до върховното удоволствие в секса.

Мъж Стрелец

Ако сте се запознали в някоя планинска хижа, в която той е разказвал вицове, а вие сте се превивала от смях, то бих могъл да разбера факта, че сте заедно. Защото пропастта между вас е толкова голяма, че наистина се нуждаете от алпийска екипировка, за да я преминете. Вие сте трезва реалистка, с ясно определени цели, знаете какво искате от живота и как да го постигне. Мъжът Стрелец е непоправим оптимист, с много планове, но без конкретна програма за постигането им. Той вярва, че всичко ще се нареди според Божия промисъл, така че каквото и да се случва, то е за добро. Забелязахте ли разликата? Но все пак и във вас се крие желанието да опознаете света, стига това да не попречи на плановете или кариерата ви. Ще повярвате на любовните му клетви и е възможно да се омъжите за него, ако е на възраст над двадесет и девет години (възрастта, в която мъжете помъдряват. Пълна сексуална хармония ще постигнете трудно, но в интимните ви отношения ще има много нежност и страст.

Мъж Козирог

Всичко във вашата връзка е толкова реално и хубаво, че съзнанието ви отказва да приеме, че е истина. Точно в момента, в който сте се преживели поредното любовно разочарование, на пътя ви е застанал мъжът Козирог. Първоначално ще си помислите, че и той е като другите мъже – самонадеян и безотговорен, но много скоро ще разберете, колко много сте се излъгали в преценката си за него. Вие сте търпелива и ще го изчакате да ви направите предложение за брак, след като се увери напълно в своите, а и във вашите чувства. Той е моногамен по природа и е в състояние да отдаде сърцето си само на една жена и сте извадила голям късмет, ако това сте вие. Споделените задължения и отговорности, заедно с взаимната любов, ще превърнат връзката ви в спокоен оазис в технократската пустиня на XXI в. Разбирателството ви постепенно ще се пренесе и в леглото, където сдържаните емоции и дълго потисканите сексуални енергии ще се отприщят в поток от страст.

Мъж Водолей

Вие със сигурност го намирате за странен тип, но трябва да знаете, че изключително силно ви обича, ако е до вас в този момент. Вие може би сте единствената жена, която може да понесе всички изцепки на Водолея и да остане до него, не само на физически план. А той наистина ще стовари върху главата ви "каквото око не е видяло и ухо не е чуло.” Ще изтърпите ексцентричното му поведение, лудите (според вас) приятели, окултните му увлечения и дори всезнайството му. В секса той ще бъде водещата фигура, но вие с тихи стъпки ще го следвате по пътеката към върховете на удоволствието. Ако сте омъжена за него, няма да му простите само ако се провали на професионалното поприще, но дори и тогава ще останете с него, като сама запретнете ръкави и се заемете да печелите средства за издръжката на семейството. Но в този случай той ще изгуби вашето уважение.

Мъж Риби

Макар че водата и земята са сродни стихии, нямате много общи черти в характерите. Все пак всяко земно момиче Козирог, мечтае за една романтична любовна история с галантен джентълмен. Когато мъжът Риби се появи в живота ви ще решите, че романтичната ви мечта се е осъществила и ще се вкопчите в него като давещ се в спасителен пояс. Вие наистина се нуждаете от някой, който да ви научи да плувате в морето от чувства, защото колкото и да сте сигурна на земята, когато се стигне до любовните терзания и трепети, ставате изключително неуверена. Ако и мъжът Риби ви обича и се нуждае от вашето присъствие и любов, то най-добре е да останете при него. За доброто разбирателство в секса е необходимо и двамата да преодолеете естествените си задръжки. След изпълнението на това условие може да очаквате, че интимните ви отношения ще потръгнат повече от добре.

Папка: Козирог | Добавил: Пим (03.05.2009)
Разгледан: 5843 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173