Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:24
29.09.2023
Петък
44.192.254.173


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Дева


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Дева

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Вие наистина се гордеете, че сте спечелили тази жена, нещо, което в момента, когато сте я срещнали е изглеждало почти непостижимо. Тя е толкова дръзка, открита и пряма, че ви е провокирала да преодолеете вродената си притеснителност и да изявите мъжествеността си. Но тя харесва у вас нежността и умението да я изслушвате, да бъдете внимателен с нея – това я кара да се чувства истинска жена. В интимната сфера горещата сексуалност на жената Овен, разпалва вашите страсти до степен, в която символът на вашия знак - Дева - се изчервява от срам. Това, което липсва на вашата партньорка е търпението и покорството и този факт ще направи невъзможен стремежа ви да я превъзпитате и да създадете у нея някои добри навици. Това обаче не пречи връзката между Овен и Дева да се окаже по-стабилна от други, привидно по-хармонични връзки между представители на сродни стихии.

Жена Телец

Макар и да сте с различен темперамент, вие сте с толкова сходни вибрации, че с голяма вероятност мога да твърдя: срещата ви ще се окаже съдбовна. Проблемите в периода на ухажването идват от факта, че момичето Телец е бохем, докато вие имате далеч по-малка склонност да се наслаждавате на живота. Но въпреки това, тя ви е харесала, защото й внушавате стабилност и доверие, и няма да се учудя, ако тя е направила първата крачка по пътя на вашето сближаване. Жената Телец е земна, чувствена и любвеобилна и сексът с нея напълно отговаря на вашите представи за пълноценна физическа връзка. Все пак вие ще бъдете много по-удовлетворен от вашето партньорство или брак, защото тя се нуждае от малко повече емоции, развлечения и удобства, отколкото вие желаете или можете да й предложите.

Жена Близнаци

Общият управител на зодиакалните ви знаци – планетата Меркурий, е главният виновник да сте заедно. Жената Близнаци е толкова контактна, че никак не й е било трудно да намери общ език дори с вас. Вече сте забелязали, че докато тя говори, а вие я слушате всичко е наред, но докато вие говорите, а тя се опитва да слуша – винаги има проблем. Жената Близнаци ще изтъкне хиляда довода, за да обори всяко ваше разумно предложение. Ще намери начин да отклони разговора от темата, която повдигате и ще го направи толкова изкусно, че в един момент ще започнете да се чудите какво точно сте искали да кажете. Но пък и двамата сте практични и много добре се справяте в материалния план на битието, чудесна комбина сте щом стане дума за търговия или бизнес. В интимната сфера ще се сблъскате със сексуалните фантазии на Близнаците, докато вашият стил в секса е далеч по приземен. Все пак вие сте перфекционист и ще се стараете да задоволите нейните желания, за което тя ще ви бъде признателна.

Жена Рак

Всички предпоставки за успешна връзка и брак са на лице, така че ако преценявате плюсовете и минусите от едно дълготрайно обвързване с жена Рак, моят съвет е да си размените халките. Бракът винаги е едно изпитание, но с тази жена до себе си ще ви е по-лесно да преминете през него. Тя ще се възхищава на сръчността, с която вършите типично мъжката работа у дома и ще оцени невероятната ви способност да поддържате ред и чистота. Градината на любовта ви ще бъде тиха и спокойна, и само от време на време ще бъде напоявана от сълзите на жената Рак, когато нежното й сърце бъде ранявано от стрелите на вашата критика. Все пак нейната привързаност към вас ще бъде достатъчно силна, за да ви задържи заедно. В сексуалния акт ще се сливате естествено и хармонично и това ще ви доставя усещане за пълнота и взаимност. Не забравяйте, че жената Рак се нуждае от отдушник за своите емоции и трябва да приемете да изпълнявате и тази роля.

Жена Лъв

Звездите не гледат много благосклонно на подобна връзка. Вероятността тя да започне е малка, а вероятността да завърши бързо е много голяма. Най-вече поради факта, че вие мразите това, което жената Лъв обича – да харчите пари за лукс, да я ласкаете, да й сваляте звезди от небето, да бъдете в центъра на вниманието, а с една лъвица всичко това ще ви се наложи. Но пред законите на любовта условностите отпадат и всички дребни несъвършенства в характерите не са пречка пред желанието на мъжа и жената да се слеят в едно цяло. В леглото обаче звездите отново не вещаят хармония, защото различията в начина, по-който желаете да правите любов са почти непреодолими. Това ви прави сковани и плахи и до върховното преживяване може да се стигне едва след години. (Кой ли би могъл да чака толкова дълго?)

Жена Дева

Не може да се каже, че от мига на първата ви среща сте се хвърлили в обятията си. Но в един най-обикновен ден сте открили в погледа на момичето Дева, което познавате отдавна, искрици страст. Това ви е накарало да направите ревизия на усещанията си и да установите, че някъде дълбоко в душата ви е стаено едно чувство, на което до този момент не сте обръщали внимание – любовта. От този момент нататък, в живота ви ще влезе и може би ще остане, една жена, която вие ще боготворите дори и да не прилича на Мерелин Монро. Защо ли – защото тя ви донесе дара на любовта! Ще виждате в нея отразени собствените си недостатъци, и ако го осъзнаете, ще можете заедно да напредвате бързо по пътя към съвършенството. В нейните свенливи движения ще съзирате повече еротика отколкото в откровената голота на много други жени, които са били ваши интимни приятелки. Всеки следващ любовен акт ще ви носи все повече наслада.

Жена Везни

Тя е в състояние да внесе лъч светлина в угрижения ви делник само като се усмихне. Дори това е достатъчно условие, за да се опитате да задържите момичето Везни до себе си. Но няма да е никак лесно, трябва да се научите да изслушвате нейните колебания, да я разбирате, без да й предлагате еднозначни и практични решения. Ключовата дума в сексуалните ви отношения е нежност, която ви въздига в света на изтънчените удоволствия, далеч от вибрациите на грубите плътски наслади. Когато един ден се приберете у дома и вместо звънливия й смях ви посрещне тишината, са възможни две обяснения на този факт. Първо – отишла си е, като ви е оставила добре аргументирана бележка с обяснение защо е предприела този ход. Второ – изпаднала е в депресия и се е усамотила някъде за малко, докато везните на вътрешния й мир се уравновесят. Така че ако не намерите бележка, може да въздъхнете спокойно – любимата ще се върне при вас.

Жена Скорпион

Може и да ви прозвучи странно, но някаква тайнствена сила ви е събрала и ще ви държи дълго време заедно. Едни я наричат съдба, други – карма, а дали самият Бог не е намесен? Няма начин да не сте си задали подобен въпрос, след като сте влюбен в жена Скорпион, дори да сте абсолютен атеист по убеждения. Що се отнася до секса също ще трябва да благодарите на Всевишния, че ви е срещнал с тази жена, защото благодарение на нея ще получите посвещение в тайните на сексуалността, за което много мъже могат само да мечтаят. Връзката ви прилича много на стълба между Земята и Небето, по която вие се качвате, а тя слиза (или обратното – зависи от степента ви на духовно израстване). Срещата ви по средата на пътя между Рая и ада ще бъде най-знаменателното събитие във вашия живот. Може би мислите, че вие спасявате жената Скорпион от "отлитане” в духовния свят или пропадане в пъкъла, но по-вероятно е тя да ви предпази от удавяне в блатото на материята или от капана на съвършенството.

Жена Стрелец

Едва ли всеки път успявате да разберете чувството за хумор на жената Стрелец, защото гледате далеч по-сериозно на живота. А и непохватното й поведение ви удивлява всеки път, когато тя изпусне нещо от силните си ръце и се залее от смях, докато вие наум изчислявате нанесените щети. Все пак, отпуснете се и се насладете максимално на времето, което ще прекарате с тази жена, защото и двамата нямате силен стремеж към обвързване, а това ще предопредели скорошния край на връзката ви. Тя си пада по романтиката, а вие по машините, което ми напомня за едно стихотворения на Вапцаров. Ако успеете да ги съчетаете в едно като поета, хипотезата ми за краткотрайност на отношенията ви може и да не се сбъдне. В секса може да очаквате да се случи всичко или да бъде съвсем тривиален – отново несигурност в прогнозата, което се дължи на променливия характер на вашите зодиакални знаци.

Жена Козирог

Връзката ви е изтъкана от логика и здрав разум, вярност и дълбока взаимност. Сещам се и за още едно определение – мъдрата любов. Това което липсва е изненадата и спонтанността, но кой ли пък държи на нея? Дали и жената Козирог мисли така? Не съвсем, макар че едва ли някога ще изкаже недоволство от създалото се статукво. Успехът на материален план е важен и за двамата, затова взаимно ще се подкрепяте и насърчавате в постигането на целите си. Трудно ви е да изразявате чувствата си с думи, затова ще вложите максимума от себе си да направите това в брачното ложе. С течение на времето сексуалната хармония ще се задълбочава, но пламъка на страстта ще намалява, осен ако нямате силно влияние от страна на огнените или водните знаци в астрологичната карта.

Жена Водолей

Когато прословутата ви точност се срещне с добре известната разсеяност на момичето Водолей, и едновременно с това – редът се сблъска с хаоса, здравият разум с интуицията, практичността с идеализма, то се получава най-странната амалгама, която изобщо е в състояние да съществува в човешките взаимоотношения. Сигурно вече сте си дали сметка за това и в главата ви витае мисълта "Не беше ли по-добре да си останем просто приятели”. Именно така е започнала връзката ви – едно приятелство, което неусетно се е превърнало в най-невъзможната любов на Земята. Това което отсъства в сексуалните ви отношения се нарича консерватизъм, дори и да е имало намек за нещо подобно в началото на връзката. Но честотата на астрологичните ви вибрации е различна и скоро ще се уморите да играете Тарзан или Джеймс Бонд.

Жена Риби

Наистина ли тази жена е толкова неуловима, че никой мъж досега не е успял да я оплете в мрежите си и тази чест се е паднала на вас? А може би никой не е успял да забележи това истинско съкровище скрито на морското дъно, но от вашия наблюдателен поглед не е успяло да се изплъзне невероятното изобилие от качества, с които е надарена тази жена. Дали и вие сте на необходимата висота, за да плувате до нея в морето на живота или ще се опитате да й натяквате за съществуващи и несъществуващи кусури? Най-важното, което трябва да научите от нея е да мълчите като риба, когато става въпрос за недостатъците на другите и най-вече нейните. Това, което вие смятате за съвършенство, тя го е постигнала още преди две прераждания и сега е дошла да се радва на изобилието от блага, които живота на земята предоставя. Така че бъдете щедър с нея и благодарете още веднъж на съдбата за невероятния късмет да бъде ваша... Забравих да кажа нещо за секса, мда..., правете го на тъмно и със затворени очи и тогава в тъмнината ще видите най-ярките звезди.

Папка: Дева | Добавил: Пим (07.05.2009)
Разгледан: 6152 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.192.254.173