Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:25
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Дева


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Дева

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Вие сте различни като деня и нощта, чудя се какво ви е привлякло един към друг. Може би невинността и скромността, която излъчвате са накарали мъжа Овен да си помисли, че сте подходяща да бъдете негова съпруга (именно съпруга, а не гадже). Ако вече сте заедно, впрегнати в брачния ярем, сигурно не минава и ден без да съжалявате за прибързаното си решение. Вие критикувате всяка необмислена и рискована постъпка на вашия партньор, без да се замислите върху факта, че който не рискува – не печели в живота. Той е човек на импулса и импровизацията, а вие - на реда и ако не се научите да правите компромиси със зодиакалната си природа, то недоразуменията и трудното съжителство (или раздялата) са неизбежни. Несъгласията в секса са далеч по-малко, може да се каже, че почти отсъстват.

Мъж Телец

Не може да се каже, че между вас е пламнала любов от пръв поглед, но с течение на времето взаимното привличане става все по-силно. За мъжа Телец вие сте олицетворение на идеалната жена – скромна, приветлива, женствена. Не може да се каже, че сте най-романтичната двойка, но пък от друга страна се радвате на пълноценно сексуално общуване. Неговият невъзмутим характер ще устои на критиките, които ще му отправяте (най-често с основание). Вие предпочитате да се храните здравословно, докато той търси насладата от храната - и на това поле трябва да намерите начин да постигнете златната среда. И двамата сте практици, здраво стъпили на земята и това ще помогне на съюза ви да просъществува в трудните условия на материалния свят, в който живеем.

Мъж Близнаци

От самото начало имате смътното усещане, че нещо не е както трябва, но не може да определите какво – както се казва – прекалено хубаво е, за да е истина. Предстои ви да откриете, че Близнаците са прекалено лекомислени, много бъбриви, ужасно непоследователни, разхвърлени и неподредени – все недостатъци, които на вас ви липсват. Именно те ще ви изиграят лоша шега и ще бъдат в основата на конфликтите във връзката ви. Това което ви обединява е сходния начин на мислене, който дължите на общия управител на зодиакалните ви знаци – планетата Меркурий. Но дали това ще е достатъчно, за да поддържа огъня във връзката? Една от приятните изненади във вашата връзка е степента на сексуална съвместимост, която е учудващо висока.

Мъж Рак

Влюбили сте се в този мъж от пръв поглед - той е толкова галантен, мил и внимателен, че сърцето ви е започнало да прелива от чувства към него. С мъж Рак под ръка ще се чувствате уютно и сигурно, той отговаря на представите ви за идеалния мъж, в състояние е да ви разбере и изслуша, но... защо ли толкова често си сменя настроенията? Може би нещо не е наред или не ви харесва достатъчно, да не би да има някоя друга? Не, той просто е Рак и емоционалната му природа е силно повлияна от фазите на Луната и ако искате да бъдете с него трябва да го приемете такъв, какъвто е. В интимната сфера ще постигнете много добро съчетаване – чувствено и физическо, тъй като стихиите ви (Вода и Земя) се сливат хармонично. Както водата напоява земята, така и той ще утолявате жаждата ви за любов и секс.

Мъж Лъв

За него не е било никак трудно да ви спечели, но дали ще му бъде лесно да живее с вас, а също и за вас - да бъдете с него? Това което ви е поразило в него е невероятната му щедрост и подаръците, с които ви отрупва. Страстта на мъжа Лъв към купона и приключенията е отгърната нова страница в книгата на вашия живот. Почти съм сигурен, че до момента, в който сте го срещнали, сте живяла далеч по-скромно. Вашата женственост бързо ще разцъфти под палещите лъчи на Слънцето (планетата управител на зодиакалния знак Лъв) Сигурно вече сте разбрала, колко много е привързан Лъвът към комплиментите и ласкателствата и всяко ваше изказване, което не е в негова възхвала минава покрай ушите му или засяга честолюбието му. Той е известен като много добър любовник и тази негова слава далеч не е преувеличена, както сте имала възможност да се уверите.

Мъж Дева

Не може да се каже, че още от мига на първата ви среща сте се хвърлили в обятията си. Но в един най-обикновен ден сте прочела в погледа на момчето Дева, което познавате отдавна, искрици страст. Това ви е накарало да направите ревизия на чувствата си и да установите, че неусетно сте се влюбила в него. От този момент нататък, в живота ви ще влезе и може би ще остане, един мъж, който няма да прилича на Робърт Редфорд, но ще ви разбира отлично и ще изпълнява ролята на ваш приятел, любовник и предан съпруг. Защо ли – защото вие му донесохте дара на любовта! Ще виждате в него отразени като в огледало собствените си недостатъци, и ако го осъзнаете, ще можете заедно да напредвате по пътя към съвършенството. Във вашите свенливи движения той ще съзира повече еротика, отколкото в откровената голота на жените, с които е бил преди вас. Всеки следващ любовен акт ще ви носи все повече наслада.

Мъж Везни

Почти е сигурно, че той е най романтичния мъж, когото познавате. Завладял ви е изцяло и вниманието, с което ви е обградил и ви е накарало да въздишате от любов по него. Възможно ли е това щастие да продължи вечно? Да, но трябва да положите много усилия за да задържите вниманието на вашия партньор от зодия Везни само върху себе си. Макар че е много добър дипломат и може да спечели всеки словесен двубой, той няма да може да ви убеди, че не флиртува със сервитьорката в ресторанта или със секретарката си. Вие сте склонна да мислите, че ако наистина ви обича ще прояви воля и ще се наложи над навика си да флиртува. В секса ще постигнете много добро разбирателство, макар и не от първия път.

Мъж Скорпион

Той ви е избрал и е решил, че ще бъдете негова, дори ако в момента на първата ви среща да е бил с най-ослепителната манекенка. Въпреки пословичната си похотливост, всеки Скорпион търси у жената чистотата и невинността, и именно това го е привлякло към вас. Вие не сте могла да устоите на магнетичното му привличане, но сте се влюбила истински в него, дълго след като сте били за пръв път заедно в леглото. С разгарянето на чувствата ви, физическото сливане на телата ще става все по-красиво и хармонично, всеки ще се стреми да достави максимална наслада на другия. Това е достатъчно условие, за да простите на Скорпиона излишната потайност и мълчаливост, а той на вас - склонността да критикувате. Съюзът ви има всички шансове да бъде дълготраен, но малко скучен, или краткотраен, но изпълнен с предизвикателства. Нека съдбата да избере по-добрия вариант и за двама ви.

Мъж Стрелец

Вие се обичате, но силата на чувствата ви ще бъде подложена на изпитание, което много трудно ще издържите. Всеки негов импулс за действие, всяко негово желание ще се сблъсква с трезвия ви анализ, който ще охлажда ентусиазма на мъжа Стрелец. Ако се вслушва в думите ви, той ще реши, че е обречен на бездействие. Затова ще се опита да спори с вас, а това ще ви изнерви до крайност. Вие обичате да изпипвате детайлите и да бъдете точна във всичко, докато той е с широки разбирания и е склонен да подмине ежедневните битови задължения. За него проблемите на страните от Близкия Изток могат да се окажат много по-важна тема за разговор от сметката за парното или цената на електроенергията. Тези противоречия могат да се пренесат и в сексуалния ви живот, който да се превърне в арена, на която да се стремите да докажете превъзходството на възгледите си за живота.

Мъж Козирог

Ако ви обича, той няма да намери покой, докато не се ожени за вас. Това е така, защото мъжът Козирог живее с усещането, че ако не побърза, някой може да го изпревари и да открадне сърцето ви. Вие ще оцените сигурността и почтеността, която мъжът Козирог внушава. Дори и да се намира в началото на кариерата си лесно може да се види, че шансовете му да се изкатери на върха на професионалната стълбица са много големи. Надали обаче ще си позволи да ви заведе на романтично пътешествие по време на медения ви месец. И двамата имате толкова много задължения, че ще бъде съвсем неблагоразумно да ги изоставите само и само, за да се отдадете на сексуалните страсти в някоя хотелска стая. Със същия успех бихте могли да направите това и в домашната спалня. Когато задръжките в сексуалното ви общуване отпаднат, ще откриете верността на поговорката "апетита идва с яденето” и тайничко ще си мечтаете за втори меден месец някъде на Канарските острови.

Мъж Водолей

Независимо от силното привличане помежду ви, вашите отношения са орисани да бъдат конфликтни, особено ако ви се наложи да живеете под един покрив. Девата няма да се примири с безпорядъка, който остава след Водолея в банята, нито с начина, по-който разхвърля дрехите си. Той няма да отдава голямо внимание на вашите забележки, докато търпението ви не се изчерпа и предприемете някое отчаяно действие, като това да го изоставите, например. Обичате го, но сте решила да му върнете свободата, от която той толкова много се нуждае. Едва сега, след като се вгледа в себе си, мъжът Водолей ще разбере, че поведението му е било наистина глуповато и ще се втурне да ви гони, за да ви върне обратно у дома. Сексуалната ви страст обаче надали ще бъде помрачена от гореизброените проблеми и ще се отдавате на зова на телата си с неистова наслада.

Мъж Риби

Бих заложил сто долара, че сексът е това, което ви е събрало и ви държи здраво свързани заедно. Не че по принцип отдавате много голямо внимание на него (или поне до този момент е било така). Откривам нещо общо и в стремежа ви към съвършенство, но докато мъжът Риби мълчаливо работи върху своето духовно израстване, то вие се стремите да изправите не само вашите несъвършенства, но и тези на света, в който живеем. С последното обаче мъжът Риби няма да бъде съгласен, защото според разбиранията му, (които горещо подкрепям), Бог е направил света съвършен, само че на нас ни липсват очи да прозрем тази истина. Ще бъде трудно да обедините мистично-философския му мироглед с вашата прагматичност. Като изключим това, ще се разбирате чудесно и връзката ви може да се окаже учудващо стабилна.

Папка: Дева | Добавил: Пим (07.05.2009)
Разгледан: 4789 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181