Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:28
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Близнаци


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за мъж Близнаци

Съвместимост с жени от всички знаци на зодиака

Жена Овен

Най-накрая сте намерили жена, която да ви угоди на акъла. Казвам го в добрия смисъл на думата – достатъчно е само да й подхвърлите някоя смела идея и тя ще се втурне да я осъществява. Ще се възхищавате на нейния ентусиазъм и младежко излъчване. Влюбили сте се бързо един в друг и сте се впуснали през глава да изконсумирате връзката, тъй като и двамата не страдате от скрупули и задръжки. Тя ще се възхищава на вашия ум и комбинативност, ще прекарвате заедно часове в разговори по теми, които обикновено обсъждате с приятели. Ще имате незабравими мигове и в леглото, където ще си разменяте ръководните роли и ще осъществявате фантазиите си. Единствената опасност за връзката е да си омръзнете твърде бързо, тъй като и двамата сте склонни да търсите нови и силни преживявания. Липсва ви търпението и постоянството, така необходими за една продължителна връзка.

Жена Телец

Каквото и да ви е привлякло в тази жена, (а наистина има какво!), то няма да е задълго. Вие сте твърде различни по темперамент и нейното спокойствие и инертност, рано или късно ще ви изкара извън кожата. От друга страна, тя ще иска да й предложите сигурност - дума, чието значение едва ли разбирате изцяло. Вие сте човек на живота, може да се каже бохем, и макар да не отхвърляте изцяло възможността да се ожените, ще се опитате да отдалечите този момент максимално във времето. В разбиранията за секса също сте напълно различни – тя търси дълбокото и емоционално разтърсващо сексуално преживяване и затова ще търси непрекъснато вашата близост, докато на вас подобно поведение може да ви се стори прекалено обсебващо. За нея докосването на телата е напълно достатъчно и затова не се нуждае от светлина докато се любите, докато вие търсите и пир за сетивата и затова предпочитате да правите секс на светло.

Жена Близнаци

Не е изключено да сте се срещнали в училище или в университета, да имате сходни интереси, много общи приятели. Докато сте заедно, ще се чувствате винаги на годините, на които сте били когато сте се запознали. Едва ли познавате друга жена, която по интелект и съобразителност да може да съперничи на вас. Може да сте напълно сигурен, че тя мисли същото за вас в сравнение с други мъже. Обичате да пътувате заедно и едва ли сте в състояние да скучаете – има толкова много неща, за които може да си говорите. Когато сте разделени ще прекарвате часове в разговори по телефона, защото ще чувствате болезнено скуката, която ви връхлита в отсъствието на партньора. Това ме навежда на мисълта, че ако връзката ви успее да се задълбочи може да прерасне в брак. Имате сходни темпераменти и сексуални желания и намирате истинско удоволствие в тяхното удовлетворяване.

Жена Рак

И двамата сте надарени с чувство за хумор и сладкодумие, затова няма да ви е трудно да направите контакт, когато сте сред компания, ще имате и незабравими първи срещи. Жената Рак почти винаги се оглежда за потенциален съпруг и може вие да имате щастието (или нещастието) да попаднете в нейните щипки. Като любовници няма да срещнете особени проблеми, но далеч по-трудно ще ви бъде, когато ще ви се наложи да споделяте несгодите на съвместния живот. Тя ще ненавижда начина, по който с лека ръка пилеете маса пари, вие пък ще се дразните от постоянните и страхове и безпокойства. Ракът макар и да е шегаджия, лесно се засяга, затова внимавайте да не пресолите шегите си. Също така вашите постоянни закъснения от работа или от срещи с приятели ще нараняват чувствителната й душа, ще се чувства пренебрегната. В секса трудно ще достигнете до пълна хармония, макар че ще положите много усилия в тази посока, все нещо ще ви се изплъзва. Обръщайте по-специално внимание на дните, когато Луната е в пълнолуние – тогава жената Рак е способна лесно да стигне до разтърсващи интимни преживявания.

Жена Лъв

Тя представлява за вас истинско предизвикателство и ще трябва да вложите в ухажването всичко – чар, остроумие, щедрост, търпение – за да я спечелите. Трябва да бъдете наистина много добър играч, ако искате тя да бъде дамата на сърцето ви. Ако вече сте заедно, сте усетили, как чувствата ви се възпламеняват веки път, щом се видите и пулсът ви се ускорява поне със 70%. Не забравяйте, че тя се нуждае от вашето възхищение и комплименти постоянно, а не само по време на любовната игра. Може да ги получава от вас, а може и от някой друг – от поведението ви зависи кой сценарий ще се разиграе в пиесата на вашия живот. Тя е представителка на постоянните знаци (Лъв, Скорпион, Водолей, Телец) и би могла да понесе много от вашите странности, но не и една изневяра. Това което ще последва ще ви накара да изпитате страх, все едно че сте срещнали истински лъв. В интимната сфера ще имате една любвеобилна и страстна партньорка, която ще очаква всеки път да сте на световно равнище и с удоволствие ще изслушва любовните ви признания (това поне ви се отдава с лекота).

Жена Дева

От самото начало имате смътното усещане, че нещо не е както трябва, но не може да определите какво – както се казва – прекалено хубаво е, за да е истина. Предстои ви да откриете, че девите са прекалено сериозни, много критични, ужасно последователни, подредени и практични – все качества, които на вас ви липсват. Именно те ще ви изиграят лоша шега и ще бъдат в основата на конфликтите във връзката ви. Това, което ви обединява е сходния начин на мислене, който дължите на общия управител на зодиакалния ви знак – Меркурий. Но дали това ще е достатъчно, за да поддържа огъня във взаимоотношенията? В леглото ще откриете, че вашата партньорка далеч не е толкова неопитна, колкото изглежда и това ще бъде една от приятните изненади във вашата връзка.

Жена Везни

Ще бъде лесно да спечелите тази изящна дама, защото вие сте родени един за друг. Вие я намирате за очарователна, тя вас за симпатичен и духовит – началото е поставено. Ще последват много дни, изпълнени със затрогващо интимно общуване, интелектуални и емоционални върхове, радост и удовлетворение от живота. Ако се колебаете относно едно по-сериозно обвързване, знайте, че връзката ви има много добър потенциал да прерасне в брак, макар че така и двамата ще се лишите от свободата, на която толкова много държите. В интимните взаимоотношения между вас има повече нежност и романтика, отколкото секс и повече секс, отколкото емоции. Това положение напълно удовлетворява и двете страни.

Жена Скорпион

Ще ви бъде доста трудно да разберете мотивите, които движат тази жена. Най-вече ще ви занимава въпросът "Защо тя е с мен”. Дали защото сте много добър любовник или умеете да разказвате интересни истории, а може би защото е влюбена във вас? Едва ли някога ще можете да си дадете задоволителен отговор на тези въпроси. С нея винаги се чувствате нащрек, сякаш предстои да се случи някаква опасност, което вдига нивото на вашия адреналин. Това се отразява положително най-вече на съвместния ви сексуален живот, в който с изненада ще откриете, че нейните фантазии надминават вашите. Дали връзката ви има потенциал да прерасне в брак? На този въпрос се затрудняват да отговорят дори звездите.

Жена Стрелец

Това момиче е истинско предизвикателство за вас: вие обичате да пътувате, тя обожава, вие обичате понякога да рискувате, тя е безразсъдна по природа, вие смятате, че знаете всичко – ще откриете, че има много неща, които може да научите от нея. Жената Стрелец обаче е всеотдайна и доверчива като дете, което може да ви изкуши да злоупотребите с доверието, което ви гласува. Това неминуемо ще сложи край на връзката ви, която обещаваше да бъде толкова романтична и безпроблемна. Все пак не забравяйте, че в зодиака сте противоположни знаци и равновесието, на което се крепи разбирателството ви е доста крехко. В сексуалното общуване намирате взаимно удовлетворение.

Жена Козирог

Ако сте влюбен в тази жена, тя е в състояние да ви накара да пораснете – нещо което все отказвате да сторите дори и да сте на четиридесет години. Ще откриете в нея мъдрост, нетипична за годините й и това ще ви респектира. Между вас има много различия, които само силната любов може да изглади, в противен случай ще се разминете като влакове, които тръгват в различни посоки. Ако сте заедно повече от месец, то знайте, че тя има сериозни намерения към вас, които включват и брак. Връзката ви няма да бъде наситена с емоции, но в нея ще има много разумност – вие ще осмислите живота си, а тя ще открие благодарение на вас забавната страна на нещата и затова ще ви бъде благодарна винаги, дори и ако не сте вече заедно. Няма да бъде най-опитната партньорка, която сте имали в сексуално отношение, но тя бързо се учи и ще се стреми да удовлетвори желанията ви.

Жена Водолей

И двамата сте луди глави и със сигурност ще извършите много диви и неразумни неща докато сте заедно, а това може да продължи доста дълго време. Това което тя мисли – вие вече го изричате, това, което вие си мислите - тя вече го прави - как да не повярва човек в съществуването на телепатията. В секса също ще експериментирате, не е изключено да откриете някоя нова поза. Трябва да откриете във вашата връзка фактор, който да ви приземява, иначе може да останете да се реете завинаги в облаците, без ни най-малко угризение за задълженията, които всеки един от вас има в реалния живот. Каквото и да се случи между вас, дори и да се стигне до раздяла, вие ще останете много добри приятели. Вие сте представители на една и съща стихия - Въздух - което, ако са налице и други хармонични съчетания в астрологичните ви карти, е предпоставка за щастливо съжителство.

Жена Риби

Между вас няма нищо общо и все пак това, че сте заедно е факт, който трябва да бъде изтълкуван по някакъв начин. Може би правите проучване върху живота на рибите, или в колекцията ви от завоевания липсва само представителка на този зодиакален знак? Трудно ми е да дам смислен отговор, все пак когато магията на любовта се намеси между двама души и астролозите мълчат като риби. Жената Риби ще се приспособи лесно към вас и ще се научи да изслушва словесните ви излияния, но вие трудно ще свикнете с нейното мълчание (ще мислите че е глупава, а това в никакъв случай не е така) и жертвоготовност, (ще я считате за наивна). Хармонията ще присъства най-вече в сексуалните ви контакти и то при условие, че мълчите, докато правите любов. От нея ще научите тайния език на женското тяло – дар, който се дава само на избрани мъже.

Папка: Близнаци | Добавил: Пим (10.05.2009)
Разгледан: 4288 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181