Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:28
15.04.2024
Понеделник
3.233.242.67


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Близнаци


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Любовен хороскоп за жена Близнаци

Съвместимост с мъже от всички знаци на зодиака

Мъж Овен

Вие сте добри партньори във всяко едно отношение – сексуално, интелектуално и емоционално. Умеете да се радвате на живота и не скучаете нито за миг, когато сте заедно. Мъжът Овен е прям и директен, казва това, което мисли и е човек на действието и това ви кара да се чувствате щастлива, че го познавате. Връзката ви има много голям потенциал и ако преодолеете страхът си от обвързване, ви чака щастливо бъдеще, изпълнено с много любов, игри и предизвикателства. Проблем може да се окаже само нежеланието му да ви изслушва, според него нещата могат да се обяснят само с две-три думи. Мъжът Овен е по-агресивен сексуално от вас, но ако се опитате да угасите неговия плам, това само ще разпали още повече страстите му.

Мъж Телец

Той може да ви задържи само при едно условие – като постоянно разпалва ума и въображението ви и се опита да ви следва в многобройните начинания, които предприемате. Не съм сигурен обаче, докога ще издържи на това темпо, може би вече се задъхва и има нужда от малко почивка. Проблем в отношенията ви може да се появи, ако той се опита да ограничи вашата свобода на придвижване и контакти. Той може и да е много добър любовник, но това няма да бъде достатъчна причина за вас да останете заедно. Него пък би го подразнило желанието ви да държите под контрол финансите му. Всичко, което той печели е в крайна сметка за вас, но не би издържал да гледа как прахосвате с лека ръка спестяванията му. За да постигнете хармония в секса трябва да знаете, че той се нуждае от допира на тялото ви точно толкова, колкото и вие от нежни думи и обяснения в любов.

Мъж Близнаци

Не е изключено да сте се срещнали в училище или в университета, да имате сходни интереси, много общи приятели. Докато сте заедно, ще се чувствате винаги на годините, на които сте били когато сте се запознали. Едва ли познавате друг мъж, чийто интелект и съобразителност може да съперничи на неговите. Може да сте напълно сигурна, че той мисли същото за вас, когато ви сравнява с други жени. Обичате да пътувате и едва ли сте в състояние да скучаете заедно – има толкова много неща, за които може да си говорите. Когато сте разделени ще прекарвате часове в разговори по телефона, защото ще чувствате болезнено скуката, която ви връхлита в отсъствието на партньора. Това ме навежда на мисълта, че ако връзката ви се задълбочи, може да прерасне в хармоничен брак. Имате сходни темпераменти и сексуални желания и намирате истинско удоволствие в секса.

Мъж Рак

Със сигурност освен физическото привличане имате и някакви сходни интереси, които са ви събрали заедно – увлечението ви към историята, киното или фотографията например. Но докато мъжът Рак е в състояние да се потопи в една тема и да й посвети целия си живот, то за вас тя ще бъде просто поредното увлечение. Подобен сценарий може да се разиграе и във вашите взаимоотношения (дано да не изляза лош пророк). Сексуалното привличане между вас ще доведе до удовлетворяване на буйните ви фантазии, но ще бъде на приливи и отливи, към които вие ще трябва да се нагодите, ако връзката ви се окаже по-дълготрайна. В този случай романтичността и нежната любов ще бъдат факторите, които отново и отново ще ви връщат един към друг, когато мисълта за раздяла се прокрадва в съзнанието ви.

Мъж Лъв

Как ли лъвът е уловил пъргавата антилопа? Разбира се, че сте се оставила да бъдете хваната, иначе нямаше да сте заедно, сигурен съм в това, макар и това твърдение да нарани самочувствието на Лъва. Ловът разпалва апетита и страстта му, и точно това се е случило, когато е започнал да ви ухажва. Скоро нещата ще се обърнат и ще разберете, че той също има нужда да бъде обграден с внимание и признание за немалкото добродетели, които притежава. Например щедростта, с която прави подаръци или великодушието, с което прощава грешките ви. Няма да се примири само с непостоянството и двойствеността ви, защото е неподвижен знак и се нуждае от стабилност във връзката. Ако останете задълго заедно, взаимно ще разпалвате пламъка на любовта и ще се радвате на хармоничното съчетаване на вибрациите на елементите Огън и Въздух.

Мъж Дева

Общият управител на вашите зодиакални знаци – Меркурий, е главният виновник да сте заедно. Вие сте толкова контактна, че не ви е било трудно да намерите общ език дори с мъжа Дева. Той не обича да си губи времето в празни приказки и често ще ви съветва – например, как по-рационално да използвате времето си, за да свършите нещо полезно. Вие от своя страна ще намерите хиляда довода, за да оборите разумните му предложения. Но когато нещата опрат до действие сте отлична комбина. Много добре се справяте в материалния план на битието, чудесен екип сте, щом стане дума за търговия или бизнес. В интимната сфера вашите сексуални желания ще се сблъскат с далеч по-приземения стил в секса на Девата. Все пак той е перфекционист и ще се постарае да задоволи вашите фантазии, за което ще му бъдете признателна.

Мъж Везни

Вие сте от една порода, и вече сте се надушили. Не смогвате да намерите начини, за да изразите въодушевлението от факта, че сте заедно. Едва ли има друг мъж, който да провокира вашата женственост по начина, както мъжът Везни може да го направи. Той е готов да сподели вашите мечти и ще стори чудеса, за да ги превърне в реалност. Ако вече сте женени, то вярвам, че той е избрал най-романтичното място, за да ви предложи брак. Предложение, на което се съмнявам, че има жена, която би могла да откаже. Не че няма да има спорове и конфликти в отношенията със съпруга ви от зодия Везни, но в крайна сметка нали в спора се ражда истината. Не е изключено малките дрязги да разпалват страстта ви и да се нахвърляте един на друг, сякаш не сте правили любов от месеци. Имате развинтена фантазия, затова и сексуалният ви живот е интересен и богат на събития, всеки път откривате нов аспект на любовната игра.

Мъж Скорпион

Нека да се опитам да позная, събитията около запознанството ви са се развили горе долу по следния начин – забелязали сте, че един мъж втренчено ви наблюдава, като избягва да срещне очите ви с поглед. След това се е приближил до вас и ви е заговорил, като първото впечатление за него е било, че е открит и непринуден. Неусетно за вас, сте се поддали на магнетичното му излъчване и не след дълго сте се озовали в едно легло с него. Скоро сте открили, че първите ви впечатления за него са били погрешни – той си отваря устата, само когато има да каже нещо важно и вече е разбрал почти всичко за вас, докато вие не знаете почти нищо за него. Ще ви впечатли решителността и самообладанието, с което Скорпиона се справя в критични ситуации, както и дълбочината на знанията му. Той отдава много по-голямо значение на секса, отколкото вие и това може да бъде стимулиращо за връзката ви в самото начало, но впоследствие различията в сексуалния ви темперамент могат да ви отдалечат един от друг.

Мъж Стрелец

Мъжът Стрелец ще бъде изненадан приятно от интелекта и готовността ви да говорите по всички теми, които го вълнуват. Ще слушате с удоволствие разказите му за пирамидите в Гиза или културата на ацтеките и няма да се поколебаете ни най-малко, ако ви предложи да направите заедно околосветско пътешествие. Сексуалната ви съвместимост е отлична. Ще консумирате медения си месец, без да се налага да подписвате разни формални договори. И двамата бягате от брачната институция като дявол от тамян, затова е трудно връзката ви да продължи дълго време. Един ден ще се качите на различни влакове и няма да се видите никога повече... След години, ако съдбата е решила да си направи приятна шега с вас, ще го зърнете отново в подножието на Акропола и любовта ви ще пламне с нова сила...

Мъж Козирог

Вие сте многостранна, общителна, повърхностна, променлива, любопитна и мъжът Козирог трябва да осъзнае своевременно, че не може да промени вашата природа. А това е нещо, което той със сигурност ще се опита да направи, защото смята, че жените са глина, която трябва да бъде моделирана по образ и подобие на мъжа. Недоразуменията могат да бъдат пренесени и в леглото, където вашето поведение може да му се стори твърде фриволно и това ще отклони мислите му към вашето минало, вместо да се отдаде на чувствата си - нещо, което винаги е било трудно за него. Все пак сексът може да се окаже този фактор, който да ви задържи по-дълго заедно, защото начинът, по който вие се любите наистина му харесва.

Мъж Водолей

Във вас той ще види момиче, което е в състояние да разбере налудничавите му (според някои представителки на земните знаци) хрумвания. Със сигурност прекарвате часове на телефона или пред монитора на компютъра, за да си чатите с него. В Интернет пространството сърфират най-много мъже Водолеи и жени Близнаци, така че вероятността да сте се открили там е много голяма. Сексуално си допадате отлично и се съединявате така, както дискета с флопидисково устройство) Освен добри любовници сте и много добри приятели. Потокът от информация, който се обменя между вас е неимоверно по-голям от този, който представители на кои и да са други два зодиакални знака могат да разменят. След всичко казано дотук мога само да допълня, че връзката ви е белязана от хармоничния аспект тригон, който гарантира щастливо и безпроблемно съжителство.

Мъж Риби

Вашият приятел Риби ще живее с усещането, че всеки ден трябва да изслушва водопад от думи по теми и въпроси, чиито отговори се разбират от само себе си. Но такава е въздушната природа на вашия зодиакален знак Близнаци и вие винаги ще търсите начини да изразите себе си чрез словото. Връзката ви се очертава да бъде трудна, освен ако той има в астрологичната си карта силно влияние на някой от въздушните знаци, например Водолея. Вие лесно ще разгадаете неговите чувства, но той никога няма да е напълно сигурен в това, което изпитвате към него. В интимните ви отношения ще доминират еротиката и романтиката, разнообразявани с бурен секс и хладна отчужденост.

Папка: Близнаци | Добавил: Пим (10.05.2009)
Разгледан: 5263 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.233.242.67