Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:03
08.08.2022
Понеделник
3.229.117.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Близнаци


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Астрология и реализация - Близнаци

Мнозина от нас стават жертва на амбициозните си родители, които си въобразяват, че отрочетата им имат определени дарби, но впоследствие се оказва, че това съвсем не е така. Пропиляват се безценни години, а в душата на детето си се трупа горчивина и болка.
Хилядолетните наблюдения на астролозите биха могли да окажат безценна помощ в това отношение. Защото столетия наред се наблюдава все едно и също - всяка зодия има определен афинитет към определени области и професии. Това си е нещо като закон Божи…
От известно време насам ви запознавам със скритите заложби на всяка една зодия - заложби, които са всъщност вродени. Надявам се по този начин да помогна и на родителите, и на децата.
Хората, родени под знака на Близнаците, най-често са интроверти и домошари, заети преди всичко със самите себе си. Близнаците се стремят да изживеят света “отвън навътре” и представляват пълна противоположност на Овните. Те започват рано да разширяват духовния си хоризонт чрез учение, четене и пътешествия. Казано накратко, тези хора са родените изследователи и учени.
Освен това обаче са им необходими и множество чисто човешки контакти, запознанства и приятелства. Зодията Близнаци е най-контактната и общителна зодия в целия Зодиак. Медалът има обаче и една обратна, сенчеста страна. Много често тези хора се разпиляват поради факта, че искат да се запознаят с множество най-различни доктрини, идеи, философски школи и учения. Точно поради това те нерядко изглеждат отстрани повърхностни, разсеяни и колебливи. В повече от случаите това впечатление не е лъжовно - на Близнаците съвсем определено им липсва концентрация и дълбочина. Защото се интересуват от много неща и се стремят всичко да знаят. За тях с пълна сила важат думите на Бисмарк: “Този, който иска да постигне много, обикновено не постига нищо.”
С други думи, при повечето Близнаци познанията си остават повърхностни и те просто се плъзгат по повърхността на нещата, създавайки впечатлението за начетеност.
По отношение на професионалното развитие се сблъскваме със сходни неща - Близнаците много често менят и мирогледа, и интересите, и гледната си точка. Оттук неминуемо следва и смяната на професията или поне на длъжността, която заемат.
Много Близнаци са готови да зарежат всичко, което са постигнали, и да започнат от нулата. Може да се каже, че професионалната съдба на Близнаците е неравна, неспокойна и променлива. Тяхното вродено вътрешно неспокойство се отразява до голяма степен и върху професионалното им развитие. При тях причината за повечето несполуки се корени в ненаситния глад за разнообразни преживявания и сдобиването с различни умения.
Хората, родени под този знак, са ненадминати майстори на импровизацията. И тук обаче вниманието им често се отклонява от набелязаната цел и това съвсем определено пречи на социалния им възход. По-големи професионални успехи Близнаците могат да постигнат, ако си наложат самодисциплина при преследването на целите. Те би трябвало от най-ранна младост да съсредоточат вниманието си върху една единствена цел. Техни най-верни съюзници са систематизацията, методичността и концентрацията. Страничните интереси трябва да бъдат контролирани и на моменти обуздавани. Най-добре е, ако те се превръщат в хобита. По този начин основната, най-главната цел няма да бъде застрашавана от непрестанното блуждаене, “търсения” и нерешителността при избора на насока. Трябва да се каже, че раздвоеността на Близнаците застрашава пряко и тяхната финансова обезпеченост.
Хилядолетните астрологични статистики сочат, че главните дарби на този вид хора са от интелектуално естество. Близнаците имат вроден афинитет към научна дейност, образование и търговия. Най-издигнатите от тях стават знаменити учени, изследователи, изобретатели, писатели, психолози, психоаналитици, психотерапевти, психиатри. Между тях намираме по принцип много лекари - преди всичко интернисти и невролози. От Близнаците могат да станат чудесни археолози, геолози, лингвисти и педагози. Чуждите езици, филологическите дисциплини по правило ги привличат. Затова от тях стават и добри публицисти, журналисти, редактори и преводачи.

В търговската дейност им се удават най-вече онези професии, които по един или друг начин са свързани с рекламата и връзките с обществеността. Много рекламни агенти, посредници, търговски представители, кореспонденти, секретари и борсови агенти са родени под знака на Близнаците. Мнозина от тях са преуспяващи издатели, фотографи и фоторепортери, критици, книжари и библиотекари.
Можем да открием Близнаците във всички литературни жанрове, но и в радиото, телевизията и медиите изобщо. Ако им се наложи да заемат някаква държавна служба, те винаги предпочитат нещо, което малко или повече е свързано или с дипломацията, или с юриспруденцията.

Апостол Апостолов

Папка: Близнаци | Добавил: Пим (07.04.2009)
Разгледан: 2395 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.229.117.123