Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:28
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Зодии » Близнаци


Овен [9] Телец [8]
Близнаци [8] Рак [6]
Лъв [6] Дева [6]
Везни [6] Скорпион [7]
Стрелец [5] Козирог [5]
Водолей [6] Риби [5]


Астрология и реализация - Близнаци

Мнозина от нас стават жертва на амбициозните си родители, които си въобразяват, че отрочетата им имат определени дарби, но впоследствие се оказва, че това съвсем не е така. Пропиляват се безценни години, а в душата на детето си се трупа горчивина и болка.
Хилядолетните наблюдения на астролозите биха могли да окажат безценна помощ в това отношение. Защото столетия наред се наблюдава все едно и също - всяка зодия има определен афинитет към определени области и професии. Това си е нещо като закон Божи…
От известно време насам ви запознавам със скритите заложби на всяка една зодия - заложби, които са всъщност вродени. Надявам се по този начин да помогна и на родителите, и на децата.
Хората, родени под знака на Близнаците, най-често са интроверти и домошари, заети преди всичко със самите себе си. Близнаците се стремят да изживеят света “отвън навътре” и представляват пълна противоположност на Овните. Те започват рано да разширяват духовния си хоризонт чрез учение, четене и пътешествия. Казано накратко, тези хора са родените изследователи и учени.
Освен това обаче са им необходими и множество чисто човешки контакти, запознанства и приятелства. Зодията Близнаци е най-контактната и общителна зодия в целия Зодиак. Медалът има обаче и една обратна, сенчеста страна. Много често тези хора се разпиляват поради факта, че искат да се запознаят с множество най-различни доктрини, идеи, философски школи и учения. Точно поради това те нерядко изглеждат отстрани повърхностни, разсеяни и колебливи. В повече от случаите това впечатление не е лъжовно - на Близнаците съвсем определено им липсва концентрация и дълбочина. Защото се интересуват от много неща и се стремят всичко да знаят. За тях с пълна сила важат думите на Бисмарк: “Този, който иска да постигне много, обикновено не постига нищо.”
С други думи, при повечето Близнаци познанията си остават повърхностни и те просто се плъзгат по повърхността на нещата, създавайки впечатлението за начетеност.
По отношение на професионалното развитие се сблъскваме със сходни неща - Близнаците много често менят и мирогледа, и интересите, и гледната си точка. Оттук неминуемо следва и смяната на професията или поне на длъжността, която заемат.
Много Близнаци са готови да зарежат всичко, което са постигнали, и да започнат от нулата. Може да се каже, че професионалната съдба на Близнаците е неравна, неспокойна и променлива. Тяхното вродено вътрешно неспокойство се отразява до голяма степен и върху професионалното им развитие. При тях причината за повечето несполуки се корени в ненаситния глад за разнообразни преживявания и сдобиването с различни умения.
Хората, родени под този знак, са ненадминати майстори на импровизацията. И тук обаче вниманието им често се отклонява от набелязаната цел и това съвсем определено пречи на социалния им възход. По-големи професионални успехи Близнаците могат да постигнат, ако си наложат самодисциплина при преследването на целите. Те би трябвало от най-ранна младост да съсредоточат вниманието си върху една единствена цел. Техни най-верни съюзници са систематизацията, методичността и концентрацията. Страничните интереси трябва да бъдат контролирани и на моменти обуздавани. Най-добре е, ако те се превръщат в хобита. По този начин основната, най-главната цел няма да бъде застрашавана от непрестанното блуждаене, “търсения” и нерешителността при избора на насока. Трябва да се каже, че раздвоеността на Близнаците застрашава пряко и тяхната финансова обезпеченост.
Хилядолетните астрологични статистики сочат, че главните дарби на този вид хора са от интелектуално естество. Близнаците имат вроден афинитет към научна дейност, образование и търговия. Най-издигнатите от тях стават знаменити учени, изследователи, изобретатели, писатели, психолози, психоаналитици, психотерапевти, психиатри. Между тях намираме по принцип много лекари - преди всичко интернисти и невролози. От Близнаците могат да станат чудесни археолози, геолози, лингвисти и педагози. Чуждите езици, филологическите дисциплини по правило ги привличат. Затова от тях стават и добри публицисти, журналисти, редактори и преводачи.

В търговската дейност им се удават най-вече онези професии, които по един или друг начин са свързани с рекламата и връзките с обществеността. Много рекламни агенти, посредници, търговски представители, кореспонденти, секретари и борсови агенти са родени под знака на Близнаците. Мнозина от тях са преуспяващи издатели, фотографи и фоторепортери, критици, книжари и библиотекари.
Можем да открием Близнаците във всички литературни жанрове, но и в радиото, телевизията и медиите изобщо. Ако им се наложи да заемат някаква държавна служба, те винаги предпочитат нещо, което малко или повече е свързано или с дипломацията, или с юриспруденцията.

Апостол Апостолов

Папка: Близнаци | Добавил: Пим (07.04.2009)
Разгледан: 2493 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.238.235.248