Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:03
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Уран


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Транзити на Уран

На Уран са му необходими 84 години за да обиколи 12-те знака от Зодиака. Престоява средно по 7 години в знак. Тази планета има висока прогностична стойност, защото събитията свързани с нея са отчетливи и винаги водят до промени в областите на живота, които засяга. Уран е първата от трансатурновите планети и има отношение към поколението, което има Уран в даден знак. В личната карта влиянието на планетата по дом и аспектите му с личните планети оказват по–силно влияние. Всяко поколение има своя задача, свързана с революционни промени, разрушаващи остарелите модели и начин на живот. Промените свързани с Уран са бързи, непредсказуеми и водят до възход и прогрес или до разрушаване на статуквото, сигурността на човека.

С Уран са свързани промените във възрастта 21–22 години, когато младият човек изпитва необходимост от самостоятелност, независимост и прави опит да се откъсне от влиянието на родния дом и родителите.
Във възрастта 38–42 години, която се нарича и “опасните 40 години” хората са склонни към обрати в живота си, чувстват необходимост от нова реализация, свобода и радикална промяна. Във възрастта около 63 години също се забелязват промени и човек влиза в нов цикъл, нова възраст, която изисква радикална промяна в начина на живот. На 84 години се завършва пълния цикъл на Уран и той се завръща на рожденото си място. Всички основни промени и обрати в човешкия живот са направени и няма какво да се променя радикално.

Уран опозиция на Уран (около 40-тата година)

Един от кризисните аспекти в средата на живота, време на равносметка за постигнатото през живота след възвръщането на Сатурн. Това е период на преначертаване на житейския курс и преоценка на това което си направил с живота си от позицията на възрастен. Също предизвикателство към онова, което ви е ограничавало в миналото. Старите убеждения, че нещата не могат да бъдат направени, ще бъдат отхвърлени. Това може да бъде освобождаване или ако не искате да се ангажирате с новото, тогава може да последва период на нервно неразположение.

Папка: Уран | Добавил: Пим (13.05.2009)
Разгледан: 5436 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.200.30.73