Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:34
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Уран


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Транзити на Уран

На Уран са му необходими 84 години за да обиколи 12-те знака от Зодиака. Престоява средно по 7 години в знак. Тази планета има висока прогностична стойност, защото събитията свързани с нея са отчетливи и винаги водят до промени в областите на живота, които засяга. Уран е първата от трансатурновите планети и има отношение към поколението, което има Уран в даден знак. В личната карта влиянието на планетата по дом и аспектите му с личните планети оказват по–силно влияние. Всяко поколение има своя задача, свързана с революционни промени, разрушаващи остарелите модели и начин на живот. Промените свързани с Уран са бързи, непредсказуеми и водят до възход и прогрес или до разрушаване на статуквото, сигурността на човека.

С Уран са свързани промените във възрастта 21–22 години, когато младият човек изпитва необходимост от самостоятелност, независимост и прави опит да се откъсне от влиянието на родния дом и родителите.
Във възрастта 38–42 години, която се нарича и “опасните 40 години” хората са склонни към обрати в живота си, чувстват необходимост от нова реализация, свобода и радикална промяна. Във възрастта около 63 години също се забелязват промени и човек влиза в нов цикъл, нова възраст, която изисква радикална промяна в начина на живот. На 84 години се завършва пълния цикъл на Уран и той се завръща на рожденото си място. Всички основни промени и обрати в човешкия живот са направени и няма какво да се променя радикално.

Уран опозиция на Уран (около 40-тата година)

Един от кризисните аспекти в средата на живота, време на равносметка за постигнатото през живота след възвръщането на Сатурн. Това е период на преначертаване на житейския курс и преоценка на това което си направил с живота си от позицията на възрастен. Също предизвикателство към онова, което ви е ограничавало в миналото. Старите убеждения, че нещата не могат да бъдат направени, ще бъдат отхвърлени. Това може да бъде освобождаване или ако не искате да се ангажирате с новото, тогава може да последва период на нервно неразположение.

Папка: Уран | Добавил: Пим (13.05.2009)
Разгледан: 5608 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181