Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:35
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Уран


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Уран през Домовете

1-ви дом – радикални промени в собствения поглед върху живота. Необходимост от лична свобода. Възможни са промени в маниера на поведение и стила на живот. Интерес към нови идеи и проява на голяма лична инициатива. При напрегнати аспекти се проявява бунтарски дух, непрактичност, нетактичност, нетърпение и прибързаност.

2-ри дом – резки промени във финансовото състояние. Неочаквани придобивки и загуби. Промяна в отношението към парите и материалните ценности. Промени в начина на печелене на пари. Тези дейности могат да бъдат обвързани с колектив, организация, финансово партньорство.

3-ти дом – неочаквани, крайни промени в мисленето, комуникирането, идеите. Стимулира интереса към нови интелектуални области. Засилва интуицията и прозренията. Възможно е да се развие интерес към електронните връзки, компютри, средства за масова комуникация, електронни медии, наука. При напрегнати аспекти се развива невроза, безпокойство, отвлечени и непрактични идеи, неочаквани разриви в отношенията.

4-ти дом – промени в дома, недвижимата собственост и емоционалните връзки в семейството. Внезапни промени или нови условия на отношения с родителите. При благоприятни аспекти се правят усъвършенствания в дома. В тази позиция Уран съдейства за развиване на научни интереси към археология, нови идеи в областта на архитектурата и благоустройството, обработката на земята.

5-ти дом – търсене на свобода и възможности за изява на творчество. Интерес към приятната страна на живота. Появяват се внезапно възможности за любов или изява на талант. При хармонични аспект е възможен успех в лотария, тото, хазарт. Оригинално, нестандартно общуване с децата и тяхното възпитание. При напрегнати аспекти е възможна непланирана бременност, загуби от спекулации, хазарт, нехармонични любовни отношения. Добър транзит за кино актьори, за изкуство, което е свързано с технологии, компютърни ефекти.

6-ти дом – необикновени условия за работа, работа с технологии, компютри, електроника. Благоприятно за занимания с техника, за инженери, учени, медици, техници. Работата зависи от колективни усилия и взаимни отговорности. Може да се развие интерес към нови начини за лечение. При напрегнати аспект е възможна внезапна загуба на работа, обърканост, нестабилност в работата, нервозност, внезапни заболявания. Липса на желание за сътрудничество и подчиняване на режим, правила, работно време, методика и система.

7-ми дом – нужда от свобода в отношенията в брака, деловото партньорство, обществените отношения. Възможни са внезапни промени в начина на отношения и сътрудничество с другите хора, независимо лични или делови контакти. При напрегнати аспекти се стига до разрив в старите отношения и създаване на нови. Неочаквани промени в брака или други важни отношения. Този транзит често пъти води до разводи или да бързо сключени бракове, които скоро се разпадат. Нежелание да се съобразяваш с нуждите на другите хора. Бързо променящи се цели, водят до промени и в отношенията.

8-ми дом – необходимост от радикална промяна в деловите и финансови взаимоотношения. Получаване на наследство или необходимост от промяна в работи свързани с общ бизнес, общи притежания, ресурси. Възможно е включване в голям бизнес свързан с технологии. Поява на внезапен интерес към окултизъм, живот след смъртта, парапсихология. Озарение и проникване в някаква тайна. Трансформации на съзнанието чрез екстремни преживявания, които може да са близки до смъртта. Резки промени в областта на секса или осъзнаване на същността на сексуалната енергия. При напрегнати аспекти се преживяват резки промени и загуби в бизнеса, енергийното и материално състояние на човека, загуба на подкрепа, ресурси. Близки по цели и планове хора могат да си отидат от живота ти.

9-ти дом - възможни са неочаквания пътувания в чужбина, свързани с необикновени преживявания. Хората, които се занимават с наука могат да направят някакво откритие или изобретение. Създават се условия за приятелство с чужденци или отношения с университети, издателства, асоциации. Добър момент за започване на занимания и изучаване на философия, религия, астрология. При напрегнати аспекти са възможни увлечения в неясни, утопични и неприложими религиозни, културни, образователни или философски идеи. Възможна е рязка промяна в идеологията или вярата, приемане на друга религия.

10-ти дом – възможна е рязка промяна в професионалната насоченост, спад или възход в кариерата. Целите и амбициите зависят от колектив, организация или съмишленици. Професионалната дейност може да бъде свързана с нови технологии, компютри, авиация, електронни медии, техника или транс национални компании. Резки промени в политическата нагласа и предпочитания с насока към реформи, революционни промени. При напрегнати аспекти са възможни политически или професионални обрати.

11-ти дом – неочаквани промени в областта на приятелството, колектива, целите или перспективите. Нови интересни и необикновени хора навлизат в живота и повлияват плановете и намеренията. Членство в група или организация от хора обединени от обща цел - наука, бизнес, астрология, окултизъм. Възможности да се получи помощ или подкрепа от организации във връзка с проекти. При напрегнати аспекти приятелите вредят със своите крайни, революционни или анархистични идеи. Влизане в среда или колектив, чиито идеи са екстремни и опасни, разрушителни. Неумение да се работи в колектив, противопоставяне на личните на колективните интереси и от там непопулярност, неприемане от другите.

12-ти дом – внезапно освобождаване от психически и подсъзнателни, подтискащи сили. Подсъзнанието се осветява като със светкавица и излизат наяве скритите проблеми. Възможен е открит конфликт с околните, което е по–добрия вариант за осъзнаване на натрупаните подсъзнателни проблеми. Засилва се интуицията и е благоприятно за развиване на ясновидски способности. Човек може да стане истински духовен лечител, изповедник на проблемите на другите, психоаналитик. При напрегнати аспекти е възможно да се ограничи свободата, да се влезе в болница или да се наложи продължително лечение. Невъзможност да се създават нови контакти, вътрешни ограничения, неврози, маниакални състояния.

Папка: Уран | Добавил: Пим (12.05.2009)
Разгледан: 6845 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          44.200.30.73