Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:05
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Уран


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Уран през Домовете

1-ви дом – радикални промени в собствения поглед върху живота. Необходимост от лична свобода. Възможни са промени в маниера на поведение и стила на живот. Интерес към нови идеи и проява на голяма лична инициатива. При напрегнати аспекти се проявява бунтарски дух, непрактичност, нетактичност, нетърпение и прибързаност.

2-ри дом – резки промени във финансовото състояние. Неочаквани придобивки и загуби. Промяна в отношението към парите и материалните ценности. Промени в начина на печелене на пари. Тези дейности могат да бъдат обвързани с колектив, организация, финансово партньорство.

3-ти дом – неочаквани, крайни промени в мисленето, комуникирането, идеите. Стимулира интереса към нови интелектуални области. Засилва интуицията и прозренията. Възможно е да се развие интерес към електронните връзки, компютри, средства за масова комуникация, електронни медии, наука. При напрегнати аспекти се развива невроза, безпокойство, отвлечени и непрактични идеи, неочаквани разриви в отношенията.

4-ти дом – промени в дома, недвижимата собственост и емоционалните връзки в семейството. Внезапни промени или нови условия на отношения с родителите. При благоприятни аспекти се правят усъвършенствания в дома. В тази позиция Уран съдейства за развиване на научни интереси към археология, нови идеи в областта на архитектурата и благоустройството, обработката на земята.

5-ти дом – търсене на свобода и възможности за изява на творчество. Интерес към приятната страна на живота. Появяват се внезапно възможности за любов или изява на талант. При хармонични аспект е възможен успех в лотария, тото, хазарт. Оригинално, нестандартно общуване с децата и тяхното възпитание. При напрегнати аспекти е възможна непланирана бременност, загуби от спекулации, хазарт, нехармонични любовни отношения. Добър транзит за кино актьори, за изкуство, което е свързано с технологии, компютърни ефекти.

6-ти дом – необикновени условия за работа, работа с технологии, компютри, електроника. Благоприятно за занимания с техника, за инженери, учени, медици, техници. Работата зависи от колективни усилия и взаимни отговорности. Може да се развие интерес към нови начини за лечение. При напрегнати аспект е възможна внезапна загуба на работа, обърканост, нестабилност в работата, нервозност, внезапни заболявания. Липса на желание за сътрудничество и подчиняване на режим, правила, работно време, методика и система.

7-ми дом – нужда от свобода в отношенията в брака, деловото партньорство, обществените отношения. Възможни са внезапни промени в начина на отношения и сътрудничество с другите хора, независимо лични или делови контакти. При напрегнати аспекти се стига до разрив в старите отношения и създаване на нови. Неочаквани промени в брака или други важни отношения. Този транзит често пъти води до разводи или да бързо сключени бракове, които скоро се разпадат. Нежелание да се съобразяваш с нуждите на другите хора. Бързо променящи се цели, водят до промени и в отношенията.

8-ми дом – необходимост от радикална промяна в деловите и финансови взаимоотношения. Получаване на наследство или необходимост от промяна в работи свързани с общ бизнес, общи притежания, ресурси. Възможно е включване в голям бизнес свързан с технологии. Поява на внезапен интерес към окултизъм, живот след смъртта, парапсихология. Озарение и проникване в някаква тайна. Трансформации на съзнанието чрез екстремни преживявания, които може да са близки до смъртта. Резки промени в областта на секса или осъзнаване на същността на сексуалната енергия. При напрегнати аспекти се преживяват резки промени и загуби в бизнеса, енергийното и материално състояние на човека, загуба на подкрепа, ресурси. Близки по цели и планове хора могат да си отидат от живота ти.

9-ти дом - възможни са неочаквания пътувания в чужбина, свързани с необикновени преживявания. Хората, които се занимават с наука могат да направят някакво откритие или изобретение. Създават се условия за приятелство с чужденци или отношения с университети, издателства, асоциации. Добър момент за започване на занимания и изучаване на философия, религия, астрология. При напрегнати аспекти са възможни увлечения в неясни, утопични и неприложими религиозни, културни, образователни или философски идеи. Възможна е рязка промяна в идеологията или вярата, приемане на друга религия.

10-ти дом – възможна е рязка промяна в професионалната насоченост, спад или възход в кариерата. Целите и амбициите зависят от колектив, организация или съмишленици. Професионалната дейност може да бъде свързана с нови технологии, компютри, авиация, електронни медии, техника или транс национални компании. Резки промени в политическата нагласа и предпочитания с насока към реформи, революционни промени. При напрегнати аспекти са възможни политически или професионални обрати.

11-ти дом – неочаквани промени в областта на приятелството, колектива, целите или перспективите. Нови интересни и необикновени хора навлизат в живота и повлияват плановете и намеренията. Членство в група или организация от хора обединени от обща цел - наука, бизнес, астрология, окултизъм. Възможности да се получи помощ или подкрепа от организации във връзка с проекти. При напрегнати аспекти приятелите вредят със своите крайни, революционни или анархистични идеи. Влизане в среда или колектив, чиито идеи са екстремни и опасни, разрушителни. Неумение да се работи в колектив, противопоставяне на личните на колективните интереси и от там непопулярност, неприемане от другите.

12-ти дом – внезапно освобождаване от психически и подсъзнателни, подтискащи сили. Подсъзнанието се осветява като със светкавица и излизат наяве скритите проблеми. Възможен е открит конфликт с околните, което е по–добрия вариант за осъзнаване на натрупаните подсъзнателни проблеми. Засилва се интуицията и е благоприятно за развиване на ясновидски способности. Човек може да стане истински духовен лечител, изповедник на проблемите на другите, психоаналитик. При напрегнати аспекти е възможно да се ограничи свободата, да се влезе в болница или да се наложи продължително лечение. Невъзможност да се създават нови контакти, вътрешни ограничения, неврози, маниакални състояния.

Папка: Уран | Добавил: Пим (12.05.2009)
Разгледан: 7065 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181