Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:26
16.06.2021
Сряда
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Уран


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Аспекти на транзитния Уран


Действието на аспектите на Уран продължава повече от една година.


Уран - Слънце


Квадратура, опозиция, съвпад – желание за свобода без лична отговорност.
Егоизъм и заинатяване са причината да не се слушат съветите на другите хора. Поведението става объркано, противоречиво и в такъв момент не може да се разчита на правилни решения. Това става особено очевидно в любовните и обществените отношения. Могат да се появят внезапни увлечения, които рядко остават устойчиви и продължителни. Разрушаване на семейството, социалното и финансовото положение често съпътстват този транзит. Хазартните игри или неразумните спекулации са разорителни. Възможно е непоследователно отношение към децата. Сериозни нарушения в стабилността в живота. Настъпват важни преустройства в живота с непредвидими последици.

Тригон, секстил Тези транзити се характеризират с оригиналност, творчество, неочаквано щастие. Експериментите са успешни. Добър период за започване на нови контакти, приятелства с интересни и нестандартни хора. Свободата води до разширяване на опита и възможностите на човека. Дават се възможности за вълнения и преживявания в областта на любовта. Могат да се получат необикновени възможности за реализиране на лични цели и планове. Добър период за самоусъвършенстване. Стимулират се интуицията, правилната преценка, бързата реакция и улавянето на добрия момент и шанс. Може да се развие интерес към астрология, окултизъм. Период на разкриване и изразяване на латентни качества.

Уран - Луна


Квадратура, опозиция, съвпад – емоционална, психическа и душевна неустойчивост.
Лош период за отношения с жени. Чести смени на настроението, което води до проблеми в емоционалните връзки. Често се срещат неочаквани промени в местожителството, дома и нарушаване на рутината, начина на живот. Неочаквани проблеми с общи пари, инвестиции, колективни договорености. Проблеми с електричество, електроника, техника. Независимо от проблемите, напрегнатите аспекти могат да засилят интуицията. Понякога събития извън силите на човека нарушават или разрушават семейната, домашната, финансова стабилност.

При тригон и секстил се усилват интуитивните и ясновидски способности.
Човек може да вземе правилно решение във връзка с домашните си работи под влиянието на интуицията. Отношенията с жени са благоприятни и водят до развитие и прогрес. Оригинални идеи по отношение на домакинството, печеленето на пари. Възможна е неочаквана придобивка от наследство, застраховка, общи пари. Тези възможности могат да дойдат от организация, асоциация, сдружение. Благоприятно време за промяна на местожителство, смяна на дом. Внезапни, необикновени промени в емоционалното състояние за добро.

Уран - Меркурий


Квадрат и опозиция – нервозност, разногласия, безпокойство създават проблеми в общуването, комуникациите, транспорта.
Възможни са трудности в работната среда. Невъзможност да се съгласува режимът и организацията на работата. Често се случват недоразумения или неправилно разбиране от страна на околните. Възможно е безсъние, сърдечна аритмия, неправилно, спазматично кръвообращение. При такъв транзит се взимат прибързани решения, действа се импулсивно, непрактично и непоследователно. Човек е склонен да игнорира добрите съвети и да приема ексцентричните идеи. Неочаквани събития могат да объркат плановете и човек да стане безработен.

При съвпад, секстил и тригон се създават необикновени и интересни контакти.
Засилва се интуицията и проницателността. Това е добър транзит за работа с наука, технологии, електроника. Приятели, организации съдействат за успеха на родения. Необикновени пътувания, срещи, идеи помагат да се реализират личните цели. Засилва се творческото и оригинално мислене и може нещо да се открие, изобрети. Повишава се интелектуалното ниво и се усилват умствените процеси.

Уран - Венера


Квадрат и опозиция – характеризира се с внезапно възникване на емоционално, любовно увлечение в съчетание с безотговорност и нежелание да се губи личната свобода. Възникват конфликти в брака и любовта. Възможно е да се изпитат непредвидими емоционални реакции на симпатия или на антипатия. Обществените контакти и връзки също са подложени на внезапни конфликти и неразбирателство. Разриви в приятелските отношения или с колектива. Личната настройка води до разваляне на установените отношения и създаване на нови, но нетрайни такива. Трудности във финансовата сфера, загуби поради импулсивни, неразумни решения. Проблеми за хората, които се занимават с изкуство, бизнес свързан с шоу и развлечения, електроника, технологии. Желание за бързо забогатяване, за късмет и от там непредвидими загуби.

При секстил, тригон и съвпад дава необикновено творческо вдъхновение.
Възможност за привличане на влиятелни и богати хора към собствените идеи и каузи. Благоприятен период за работа с организации, приятели, колективи. Възможности за започване на интересни отношения, връзки и контакти. По–голяма финансова, емоционална свобода и възможности. Променя се излъчването на човека и той става привлекателен, магнетичен, можещ. Създават се условия са успех в области, които не са традиционни, носят нещо ново и необикновено.

Уран - Марс


Квадрат, опозиция и съвпад – импулсивни действия, взривове на гняв, повишена конфликтност, нетактичност и грубост са характерни за този период.
Като вследствие на поведението са възможни нещастни случаи, травми. Добре е да се избягва работа с електричество, остри предмети, оръжие, взривоопасни вещества. Трудни отношение с военни, полиция, силови групировки. Транзита действа революционно и анархистично върху по-буйните хора. Нетърпеливостта и импулсивността предизвикват трудности при постигането на целите, създава стресова ситуация и за родения и за околните.

При секстил и тригон също има опасност от премеждия, особено ако Марс е силно поставен по дом и знак, но значително намалява лошата прогноза.
Човек може да стане по–бърз, предприемчив, независим. По–благоприятни условия за работа с другите хора, приятели, съмишленици, групова и колективна дейност. Добър аспект за работа с техника, технологии и електроника. Може да се издържи стресова ситуация, голямо натоварване и да се реагира динамично, ефективно, бързо. Добър аспект за постижения в спорта, шофиране с висока скорост, взимане на бързо решение и провеждане на практика на решението.

Уран - Юпитер


Квадрат, опозиция – прекален оптимизъм, непрактичност, нетърпеливост и липса на здрав смисъл, добра организация и дисциплина.
Възможни са авантюристични действия, стремеж към пътешествия и приключения. Често се среща увличането в невъзможни идеи за забогатяване или рисковани действия и влагане на пари. При такъв транзит може да се фалира паради нереалистични представи и необмислени действия.

При тригон, секстил и съвпад са възможни неочаквани придобивки от финансово естество по различен начин – бизнес, късмет, наследство.
Дава се по–голяма възможност за пътуване в чужбина. При хората, които се занимават с наука и изследвания се прави съществен напредък. Реформите и промените при такъв транзит са желателни и водят до прогрес. Неочаквано щастие, късмет също могат да помогнат да се осъществи план, мечта, идея. Дават се възможности за духовно израстване и възход.

Уран - Сатурн


Квадрат, опозиция, съвпад – свързан е със сблъсък между консервативното и радикалното във всяка една ситуация.
Възможни са проблеми в практичната реализация на цели, идеи и планове. Неочаквани трудности и превратности в бизнеса, кариерата и отношенията. Може да пострада репутацията и общественото положение. Съпровожда се с чувство за разочарование. Не е благоприятен период за работа с група или организация. Възможни са и юридически проблеми свързани с партньорство, общи пари, договори.

При секстил, тригон се дава възможност за успешни интелектуални занимания, наука, изследвания.
Съчетанието на умствена концентрация с голяма интуиция води до постижения. Полза от приятелството на по–възрастни или авторитетни хора. Добър период за търсене на работа или правене на важни промени в професионален план. Благоприятно време за свързване с организации и колективи с цел осъществяване на сериозни и дългосрочни цели и задачи.

Уран - Уран


Квадрат, опозиция – това са периоди в живота на човека, когато има най–силно желание за независимост, а не е подготвен за това.
Може да се изрази по най–различни начини като безредие и незавършеност в бизнеса, нови и непривични условия за живот. Силно изразено усещане за опасност или трудно приспособяване към нови обстоятелства и изисквания в живота. Търсенето на нови ценности и смисъл в живота може да е хаотично, но във всички случаи се приема нова роля и позиция в живота.

При секстил и тригон е подходящ период за започване на нови отношения, за реализация на планове, за колективни усилия.
Желание по оригинален и нестандартен начин да се подходи към работа, отношения, изява. Благоприятно е за занимания с наука, технологии, компютри. Полза от общи, колективни инициативи и финансови средства. Много добър транзит за изява на творчество и оригинално мислене.

Уран - Нептун


Квадрат, опозиция, съвпад - влияе на цяло поколение хора и може да им даде психическа и емоционална обърканост.
Целите и желанията на цяло едно поколение могат да бъдат силно дезориентирани. Обществени, социални, икономически парични създават фон за безработица, неумение да се справят с финансовите въпроси, непрактичност, заблуди и самозаблуди и всякакви разстройства в личния и обществен живот.

При секстил и тригон се стимулират интуитивните способности, ясновидство и прозрения. Период на вътрешно духовно израстване и развитие. Този транзит е много подходящ за работа, която изисква творчество, талант. Обществените, икономическите и политическите условия създават добра среда за развитието на хората, които принадлежат на това поколение, което има този аспект. Двете планети са тежки, бавни и влиянието им се усеща повече от една година.

Уран - Плутон


Квадрат, опозиция – също влияе на цяло поколение. През този период може да се случат радикални промени в обществения и политически живот. Те от своя страна могат да разрушат основните цели на хората и да ги принудят да търсят нови перспективи. Живота се променя от мащабни и неподвластни на контрола на отделния човек сили. Възниква необходимостта от приспособяване към тези промени и използването на всички възможности за оцеляване и пренасочване на силите и енергията. Това е стресова ситуация и може да засегне както финансовото състояние, така и отношенията в големи групи или организации.

При тригон и секстил хората са много по-подготвени и могат да направят важни промени в своите цели и перспективи.
В този случай има личен мотив, самозадвижване и желание да се приключи със старите и остарели условия на живот и да се постигне нещо ново. Този транзит стимулира изобретателността и предприемчивостта. Засилва волята и желанието за реформи. Съществуващите социални, обществени и политически условия са благоприятни за това поколение на което действа транзита.

Папка: Уран | Добавил: Пим (11.05.2009)
Разгледан: 9185 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.173.234.169