Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:29
18.04.2024
Четвъртък
35.174.62.162


Онлайн: 7
Гости: 7
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Транзитни Домове


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


3-ти дом

Сфера от живота, която управлява: информация идваща от и в области, свързани с близките взаимоотношения - като братя и сестри - или места, считани за близки.

Това е традиционният дом, управляваш мисловните модели, кратките пътувания, транспорт, братя и сестри, ранно обучение, комуникация, работа с книги или документи и близки съседи. Всичко, отнасящо се до този дом, е близко. Когато е акцентиран в предсказателната работа, това показва, че няма изненади и събитията се отнасят до "собствения ви заден двор", така да се каже. Определението за задния двор ще варира от индивид до индивид. Ако пътувате на големи разстояния, може да смятате цялата страна, в която живеете, като местна област. От друга страна, ако никога не сте напускали хълмовете, където сте родени, може да се шокирате от пътуването до най-близкия град. За планинеца пътуването до града ще бъде събитие, определено от 9-ти дом, не от 3-ти, както би било за един жител от предградията.

Транзитни решетки Ако 3-ти дом са намира:


В горния ред от решетката, това говори за въпросите, свързани с близките неща в заобикалящата среда. Братя и сестри, семейната кола, ежедневната книжна работа. Нещата, които са ви познати, нещата, които приемате като даденост. Това е защото тези неща са ви толкова познати, че вие не осъзнавате евентуалните трудности или събития, които могат да дойдат от тази зона на живота.


В средния ред от решетката, показва, че близките области, описани преди това, сега са главните причини за ангажиране или усилие: книжната работа, която е ежедневие, сега е фокус на действие; раздорите или веселието с близките; автомобилните повреди са причина да промените маршрута си до работата, да започнете учебен курс.


В долния ред от решетката, означава, че господарят на 3-ти дом е транзитиращата планета или планетата, към която е транзитът. Така последствията от събитията засягат познатите области на учене, братя и сестри и т.н.; познатите модели се променят в резултат на събитията и биват научени нови неща. Границите на задния двор малко са се преместили.

Папка: Транзитни Домове | Добавил: Пим (10.04.2009)
Разгледан: 2642 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.174.62.162