Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:30
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Транзитни Домове


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


8-ми дом

Сфера от живота, която управлява: трансформация, начало или край, смърт или раждане; пари.

8-ми дом е средната точка между социалната класификация (10-ти дом) и личните взаимоотношения (7-ми дом) и може да се разтълкува като домът, където човек използва възможностите на други хора. Тези възможности могат да бъдат емоционални, физически и финансови. Този дом влияе върху цикличната природа и говори за рециклирането на всички неща - включително самият живот. Така нашето отношение към раждането, смъртта, секса и средствата на тези около нас попада във властта на 8-ми дом. В предсказателната работа той създава атмосферата на крайната, безвъзвратна промяна - приключване, завършване, трансформация - така че става невъзможно да се възвърне старата система.

Транзитни решетки Ако 8-ми дом се намира:


В горния ред на решетката, това означава, че благодарение на смърт, раждане или желание за промяна събитията ще започнат да се проявяват в друга област.


В средния ред на решетката, означава, че въпросите на раждане, смърт, пари и т.н. са основните области на фокусиране. Не е необичайно една бременност да бъде показана като разположение на 8-ми дом в тази част от решетката. Независимо от изявата на събитията, вие ще се занимавате със "субстанцията" на живота.


В долния ред на решетката, означава, че господарят на 8-ми дом е транзитиращата планета или планетата, към която е транзитът. Тази планета в рождената карта ще действа екстремно, дори да е Венера. Така текущите събития предизвикват трансформация. Ситуациите, описани чрез останалата част от решетката, проявяват тенденция към приключване при такова разположение. Това е важна позиция, тъй като означава безвъзвратна промяна или край благодарение на събитията, които се случват. Ако клиентът попита: "Ще приключи ли моя брак?" от позицията на 8-ми дом, отговорът ще бъде, че бракът ще се промени до такава степен, че или ще приключи, или ще се измени, така че клиентът трудно ще го разпознае.

Папка: Транзитни Домове | Добавил: Пим (05.04.2009)
Разгледан: 4513 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181