Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:05
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Транзитни Домове


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


9-ти дом

Сфера от живота, която управлява: пътуване и това, което е несвойствено; учене и места на образование; книги и публикации.

9-ти дом в предсказателната работа е това, което е несвойствено и ще предизвика културен тласък - чрез физически пътувания до други места или чрез образоване с неща, които не са обичайни в собствената ви среда. Домът също обхваща идеята за книги, тъй като това е начинът човешката раса да съхранява своите знания. 9-ти дом, подобно на 7-ми, е много осъзнат дом, без да има нищо скрито. Планинецът, в примера с 3-ти дом, ще окачестви пътуването до града като събитие от порядъка на 9-ти дом. След като обаче свикне с маршрута до града, преживяването ще попадне във владение на 3-ти дом. Пътуване, учене, чужденци, летящи чинии, публикуване, книги, неочаквани новини от далече са все в обсега на 9-ти дом в предсказателната работа.

Транзитни решетки Ако 9-ти дом се намира:В горния ред на решетката, това показва, че благодарение на желанието на човек да учи, да пътува и т.н. събитията се провокират в друга област на живота.


В средния ред на решетката, означава, че ученето пътуването или срещата с чужди хора са нещата, които се превръщат в главна област на ангажимент или интерес от страна на индивида. Когато клиентът възнамерява да предприеме презокеанско пътуване или да започне някаква форма на висше образование, или просто има проблеми с кореспонденцията си, астрологът може да очаква да види 9-ти дом в такава позиция.


В долния ред на решетката, означава, че господарят на 9-ти дом е транзитиращата планета или планетата, към която е транзитът. Подобно на господаря на 5-ти дом, тази планета в рождената карта винаги ще носи разширяване по един конструктивен начин. Може би има и малко късмет в изхода от действието на транзита и вие може да се стремите упорито към това, което искате. Така събитията, които са се случили, се отразяват върху индивида по отношение на пътуване, учене или начини да разшири своите хоризонти. Културният тласък предстои да се случи, но по начин, който разширява ума, а не го плаши.

Папка: Транзитни Домове | Добавил: Пим (04.04.2009)
Разгледан: 2946 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.238.235.248