Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:43
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през Домовете

1-ви дом – нараства чувството за собствена отговорност и увереност в себе си.
Дисциплина, сдържаност и консервативност в маниера на поведение и подход към другите хора. Търсят се нови направления в живота. Човек си съставя план, програма, график. Понякога има липса на контакти, болест, спад на енергията, усещане за слабост, умора. При дисхармонични аспекти има сериозни проблеми свързани с депресия, нищо не върви, провал и неуспех, загуби на близки хора. В здравословно отношение проблеми с косата, зъбите, костите, побеляване, видимо отслабване и остаряване.

2-ри дом – необходимост от финансова и делова отговорност.
Развива се по–практично чувство за ценности.
Нужда от икономии и ред във финансово отношение. Придобивки идват само при добра организация и тежка работа. Възможна е задръжка в бизнеса и юридическите въпроси. Не са изключени и грижи свързани с пари и материални притежания. При лоши аспекти на Сатурн се наблюдава загуба на енергия. Трябва да се промени начина на хранене, да се хранят клетките. При невнимание към храненето и правене на диети може да се стигне до анорексия, атрофия на органите, намаляване на апетита. Всеки 7 години става смяна на клетките, а това съвпада с цикъла на Сатурн.

3-ти дом – сериозно изучаване на сериозни дисциплини – математика, икономика, философия.
Добър период за систематично, методично получаване на информация. Работата може да е свързана с писмена дейност, информация, преподаване. Необходимо е внимание при подписване на документи, договори. Важно е как ще се формулират взаимните отговорности и задължения. Налага се по-голяма отговорност към роднини, обкръжение. При лоши аспекти човек се проявява като некомпетентен, дилетант или блокира, не знае какво да прави. Сатурн в трети дом действа добре на интелектуалните занимания и при добри аспекти може да се вземе специалност. Може да ограничи общуването и то да стане по-избирателно.

4-ти дом – нарастване на семейните отговорности.
Може да бъде период на самота и меланхолия, защото този дом е дъното на душата. Отговорности за възрастни родители или за недвижима собственост. Налага се ремонт или строителни работи свързани с дома. Възможен е конфликт между домашни и служебни задължения. Професионално този дом е свързан с бизнес със земя, животновъдство, ферми, полезни изкопаеми, храна и домашни продукти и услуги. При стрес аспекти на Сатурн човек е подложен на емоционална депресия, подтиснатост, и тежки домашни задължения.

5-ти дом – характеризира се с липса на възможности за любов, развлечения и удоволствия.
Сатурн в 5 дом не дава свободно време и ако има такова то се насочва към сериозно хоби. Човек става упорит, взискателен, строг. Грижи и трудно отглеждане на деца. При добри аспекти на Сатурн художници, музиканти, актьори могат да постигнат устойчив прогрес. Бизнес и професионални сделки с изкуство, театър, шоу, развлечения, борси, възпитание и обучение, спорт – треньори, състезания и конкурси. Може да даде нещастна любов, трудно забременяване, трудно раждане, цезарово сечение. При наличие на връзка, тя може да прерасне в сериозно обвързване. Ако няма връзка, Сатурн не дава удовлетворяваща връзка, а по скоро самота. Невъзможност да се спечелят лесни пари от хазарт, борса.

6-ти дом – проявява се голямо търпение и организация в работата.
Добре е за тези, чиято работа изисква голяма квалификация и ефективност. Тенденция към грижи за здравето, диетата, начина на работа и режима. На първо място е здравето и при много здрави хора може да има някакво лечение. При лоши аспекти се случват проблеми в работата, в отношенията с колеги, непоносимост, антагонизъм. Необходимост от промяна в начина на живот. Сатурн в 6 дом не търпи неорганизирани, хаотични неща. Изисква ред и организация. Понякога се случват производствени травми или неприятни условия за работа а оттам преумора и преработване. Лошо храносмилане, проблеми с костите, коленете, кожата. Понякога е свързано с безработица, невъзможност да се намери работа или изпълняване на неприятна и неподходяща работа.

7-ми дом – съдебни спорове, опоненти, открити врагове, конфликти, противопоставяне, липса на споразумения.
Трудно правене на компромиси, охлаждане на отношенията в брака, отчуждаване, раздяла, развод. Ако се осъзнае необходимостта да се зачитат чуждите права и се засили чувството за справедливост може да бъде и добър период за професионално и лично партньорство. Може да се стабилизира брака или други важни отношения. Възможен е брак или партньорство с по–зрял или възрастен човек. Тези партньорства са кармични по своята природа. При стрес аспекти на Сатурн няма достатъчно възможности за брак или сериозни отношения.

8-ми дом – повишена отговорност към чужди пари, общи пари, кредити, банкови чиновници, кредитни агенти, общ бизнес, застраховки.
Възможни са грижи свързани с наследства, издръжки след развод. Може да се създаде сериозен интерес към окултизма. При напрегнати аспекти се развива страх от смъртта, загуба на близки хора или трудности с тежки данъци. Нерядко това съвпада с началото на пубертета или критическата възраст. Възможни са прояви на агресия или сръдни, докачливост, свръхчувствителност. Възможни са произшествия, аборти, травми, операции.

9-ти дом – сериозен интерес към история, философия, наука, закони и култура.
Желания свързани с по-добро образование с цел професионално издигане. Учат се неща, от които има практична полза. Може да е свързано с тежка академична работа, изследвания. Професионалната дейност е свързана с висши учебни заведения, задграничен транспорт, закон, издателства. Свързано е със създаване на устойчива ценностна система, житейски опит, вътрешни вярвания, правила и принципи в живота. Може да се добие сертификат, научна степен. Затруднява заминаването в чужбина, може да се прекъсне висше образование, да има забавяне в дипломирането. При тежки аспекти са възможни проблеми със закона, с документи и сертификати. Най–проблемен е при студентите, защото се срещат с консервативно настроени хора, строги и взискателни или не ги устройва начина на обучение.

10-ти дом – повишена професионална отговорност в съчетание с амбиции и честолюбие.
Човек е загрижен за своя статус и обществено положение. Възможно е повишение или обществено признание за качества и способности. Понякога се развива интерес към политиката. Кариерата, изявата на човека е на трон. Връх в живота и кариерата, получаване на място на експерт. Възможност да се покаже ниво на професионализма. При лоши аспекти на Сатурн може да даде немилост, безработица, необходимост от преквалификация, проблеми с началниците. В такъв момент ако се напусне работа, защото не е добра, може и да не се намери друга.

11-ти дом – професионална ангажираност с големи групи, асоциации или организации. Благоприятно време за занимания със сериозни интелектуални и научни проблеми. Приемане на ролята на лидер или административна отговорност в професионална група или организация. Преосмислят се приятелските връзки и се отсяват маловажните и ненужните. Възможни са проблеми с деца, зетьове, снахи. При лоши аспекти се блокират колективните дейности, губят се приятели, ограничават се желания и проекти. Ако мотивацията е свързана само с пари и статус и Сатурн прави напрегнати аспекти е възможно проваляне, загуби и разочарования в колективни дейности и изключване от организация, сдружение.

12-ти дом – професионална връзка с психология, психиатрии, болници, затвори, затворени учреждения от секретен характер. Може да се развие интерес към медитация, мистика, парапсихология. При напрегнати аспекти на Сатурн се развиват болести на душата, тежки мисли. Губи се смисъла на живота. Засилва се потребността да бъдеш сам и да изследваш своето подсъзнание. Понякога е свързано с принудително пребиваване в болница. Може да извади наяве скрити болести или скрити врагове. При емигриране зад граница адаптацията е трудна, но може да се наложи принудителна емиграция по икономически причини.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (18.05.2009)
Разгледан: 9118 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181