Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:37
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през 2-ри дом

Когато Сатурн влезе във 2-ри дом, периодът на грижи за собствената индивидуалност приключва и възниква подчертано чувство на облекчение, а също по-силно чувство, че сега трябва да се заемете с работа, за да бъдете продуктивни. Много хора изразяват това преместване на акцента по следния начин: “Уморих се просто да мисля за себе си и всичките си проблеми. Чувствувам, че сега имам достатъчно добра представа кой съм и да се спирам повече на този въпрос ще бъде просто снизхождение към слабостите ми. Това, което искам сега да правя е, да предприема нещо в реалния свят, да извърша нещо определено и да спечеля малко пари”. Следователно, личност, на която транзитиращият Сатурн преминава през 2-ри дом обикновено има силен подтик да структурира своето финансово положение, да вложи усърден труд за обезпечаване или развитие на някои средства на доход, запазване на инвестициите или средствата за живот. Това обикновено е време, когато човек започва да гради нов бизнес от самото начало, привлича се от някакъв вид ученичество (формално или неформално) или придобива някакъв вид практична тренировка, която след време ще му позволи да печели повече пари. С други думи, това е период за полагане на основи за сигурност и стабилност в материалния свят; и, въпреки, че доходите може да не бъдат много големи при такива подготвителни усилия, и въпреки, че личността може да усеща силно безпокойство относно парите и други фактори за сигурност, разпространените твърдения, че това положение на Сатурн показва задлъжняване, бедност и голямо нещастие, според мен са силно преувеличени.
Повечето хора наистина усещат сатурновото налягане в тази област на живота, но по-голяма част от моите клиенти, с които съм работил, разрешаваха тези грижи по много практичен начин и не изпитваха силни финансови затруднения. Всъщност, един мой клиент спечели 15,000 долара на конкурс, когато Сатурн се намираше в неговия 2-ри дом, а други мои клиенти по това време започнаха бизнес или ново обучение, което по-късно ги доведе до едромащабно процъфтяване.
Онова, което в действителност става по това време, е че финансовите нужди са по-реални за личността и някои уроци относно оцеляването произлизат от натиска на необходимостта. Това как се грижите за материалните си нужди в началото на тази фаза, ще има голямо влияние върху преживяванията ви през този период. Основното нещо, което е необходимо да имате предвид е, че Сатурн е “бавен, но уверен”, и че благодарение на търпелив и взискателен подход към практични неща през този период, след време могат да последват материални изгоди. Облагите може да не бъдат очевидни веднага; но, ако приемете необходимостта да изградите финансова и сигурна структура без да игнорирате истинските си лични разходи, това, което ще изградите сега, може достатъчно добре да ви служи дълги години. Транзитът на Сатурн през 2-ри дом не се ограничава в своето значение само до материалните неща, но – тъй като това е област от живота, която повечето хора усещат най-непосредствено – аз съм се съсредоточил върху това измерение на дадения транзит. Може да се каже, все пак, че това е време на бавно, но сигурно натрупване на всевъзможни ресурси, както материални, така и психологични и всички те могат да съдействуват на вярата в собствените ви сили, основана на знанията, към каква подкрепа се стремите за себе си и какво по-дълбоко разбиране и ресурси на ваше разположение можете да ползвате в житейския си път. Това също е време за критични оценки на това, как сте използували определено умение и идеи в миналото (2-ри дом е 12-ти от 3-ти) и дали те са ви служили добре и са ви позволявали да създадете нещо или просто са се оказали безполезни и непрактични. Ако са се оказали ценни и ако личността насочва вниманието си на належащите задачи, обикновено когато Сатурн напуска този дом, изпитва някакво укрепване на финансовите си ресурси.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (11.05.2009)
Разгледан: 3712 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.173.234.169