Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:49
25.06.2021
Петък
3.236.124.77


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през 3-ти дом

Когато Сатурн започне своя транзит през 3-ти дом, чувството, че много практични въпроси, които дълго са заемали вниманието ви, сега са уредени, ви позволява да започнете да влагате енергията си в ново обучение, което ще увеличи дълбочината на професионалната подготовка и ценността на идеите ви. Обикновено този период не се чувствува така тежък, както транзитът на Сатурн през 2-ри дом, въпреки че относителната важност на фазата на 3-ти дом зависи от това, дали личността е интелектуално ориентирана или заета с работа, свързана с комуникации и пътувания.
По време на този период често има тенденция към безсмислено безпокойство, и обикновено става явна всяка неувереност относно мненията на личността или дълбочината на нейните знанията. Това е време, когато трябва да се съсредоточи върху изучаване на нови факти, нови идеи, нови сръчности, които ще предадат дълбочина и практичност на изявата на интелекта й. Това е превъзходен период за изследвания или всякакви дълбоки размишления; обикновено се влагат много усилия за структуриране на свои образователни планове, методи на обучение или писане, или начини за изразяване на своите идеите. По-силно се акцентира върху сериозният анализ, практичното мислене и способността по-ясно да се изразяват идеите. Много хора остават до късно вечер, повече четат през този период, някои хора забелязват, че се променя не само техния метод на общуване, но даже и интонацията на гласа им. Тези промени са предизвикани от чувството, че е необходимо да изградим по-трайна структура, на която да се базират нашите идеи и мнения. Затова индивидът обикновено предприема голяма образователна активност или се занимава с частни изследвания, които могат да послужат на целта му; тъй като, даже и ако не се използват в бъдеще много от идеите, фактите и уменията, придобити по това време, запознаването с такова разнообразие от техники и гледни точки осигурява широк фон от знания, който може да му позволи да сравнява и преценява теории, концепции и методи на базата на личния опит.
По това време е необходимо също по-разширено обучение и изследване, за да задълбочи чувството за увереност на индивида относно интелектът му, тъй като преди е могъл абстрактно да изразява мненията или идеите си, без да е имал непосредствен опит, който да му осигурява доверие към него. В много случаи това е период и на усилени пътувания, свързани с професионални изисквания, семеен дълг или други задължения, период на “свързване на двата края” не само в интелектуалните области на живота, но и във взаимоотношенията с другите хора. През този период личността е склонна да установи точно границите на различните взаимоотношения с приятелите и познатите си.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (10.05.2009)
Разгледан: 2609 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.236.124.77