Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:30
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през 7-ми дом

Подобно на транзита на Сатурн през всеки друг дом, това положение може да се прояви на редица различни нива едновременно. По това време някои от моите клиенти започваха да осъществяват делово партньорство, което обикновено се заздравяваше финансово когато Сатурн навлизаше в 8-ми дом. В този период всички взаимоотношения се възприемат по-сериозно, при определени отношения личността обикновено поема по-голяма отговорност от своя страна. Но, в повечето случаи изглежда вниманието е съсредоточено върху бракът и основните лични взаимоотношения. Когато Сатурн пресече Десцендента и започне своя полуцикъл над хоризонта, често се осъзнава нуждата от взаимоотношения, ограничения и задължения; това време отбелязва също влизането на личността в обществения живот. Ако човек е считал всички важни отношения за разбиращи се от само себе си или е усещал, че конкретни отношения не удовлетворяват неговите или нейните нужди, то настъпва време да се справи с това по-реалистично. (Транзитът на Сатурн през радикалната Венера е подобен на това).Сатурн ви пуска на земята в областта на живота, показана от неговото транзитно положение в дадения дом, и тук вие трябва да опитате да установите траен, напълно определен подход към онези отношения, които имат силно влияние върху общия ви жизнен стил и индивидуалността ви. (Забележете, че когато Сатурн преминава през съвпада с Десцендента, едновременно е в опозиция с Асцендента!)
Ако очаквате прекалено много от взаимоотношенията или от брака, или ако чувствате, че те са неработоспособни в тези отношения, които са важни за вас, то това е времето да се вгледате във фактите обективно и безпристрастно. По това време често се развива определена хладнина и сдържаност на позициите и поведението в близките отношения, и вашият партньор може да се учуди, защо избягвате обичайното общуване с него или нея. Ако бихте могли да обясните това, че просто за известно време се отстранявате от другия, за да придобиете по-ясна перспектива в отношенията и степен, до която искате да участвате в тях, поне вашият партньор не би бил склонен да си въобразява нещата по-лоши, отколкото е действителната ситуация. Това, без съмнение, може да бъде трудно време за брак и близки отношения при много хора, но силата на изпитваното по това време напрежение зависи от качеството и нивото на доверие, които са характеризирали вашите отношения в продължение на много години.
Според моя опит, противно на някои астрологични твърдения, разводът не е по-разпространен по това време, отколкото в периода когато Юпитер преминава през 7-ми дом – в действителност, той изглежда по-малко разпространен, отколкото по време на транзита на Юпитер, тъй като транзитът на Юпитер е време, когато човек се стреми да разшири и раздвижи границите на взаимоотношенията си зад сегашните им предели. А транзитът на Сатурн през 7-ми дом е време за разрешаване на взаимоотношенията и задълженията; вероятно, най-важната особеност на този период е, че той ви дава способност по-обективно да видите вашият партньор – като индивидуален човек, напълно различен от вас, а не като ваш придатък или обект за проекции. Накратко казано, ако конкретните взаимоотношения са достатъчно солидни и гъвкави и ви позволяват напълно да усещате своето “Аз” и да се отнасяте към другите хора и обществото съзнателно, тогава, вероятно, са напълно изпълними; и именно това осъзнавате през този период, въпреки че такова осъзнаване може да дойде само след някои сериозни проверки на качествата на взаимоотношенията ви. В противен случай самите взаимоотношения и вашият подход към тях изискват преопределяне и трябва да вземете решение колко енергия да вложите в тях, за да ги направите изпълними.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (06.05.2009)
Разгледан: 4354 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.234.244.181