Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:50
14.04.2024
Неделя
3.233.242.67


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през 8-ми дом

Този период може да акцентира върху всяко или всички от следните измерения на живота: финансово, сексуално-емоционално, психологично или духовно. Тъй като 8-ми дом е свързан с Плутон и Скорпион, този период е особено важен като време за приключване с много стари жизнени модели на живот и – чрез освобождаване на някои интензивни желания или привързаности – опитност и някакво възраждане, когато тази фаза завърши. Необходимостта да дисциплинирате желанията си и да структурирате емоционалните си привързаности обикновено става ясна или от обстоятелства, които ви принуждават да се изправите пред определени факти заради натиска на разочарованията, или чрез вътрешно осъзнаване на всички ваши желания и на това как сте използували формите на сила: финансова, сексуална, емоционална, окултна и духовна. Много хора изживяват този период като време на дълбоки страдания, причината за които е трудно да се установи точно. Някои хора описват това даже като усещане, като че ли са преминали през ада или чистилището, където желанията и привързаностите ви се пречистват и се пробужда осъзнаване за по-дълбоките енергии на живота. Накратко казано, това е време да се изправим пред окончателните реалности на живота и основното изпитание, което така често се игнорира или пропуска. Много хора през този период изглеждат погълнати от неотменните реалности на душевния живот, задгробния живот и смъртта.
Това е време по-реалистично да приемем неумолимият факт на смъртта, а осъзнаването на неизбежността на смъртта обикновено подтиква хората да влагат енергия за организиране на своето имущество, авоари и завещания. Други важни финансови сделки също са обикновено нещо по това време, но общ фактор е, че индивидът се опитва да се защити и да установи някакъв вид “духовна защита” на най-дълбоко ниво.
Това е също период на осъзнаване важността на сексуалния живот на личността и това, как насочва своята сексуална енергия. В някои случаи, това е период на сексуално разочарование, което както изглежда става с индивида, заставяйки го да стане по-сдържан и дисциплиниран. В други случаи личността ще действува съзнателно, за да отстрани определени сексуални отдушници или активности, които преди са били важни, осъзнавайки колко ценно е съхраняването на сексуалната сила вътре в себе си, ако тя не се използува за конструктивна или лечебна цел. Това е също време когато много хора започват да се занимават с окултни науки, духовни практики или различни видове изследвания. Струва ми се, че един от ключовете за този период може да бъде получен от осъзнаването, че 8-ми дом е от 12-ти от 9-ти дом: с други думи, транзитът на Сатурн през този дом изнася на повърхността резултатите на вашите опити да живеете според идеалите и убежденията си. Тогава това се проявява като преживяване на трансформация – или радостно или чрез страдание, необходимо, за да преопределите жизнените си идеали.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (05.05.2009)
Разгледан: 3190 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          3.233.242.67