Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:05
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през 11-ти дом

Значението на 11-ти дом рядко се изяснява в повечето астрологични книги, а ключовите думи приведени за 11-ти дом, често са неясни и объркани. Струва ми се, че този дом, повече от всичко друго, символизира вашето чувство за индивидуално предназначение, т.е. как виждате функцията си в обществото и какво искате да развивате на лично ниво в бъдеще. От всички домове този, вероятно, е най-ориентиран към бъдещето, и хора със Слънце или други важни планети в този дом са склонни да бъдат особено настроени към бъдещето, в смисъл какви искат да станат, как се развива обществото и къде ще доведе това.
Следователно, транзитът на Сатурн през този дом посочва време, когато осъзнавате какво сте направили, какво не сте направили и какво трябва да направите в бъдеще, особено по отношение на другите хора или обществото като цяло. Това е време на изясняване, какво трябва да дадете на другите хора сега, когато сте се укрепили на някакво положение в обществото (фазата на 10-ти дом). Това е време, когато е важно да обмислите вашите собствени цели: не толкова целите на кариерата, колкото вашите лични цели, какви искате да бъдете и да станете и каква роля, както чувствате, сте създадени да играете заедно с хората. Това е период, за да определите собствените си съкровени надежди и желания и чувство за предназначение по отношение нуждите на вашите приятели. Това, следователно, е период на поемане на голяма отговорност за начина, по който се отнасяте с всички хора, и тази нараснала заинтересованост води до по-трезви позиции по отношение не само на приятелите ви, но също за приобщаването ви към големи групи хора. В някои случаи може да поискате да прекъснете известни приятелски отношения или връзки с групи; но в други случаи, може да разберете, че ви ръководи подтик да поемете повече отговорност в метода на общуване с тях.
Например, една дама започна работа за организиране (Сатурн!) на екскурзии за големи групи, когато Сатурн транзитираше в нейният 11-ти дом. Както може да се види от връзката на този дом със знака Водолей, това е време на разпространяване и предаване на другите онова, на което сте се научили и сте възприели по време на транзита на Сатурн през предишните десет домове.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (02.05.2009)
Разгледан: 2510 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.173.234.169