Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:32
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Сатурн през 12-ти дом

Както беше потвърдено в началото на този раздел, транзитът на Сатурн през този дом, заедно с транзита му през 1-ви дом, съвпада с важна преходна фаза в живота на всеки човек. Фазата на транзита на Сатурн през 12-ти дом е период, когато се срещате с резултатите на всички мисли, действия, желания и активности, с които сте се занимавали през последния цикъл на Сатурн през всичките домове. Начинът, по който сте се изразявали в света (1-ви дом), сега неизбежно ви е довел до сблъсък с този конкретен вид карма. Ако това е първият транзит на Сатурн през 12-ти дом през този ви живот, тогава фазата на живота, която приключва през този период може да е тази, която е започнала в миналия ви живот. Но, във всеки случай, това е край на стар цикъл; и, следователно, личността обикновено изпитва неудовлетвореност, обърканост, дезориентация, чувство на емоционално-ментално ограничение, когато старите жизнени структури започват да се рушат.
С други думи, тези стремежи, ценности, приоритети, активности и убеждения, които някога са придавали значение и насока на вашия живот, започват да се разпадат когато Сатурн влезе в този дом; преобладаващото чувство, че си загубен обикновено е най-силно през първата година на тази фаза или някъде около нея, докато личността не утвърди нови ценности и нови, по-съвършени позиции по отношение на самия живот. Това, следователно, е време за определяне на идеала и основната духовна ориентация; много хора прекарват този период в експериментиране с различни нови подходи към живота, като отхвърлят старите привързаности, които са се оказали съвършено празни и безжизнени.
Накратко казано, това е период на работа за изясняване на онези трансцендентни и неуловими измерения на живота, които, въпреки че обикновено е трудно да се изразят с думи, представят лежащия дълбоко в нас източник на сила, който ни помага всред жизнените битки и препятствия в борбата ни за растеж.
12-ти дом е наричан дом на изолацията, и по това време е обичайна някакъв вид изолация. Но по-обичайно е това, че личността, поне през първата половина на този период, се чувствува като че ли е в емоционален затвор, изолирана от външния свят, който й изглежда далечен и нереален. Това е време, когато трябва да се обърнем навътре към източниците на емоционална и духовна сила; и често ми се струва, че ако съзнателно не решим да направим това, възникват обстоятелства, които ни заставят да изпитаме някаква форма на лична изолация, която не ни оставя друг избор, освен да размишляваме за живота си с безпристрастна перспектива. Но, в повечето случаи, които съм виждал, личността страстно желае изолация и начин да се оттегли от грижите на външния свят, независимо дали това взима формата на бягство в манастир или просто оттегляне от земните асоциации и активности, които са били значими. Това е превъзходно време за изучаване на духовни, мистични или окултни предмети, по това време много хора изпитват също силна нужда от музикално или поетично изразяване, тъй като това, което чувствуват не може да бъде изразено с логични и рационални термини, а само чрез образи, вибрации и интуиция. Обикновено присъства и влечение към хуманни активности и служене като средство за намиране ценности в своя собствен живот.
Здравословните проблеми по това време също не са рядкост, и това обикновено са психосоматични, трудни за диагностициране недъзи, на които може ефективно да се повлияе само с психологична или духовна терапия.
По това време физическата енергия на личността е понижена, което се дължи на емоционалното изчерпване, свързано с пълна ликвидация на цялата стара индивидуална структура. Старата структура изчезва, за да създаде пространство за раждане на нова жизнена ориентация и жизнена структура.
Онова, което е така дезориентиращо по това време е, че това е период на очакване, мечтаене и вътрешно изследване, когато човек няма устойчиви граници или сигурна котва, за които да се държи. Той очаква и се подготвя за раждане на нова структура, но тя няма да започне да се изгражда, докато Сатурн не премине през Асцендента в 1-ви дом. Но ако можем да добием вътрешна сила от осъзнаването, че се създава напълно ново “Аз”, освободено от много безполезни обременявания, тогава – когато Сатурн премине през 12-ти дом и приближи до Асцендента – може да ни става все по-леко и да ставаме все по-щастливи.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (01.05.2009)
Разгледан: 4689 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.173.234.169