Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:14
25.06.2021
Петък
35.173.234.169


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Сатурн


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Аспекти на транзитния Сатурн

Сатурн - Слънце


Съвпад, квадратура и опозиция По време на такъв транзит се изострят професионалните и политическите амбиции. Нарастват отговорностите във финансово, професионално, политическо или юридическо отношение. Съвпадът може да донесе признание за извършената работа. Съчетава се с намалена жизненост поради сериозни задължения и преодоляване на трудности. На изпитание са подложени силата, издръжливостта и търпението на човека. Този съвпад става веднъж на 29-30 години и показва какво е заслужил човек с предходните си действия и усилия. Независимо дали резултатите са благоприятни или не се извлича ценен опит и се научават уроци.
При квадратура и опозиция са възможни крайни или неразумни решения.. Чувство за страх, което води до деспотизъм и защитна реакция. Понякога е свързано с борба за превъзходство и високо обществено положение. Трудно време за професионални успехи. Големи изисквания, тежки делови и професионални задължения лишават човека от жизненост и оптимизъм. Децата, които преживяват такъв транзит може да се почувстват необичани. Могат да се появят здравословни проблеми свързани с кожа, кости, зъби, коса, гръбначен стълб, сърце.

При тригон и секстил се забелязва помощ от авторитети, професионални успехи и издигане в обществото. Поставяне на дългосрочни цели и задачи. Благоприятен период за занимания с бизнес, политика, административни работи. Прогресът в тези области е устойчив и на здрава основа. При такъв транзит хората осъзнават своята отговорност към децата. Възможно е възстановяване на предишни светски или интимни взаимоотношения.

Сатурн - Луна


Съвпад, опозиция и квадратура Характеризира се с емоционална депресия, финансови трудности и задължения. Множеството изисквания, които се предявяват водят до негативно емоционално състояние. Самият човек не е способен да проявява съчувствие, да има оптимистичен поглед върху живота. Грижи за възрастни хора, родители също могат да представляват проблем. Склонност към самосъжаление или връщане към неприятни спомени също са характерни за този период. Трудни отношения с жени, с майката на родения. Не е добре да се правят големи промени в дома и семейството. Семейните и професионални задължения разкъсват вниманието и силите, което води до неуспех и в двете посоки.

При секстил и тригон Сатурн проявява своята дисциплинирана и подчиняваща се на правилата природа. Създава предпоставки за добра организация на домашния живот. Човек е склонен да проявява здрав смисъл във всички делови въпроси. И при хармоничните аспекти е възможно да се проявява емоционална сдържаност, но тя е по скоро свързана с устойчивост и сериозност, отколкото с депресия. Това е благоприятен транзит за занимания с недвижима собственост, строителство, домашни продукти и услуги. Може да се възстановят отношенията с възрастни хора. Финансова и морална поддръжка от майката или възрастни жени. Като цяло е свързано с добросъвестност, внимателен и малко консервативен подход към практичната страна на живота. През това време човек може да подобри своите професионални, финансови и домашни работи.

Сатурн - Меркурий


Съвпад, опозиция и квадратура При съвпад човек е склонен да бъде много точен, съсредоточен, организиран и акуратен в професионалните си работи. Възможно е да се наложи да взима важни и отговорни решения. Сериозни отговорности могат да го обременяват и да намалят жизнеността. Понякога прави хората угнетени, неспокойни с негативно и песимистично мислене. Общуване с възрастни или авторитетни хора, заемащи официални постове. Често срещано е подписването на сериозни договори. Добър аспект за математици, дизайнери, учени, изследователи. При лоши аспекти към съвпада може да има безработица и трудно общуване. При квадрат и опозиция се среща песимизъм, безпокойство и тревога, тежка работа и трудно общуване. Негативната умствена настройка кара хората да виждат нещата по–лоши, отколкото са всъщност. Трудно време за учещи, студенти. Липса на вдъхновение и бързина на ума. Разногласия и проблеми с колеги, близко обкръжение, роднини. Възможни са и проблеми със здравето свързани с белите дробове, тънките черва, нервите, костите, зъбите, коленете, кожата. Трудности при пътуване, с транспорт и комуникации.

Секстил и тригон спомага за изостряне на вниманието при общуване, помага на практичното мислене, на добрите делови и професионални отношения. Предизвиква желание за получаване на специализирана професионална подготовка, изпити, специалност, квалификация. Полезно е общуването с възрастни и опитни хора. Добро време за писане, учене, взимане на изпити, преподаване. Добро е за занимания с техника, математика, наука, икономика. Ефективността на работата се повишава. Добър период за експерти, професионалисти. Дисциплината и отговорността се проявява и в грижата за здравето, хигиената, диетата и здравословния начин на живот, който изисква да се жертва удоволствието заради полезното. Решенията взети в такъв период са правилни и с дългосрочни последици.

Сатурн - Венера


Съвпад, опозиция и квадратура При съвпад в характера и поведението на човека се забелязва някаква скритост, затвореност и прекалена сериозност и официалност. Възможно е започването на делови или интимни партньорски отношения. Този период може да съвпадне с критична точка в някакви отношения. Те могат да се заздравят в постоянни, взаимни задължения или да бъдат прекъснати. Често пъти се възобновяват стари отношения в интимен или делови план. При липса на вече създадени отношения, Сатурн не спомага за създаване на нови такива и човек се чувства самотен и емоционално депресиран.
При квадратура и опозиция на Сатурн с Венера са възможни обществени, финансови и любовни проблеми и разочарования. Сам човек става по–студен, сдържан и не успява да изрази чувства или по-топло отношение, не разбира емоционалните нужди на другите. Възможни са финансови трудности и загуби. Период на самота и чувството, че не те обичат и не ти е уютно в личните отношения. Отчуждение и хлад в семейството и любовта.

При секстил и тригон се създават условия за сериозни занимания с изкуство, музика. Вкусът и стилът са класически. Благоприятно е за архитектура и дизайн. Заздравяват се лични и интимни отношения. Човек е склонен към мирно, спокойно емоционално отношение. Чувството за отговорност нараства както в личните, така и в обществените отношения. Бизнеса и работата се развиват добре, както и отношенията с партньорите. Всичко се гради на правила и норми на поведение. Възможности за сключване на брак, който има добра перспектива.

Сатурн - Марс


Съвпад, опозиция и квадратура Характеризират се с тежка работа, слаби импулси за действие и сподавени гняв и недоволство. Особено при съвпад настъпва време за тежка работа и отговорности, което от своя страна изисква равномерни и организирани действия. При организация и дисциплина действията дават конкретни резултати, засилва се честолюбието в съчетание с нежелание да се съобразяваш с околните. Трудности и конфликти с работодатели и при съвпад, квадрат и опозиция. Двете планети имат отношение към тежката промишленост, машиностроенето, инженерните науки, военните. Могат да доведат до разочарование, неосъществени амбиции. Човек става много твърд, жесток и безмилостен към себе си и към другите. Тежки отговорности в работата, свързани с много усилия. Липсата на равномерен ритъм в работата води до пренапрежение, умора, травми и производствени опасности. Възпаление на кожата, синини, удари, травми на кости и сухожилия, проблеми със зъбите обикновено се случват при такъв транзит.

При секстил и тригон нараства ефективността, дисциплината и настройката към тежък труд. Резултатите от проявената дисциплина, организация и изобретателност са положителни. Благоприятен е за инженери, строители, архитекти, военни. Създават се добри отношения на професионална или политическа основа.

Сатурн - Юпитер


Съвпад, опозиция и квадратура Възможни са критични ситуации, които влияят на успехите за добро или зло продължително време. Нужда от разширение на нещата свързани с бизнес и работа в съчетание с дисциплина и добър мениджмънт. Необходимо е бизнеса да се води систематично. Не са изключени дейности свързани със закон и право. При опозиция и квадратура съществува опасност от правни, делови и професионални проблеми. Това е неблагоприятен период за поставяне на начало на някакъв бизнес или делова дейност. Трябва да се подхожда много внимателно към разширяването на съществуващите дейности. Понякога е възможна безработица. Трябва да се избягват дългове, както и конфликти с авторитетни лица. Често срещано явление е колебанието между песимизъм и оптимизъм. В такъв период може да пострада репутацията и това да е свързано с минали пропуски и грешки. Като цяло делови, домашни и професионални трудности.

При секстил и тригон има условия за прогрес и постигане на дългосрочни цели. Възникват добри възможности за кариера или образование. Получава се помощ или признание от власт имащи. Постига се баланс между оптимизъм и внимание в работата и кариерата. Започване на отношения с необходимите за прогреса хора. Транзитът е добър за политици, бизнесмени, юристи и администратори. Организират се и се стабилизират важни неща в живота на човека.

Сатурн - Уран


Съвпад, опозиция и квадратура При съвпад нарастват отговорностите към колектив или сдружение. Възможна е дейност свързана с нови методи на работа или технологии, изследвания, наука, усъвършенствания. Човек е мотивиран и работи за осъществяването на планове, цели и мечти. Възможно е да възникнат кармични ситуации, внезапни и неочаквани обстоятелства за добро и зло. Като цяло целенасочена групова дейност и възможности за радикални промени в професионалните работи. Това може да бъде и период на голяма криза и неочаквани събития.
При квадратура и опозиция на Сатурн към Уран човек се сблъсква с препятствия и ограничения. Трудно се прилагат творчески и научни идеи. Неочаквани трудности и превратности на съдбата възникват в бизнеса, кариерата. Няма условия за да се реализират личните цели и желания. Периодът не е благоприятен за обединяване или работа с групи и организации. Появяват се неочаквани неблагоприятни фактори. Възможни са трудности от юридически характер свързан с партньори и съмишленици.

При секстил и тригон се създават условия за сериозни отношения с организации и асоциации. Възникват много нови възможности в бизнеса и отношенията. Човек получава интуитивни прозрения по отношение на кариерата и организацията на личните си цели. В обществото има създадени условия, за да се реализират плановете и проектите. Много ползотворен аспект за учени, откриватели, изобретатели, които работят в колектив, от хора обединени от обща цел.

Сатурн - Нептун


При съвпад, квадрат и опозиция са възможни емоционални депресии свързани с неприятни подсъзнателни спомени и минали преживявания. Ирационални страхове и безпокойства, което води да саморазрушение. Възможни са неясноти в бизнеса, семейството, партньорствата. Човек е склонен да мами или да се самоизмамва. При положителни аспекти към съвпада на Сатурн с Нептун са възможни и успехи в области свързани с психология, фотография, кино, изкуство, музика. Способността към концентрация и получаване на информация от подсъзнанието може да се използва както в изкуствата, така и в деловия живот.
При квадратура и опозиция трябва да се избягват мрачните настроения, самосъжалението, подсъзнателния страх. Не трябва да се злоупотребява с наркотици, алкохол, лекарства. Не трябва да се използват непозволени и нечестни средства в бизнеса и отношенията. Възможно е публично разобличаване за минали тайни дела, което води до загуба на положение и репутация. Възможно е човек да срещне предателство от хора, които е обичал, драматично да се изправи пред илюзиите си. Като цяло психологически трудности във важни отношения.

При секстил и тригон е благоприятно за професия свързана с психология, изкуство, музика. Получава се интуитивна информация за скритите механизми в бизнеса и парите. Възможна е полза от духовен учител. Човек е спокоен и фокусиран върху съществените неща от живота си и може да стигне до дълбоки прозрения и оттам да има постижения. Период на отрезвяване и реалистична преценка на нещата.

Сатурн - Плутон


При съвпад, квадрат и опозиция се стига до крайна ситуация особено в бизнеса, професионалните и политически работи и започване на нова основа. При съвпад периода може да бъде благоприятен за самоусъвършенстване в деловата или в духовната сфера. Може да се стимулират латентни ясновидски способности. Добър аспект за занимания с наука и изследвания. При квадратура и опозиция обстоятелствата са по-мрачни и могат да бъдат свързани както с икономика, така и с борби за власт. Възможен е шантаж, насилие или заплаха. Причина за конфликти могат да бъдат общи пари и инвестиции. Човек може да се сблъска с нечестност и насилие. Силова борба, публични скандали, принуда. Възможни са отношения с подземния свят, с тъмния бизнес, интриги и подмолни удари. Сатурн и Плутон са свързани с организираната престъпност. Период на голяма криза, свързана със здраве, професия, отношения. Нещата се променят насилствено и безвъзвратно.

При секстил и тригон се засилва потенциала и възможностите. На човек се дава власт и възможност силно да се изяви. Положителни промени в кариерата и социалния статус. Нараства концентрацията и волята. Преследват се дългосрочни цели и се осъзнават борбите за власт и интригите в обществото. Прозрение в дълбоки научни или окултни знания. Човек може да участва в реформи свързани с политика, бизнес, държавно устройство. Удачно време за водене на юридически дела.

Папка: Сатурн | Добавил: Пим (17.05.2009)
Разгледан: 13234 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          35.173.234.169