Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:31
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Прогресии


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Прогресивната Луна през знаците

Съществуват два основни вида зодиакални знаци: Ян - огнени и въздушни, и Ин - земни и водни.

Когато Луната преминава през Ян знак, вие желаете да насочите енергията си навън към света.

Когато прогресивната Луна преминава през Ин знак, вие сте по-затворени в себе си.

Овен: Ян/огън/кардинален

Независимост и яснота на действието. Желанието тук е да се преживее свобода на действието, без да се натрупват последствия. Да правиш, каквото желаеш. Ако действате според параметрите на настоящата ситуация през по-голяма част от живота си, ще започнете да постъпвате по-независимо. Когато прогресивната Луна минава през този знак, вие искате да се изправите срещу предизвикателствата, тъй като несъзнателно желаете да премерите силите си с другите, да се съревновавате с тях и така ще бъдете въвлечени в състезателни, агресивни или гневни ситуации.

Телец: Ин/земя/фиксиран

От огненото съревнование на Овен Луната навлиза в Телец, където човекът, изтощен от битката, изгубва желание да се съревновава и се обръща към по-спокойния свят на сигурността. Това е етапът на укрепване и консолидация. Вие се чувствате по-малко нетърпеливи и гневни и започвате постепенно да се оттегляте от света на съревнованието. Тук въпросът се състои в бавния подход, по-малко бързане, укрепване и по-големи проекти, които отнемат повече време, но дават по-голяма полза. Търпението и настойчивостта са ключови думи. Основното желание е да подобрите вашето положение - емоционално, материално, духовно или всичките три заедно - и вие го правите не като завладявате нова земя, а по-скоро като се грижите за земята, която е под вашите крака. Погледнете вашите възможности, защото сред тях ще намерите това, от което се нуждаете.

Близнаци: Ян/въздух/променлив

От плодородната почва на Телец върху земевладението на вашия личен Аз е поникнало зърното на любопитството. Изведнъж вие искате повече информация и в търсенето на тази информация слизате от хълмовете в града на външния свят. Количеството вложена енергия е ключовата дума тук и вие сте вътрешно мотивирани да я усвоите пред всичко друго. Чувствате потребност да повишите базата на вашите познания, за да се сблъскате с идеите по един творчески, безопасен начин. Книги, курсове, езици, разговори и хора, ще започнат да навлизат във вашия живот.

Рак: Ин/вода/кардинален

Вашето желание отново е да се обърнете навътре. Курсовете са приключили или са се пренесли към лично обучение. Ако Луната в Близнаци ви е отвела далече от дома, тази Луна ще ви призове обратно. Вашият фокус стават домът и семейният живот. Вашата основна потребност по време на прогресията към Луната е да създадете безопасност за източника на вашите грижи. Интелектът и неговото подхранване не са вече ключови теми. Желанието е да се грижите и да отглеждате - себе си и другите - в една безопасна заобикаляща ви среда. Ние наричаме нашата безопасна среда дом и вие инстинктивно тръгвате в тази посока.

Лъв: Ян/огън/фиксиран

От сигурността на огнището - семейния огън - вие сте получили сигурност и основа, на която се чувствате достатъчно силни да изследвате вашето творчество. Уменията ви са били развити в топлината на семейната среда, където не сте подлагани на критики и предизвикателства. Сега инстинктивно проявявате вашите таланти пред света, с една наивна убеденост в способностите си. Основното ви желание е да покажете своите таланти и да ги изпробвате на пазара. Това е време на проява и действие, с нюанс на наивна жизнерадост. Това е желанието да бъдете изложени на показ.

Дева: Ин/земя/променлив

От пазара на творчеството и талантите идва успехът, провалът или и двете. Какъвто и да е изходът, когато прогресивната Луна се движи към Дева, темата за практичността се превръща в главен фокус. Фокусът се движи от макро-света на пазарното изложение на Лъв към микро-света на индивида. Това включва изящната изработка на детайли - усъвършенстване на съзидателността в някакъв занаят. Вие желаете не само усъвършенстването на един детайл, а на всички. Това показва майсторството в областта на творчеството - занаята. Инстинктивната нужда е по отношение качеството на живота - ежедневие и практически нужди.

Везни: Ян/въздух/кардинален

След насочената навътре прецизност и перфектност на Дева вие започвате да намалявате своята бдителност в постоянния ви стремеж към практичност. "Започвате да чувствате, че равновесието и лекотата са по-голям актив от прецизността. Предпочитате животът ви да бъде спокоен и плавен, отколкото една точна процедура. Отново излизате от пашкула на ориентираните към вас идеи и се сблъсквате с другите, съвместно с които може да създадете тази плавност. Общество, връзки, комуникации - това са инстинктивните желания на Луна във Везни.

Скорпион: Ин/вода/фиксиран

Нуждите ви от социално равновесие рухват, докато инстинктивно търсите израз на вашите силни емоционални потребности. Вие копнеете за сила. Възможността на тази сила да извади от равновесие една ситуация повече не ви засяга. Ако съдържат силни емоции, човешките взаимоотношения сега са единствената енергия, която си струва. Жените може да раждат деца, докато прогресивната Луна е в Скорпион, тъй като Луната в Скорпион поражда много силни плътски взаимоотношения с друг човек - постоянни връзки.

Стрелец: Ян/огън/променлив

Оковите на силната връзка между двама души започват да се разхлабват, когато осъзнаят широтата на неизследвания свят. Сега сте обхванати от изгарящото желание да разширите вашия светоглед, да правите неща, които не сте правили никога преди това, да отидете до места, които никога преди не се виждали, и да мислите за неща, за които никога преди не сте мислили. Тези желания ви карат да настоявате за по-голяма независимост. Ключовият въпрос е да се срещнете с нещо ново. Вие не желаете повече сила, тъй като тя намалява способността ви да имате широк поглед върху нещата.

Козирог: Ин/земя/кардинален

Вашият светоглед се е разширил бързо, но експанзивното вдъхновение, принадлежало на Стрелец, сега се уталожва, тъй
като фокусът се премества върху контрола на заобикалящата среда. Може да имате чувството, че вашият свят прекалено се е разширил като резултат от фазата на Стрелец и да се уплашите. Вашата енергия отново се обръща навътре и вие се мъчите да подредите дома си. Нововъведение не се изисква, тъй като новата вътрешна мебелировка - куртоазията на Стрелец - изглежда подредена само на външен вид. Страхът също е присъщ тук, страхът от хаоса, който може да доведе до провал.

Водолей: Ян/въздух/фиксиран

След желанията за власт и контрол на Козирог идва ред на реализацията на груповата енергия. Тук желанието е да се постигне нещо за или с групата. Започвате да общувате и в един момент се намирате привлечени в групата, като се идентифицирате с нея. Това е времето, когато нуждите на множеството надделяват над нуждите на индивида. Вие имате силното чувство, че владеете собствения си свят и сте готови да помогнете на света на групата. Не желаете повече личен контрол на ситуацията с цел лична печалба или сигурност. Вместо това фокусът се измества върху признаване правилата на групата в ситуацията. Това може да се превърне в един личен кръстоносен поход, където вашите емоционални нужди ще бъдат удовлетворени в рамките на груповата структура.

Риби: Ин/вода/променлив

Неемоционалната, неперсоналната енергия на Водолей ви води към пустотата на дълбоките лични взаимоотношения и надалече от собствените чувства. Тъй като Луната влиза в Риби, тази пустота е нарушена. Подсъзнателното желание е да се възстанови връзката с по-дълбоката същност на Аза, вътрешния бог или Висшия Аз. Вие се вливате във водопада на вашето собствено подсъзнание и се отвръщате от групата. Мечтите нахлуват във вашия живот и вътрешният ви свят се превръща в една фантастична страна, която няма граници. Желанието ви е да се превърнете в отшелник, така че да изследвате собствения си вътрешен свят. Азът може да се изгуби в такава местност, а вашите граници стават все по-неясни, В края на краищата, този цикъл води до Овен - реагиращ остро на безграничността на Риби.

Тези определения трябва да бъдат приемани като едно указание, подобно на закони, издълбани в каменна плоча. В примера с Жана Д'Арк нейната прогресивна Луна е преминавала през знака Близнаци, когато тя изоставила селския живот и влязла в света на войната и политиката. Докато нейната прогресивна Луна била в Близнаци, тя написала много писма, за да убеди властите, че нейните идеи трябва да бъдат последвани. Нейната прогресивна Луна влязла в Рак през август, 1430. През май, 1430, тя била заловена от англичаните и хвърлена в затвора. Ако се е била върнала у дома през тази година, тя е могла да избегне залавянето, тъй като с Луна, преминаваща през Рак, Космосът е искал тя да се установи на едно място - не да обикаля страната - и да се ограничи по един или друг начин.
Погледнете назад във вашия собствен живот през лещите на знака на вашата прогресивна Луна. Ще забележите, че при смяна на знаците, тези промени ще се проявят във вашия живот като промени във възгледите и промяна в начина на живот.

Папка: Прогресии | Добавил: Пим (06.05.2009)
Разгледан: 10475 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129