Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:27
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Прогресии


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Прогресивната Луна през рождения хороскоп

Прогресивната Луна е много ценен инструмент в предсказателната Астрология. Най-малкото защото едва ли има разумен и непредубеден човек, който да отрече влиянието на това най-близко и добре видимо небесно тяло върху целия земен живот. Преминаването на прогресивната Луна през даден дом от личния хороскоп може да показва, че основното внимание на човека ще бъде съсредоточено именно върху тази област от живота му, на която отговаря дома от хороскопа (домовете в хороскопа са 12 и условно се съпоставят със съответни жизнени области). Последователното преминаване през домовете на прогресивната Луна ще показва къде са насочени нашите планове и енергия, към каква област от интереси ще бъдем привлечени и всъщност къде действията ни ще са вероятно най-уместни и ефикасни. Много често решаващо събитие или преживяване става точно преди Луната да напусне дома в който се намира и да влезе в нов. Преминаването на прогресивната Луна през определен дом може да бъде описано по следния начин: - когато Луната е в началото на дома, често трябва 'да вземем решение' или поне да дефинираме новата посока на нашите усилия и прояви; - когато Луната е в края на дома се проявяват резултатите от нашите планове и действия и то конкретно, под формата на събития. Потенциалите от сферата на дома, които в началото са били просто абстрактни и само на ниво идеи и планове, започват да придобиват съвсем определена и конкретна форма, когато прогресивната Луна е в края на дома.

Единственият начин да се разбере коя област от живота ви акцентира прогресивната Луна е само на базата на личния хороскоп, изготвен по персонални дата, месец, година, час и място на раждане.

Така човек може да 'свери часовника си', кога планираните промени в дадена област от живата ще му се отдават без особени проблеми и кога независимо от вложените усилия все нещо 'няма да се получава както трябва'. Защото винаги е по- добре да се плува с прилива, отколкото да се хабят сили и енергия за движение срещу течението на живота!

Това е една кратка интерпретация на акцентите при преминаване на прогресивната Луна през домовете на рождената ви карта. За повече подробности и детайли в тълкуването може да се обърнете към популярните книги на световни авторитети като Бернадет Брейди, Марион Марч и Джоан Макевърс или пък на българските и руски автори.

Прогресии на Луната:

Техниката на прогресиите из ползва за прогнозиране следния астрологически символизъм - движението на небесното тяло (в случая Луна) за един ден след раждането се съпоставя с период от една година от живота на зрелия индивид. Така например влиянията отчетени в първите 60 дни след раждането на човек се използват за прогнозиране на евентуални бъдещи тенденции и събития в следващите 60 години от живота му.


Домове:
 

Прогресивна Луна в 1-ви дом
1-ви дом - Асцендент. Азът, идентичността, физическото тяло и външността, предприемане на независими действия.

Ако например ви занимава въпроса, какъв ще бъде ефекта от вашите усилия за личен напредък, то най-добрия период за това е ако: Прогресивната Луна преминава през територията на 1-ви дом от рождения ви хороскоп.
Там тя със сигурност ще създаде предпоставки за началото на нов цикъл от живота ви. Това ще бъде време за действие и за напредване, време за лични усилия с последващи явни резултати, време сами да вземате решения. Посоката на вашия живот ще бъде свързана с вероятна лична популярност и успехи, премествания и промени, смяна на средата или интересите. Важното тук ще бъде, че ще можете да контролирате промените и всичко ще става в унисон с личната ви воля.

Прогресивна Луна във 2-ри дом
2-ри дом
- Лични ресурси- материални, умствени, духовни, сигурност.

Питали ли сте се в определени моменти дали времето е подходящо за инвестиции и други операции с капитали? Отговорът определено е 'да' ако: Прогресивната Луна преминава през територията на 2-ри дом от рождената ви карта.
Там тя ще концентрира вашето съзнание върху парите, имуществото, собствеността, ресурсите и всичко което дава финансова база на личната ви свобода. През този период акцентът ще бъде върху въпроси, свързани със заплащане, финансови печалби, реализация на финансови средства, трупане на сили, знания и умения, усвояване на нови ресурси.


Прогресивна Луна в 3-ти дом
3-ти дом - Информация от области, свързани с близките взаимоотношения или места, роднини, близки пътувания.

Ами въпросът кое е подходящо време за важно пътуване или допълнително образование? Прогресивната Луна през 3-ти дом често дава точно възможност за ползотворно пътуване, но и за допълнително образование и квалификация.Трети дом е свързан също и с писането, във всичките му форми, така че през този период е много вероятно интересите на човека да се ориентират по-сериозно и в тази насока. Движение, пътувания, курсове и въпроси, свързани с братя и сестри ще са основните акценти. Нови идеи, нови методи за работа, и много контакти.


Прогресивна Луна в 4-ти дом
4-ти дом - Надир. Физическото убежище, семейството, приключване на спорни въпроси, дом, бит, корени.

Ако сериозно ви занимават въпросите свързани с дома, семейството и родителите ви, то най-вероятно ще се окаже, че: Прогресивната Луна преминава през територията на 4-ти дом от рождения ви хороскоп.
В такъв момент може да се родят деца(внуци) като израз на промяна в семейството. Съществува възможността за промени в местожителството. Човек може да се изправи пред въпросите на майчинството или нещо, което се отнася до майката и неговото семейство. Ангажименти с дома и семейството, промени в дома, нужда от промяна ви занимава често точно в този период. Често като конкретно събитие в астрологичната практика се наблюдава купуване на собственост.


Прогресивна Луна в 5-ти дом
5-ти дом - Творческото пресъздаване и неговите резултати: деца, любими хора, артистични търсения.

Подходящо време човек да изрази своите творчески умения - посредством работа или; - във връзка с раждане, отглеждане и възпитаване на деца е периода когато: Прогресивната Луна преминава през територията на 5-ти рожден дом.
През този период могат да се създадат нови връзки и човек да се заеме с нови дейности. По това време по-голямо внимание ще се отделя на силни чувства, нови любовни връзки, поява на деца и възпитанието им, пълноценно използване на свободното време. Могат да се появят творчески интереси и човек да поиска да ги демонстрира и реализира. Може да се отдаде и на различни по рода си развлечения и флиртове.


Прогресивна Луна в 6-ти дом
6-ти дом - Домашно ежедневие, здраве, диети, навици, дълг и служба.

Когато на дневен ред излиза усилената ежедневна работа или здравето обикновено: Прогресивната Луна преминава през 6-ти дом.
В такъв период най-често се усъвършенства организацията на работата, чрез постоянни усилия. Тъй като това е домът, който управлява здравето и работата, трябва да се очакват промени и в двете области. Човек може да не промени изцяло работата си, но вероятно ще промени поне начина си на работа. От астрологичната практика е установено, че много хора са променили работата си при такава прогресия, други са започнали сериозни диети за отслабване.


Прогресивна Луна в 7-ми дом
7-ми дом - Десцендент. Лични взаимоотношения, бизнес партньорства, съдебни случаи, брак.

Времето, когато човек ще бъде готов да вмести в своите планове и партньор, обикновено означава че: Прогресивната Луна преминава през 7-ми дом.
Новите връзки може да започнат с навлизането на прогресивната Луна в този дом или стари връзки може да се преструктурират, чрез скъсване или затвърждаване. Този период може да съвпадне с някаква партньорска дейност - бизнес, брак, развод. От астрологичната практика е установено, че с много голям успех човек може да се възползва от подобна прогресия на Луната, защото тя в най-голяма степен може да съдейства за партньорска връзка и брак.


Прогресивна Луна в 8-ми дом
8-ми дом - Трансформация, начало или край, смърт или раждания, чужди пари, секс.

В центъра на вниманието ви обикновено попадат въпросите за пари и власт, бизнес, данъци, завещания и наследства когато: Прогресивната Луна преминава през територията на 8-ми дом.
Там тя акцентира върху житейските събития, които стават по- интензивни и фокусът е върху началото и края- живот, раждане или край. Това е времето, когато ситуацията в живота на човека може да се промени, защото това е домът, свързан с даването на живот и превръщането в родител. Човек ще започне да осъзнава важността на събитията около себе си, разглеждайки ги в дълбочина. Смята се, че по времето на тази Лунна прогресия, човек трябва да позволи на промените да влязат в живота му.


Прогресивна Луна в 9-ти дом
9-ти дом - Пътувания на далече, учене и места на образование, пътувания в чужбина, висше образование.

Много често хората се вълнуват от въпросите свързани с далечни пътувания, пътувания в чужбина, започване на висше образование. Всичко се развива успешно обикновено когато: Прогресивната Луна преминава през 9-ти рожден дом.
Дела, свързани с чужбина или в чужбина, издателска дейност или публикуване, всички те принадлежат на девети дом. Всеки начин, по който човек иска да разшири своя свят, ще намери място в структурата на живота му по това време. Тази прогресия на Луната е време за разширяване на кръгозора и интересите, за осъзнаване на собственото място в света и на личните възможности. Много често такава прогресия на Луната съвпада с много добри периоди за продължаване на образованието, дипломиране, пътувания в чужбина и затвърждаване на връзка чрез брак. Всеки един се вълнува от перспективите в кариерата и общественото си положение.


Прогресивна Луна в 10-ти дом
10-ти дом - Зенит. Обществено положение, професия, кариера, жизнена активност, власт, престиж и репутация.
Дали ще има промени в работата отговор най-сигурно ще даде отново положението на прогресивната Луна.
Прогресивната Луна пресича върха на 'професионалния' 10-ти дом средно два пъти за един живот и всеки път това е период на сериозна преценка за възможностите по пътя, който човек си е избрал.
При прогресивното преминаване на Луната през десети дом преобладават промените и преместванията, които обикновено са свързани с кариерата или със семейни и партньорски дела. Може да се стигне до промяна на социалния статус, обикновено в положителна насока, успехи в кариерата и така нататък. В такъв период винаги има силен подтик да се постигне нещо или да се извоюва собствено място в света. Това обикновено е и връх в стремежите на човека.


Прогресивна Луна в 11-ти дом
11-ти дом - Групи, приятели, даване на съвети.

'На дневен ред' обикновено идват отношенията ни с приятелите и/или групи хора със сходни на нашите интереси когато: Прогресивната Луна се движи през 11-ти дом.
Прогресивната Луна през единадесети дом акцентира върху обществената ангажираност, отговорност и дълг, особено ако човек е започнал да осъзнава своето предназначение в отношенията с другите хора. Под влиянието на тази прогресия индивида може да стане много по-чувствителен към това как го приемат приятелите му и останалите хора. Човек просто чувства подтик да работи чрез група в такива периоди и мнението на групата ще е много важно за него.


Прогресивна Луна в 12-ти дом
12-ти дом - Самота, това, което е скрито, интуиция и психични способности.

Желание да изследва своя вътрешен живот или да подреди дълбоките разногласия и проблеми, които се раждат в скритите зони на неговото съзнание човек обикновено усеща когато: Прогресивната Луна преминава през територията на последния 12-ти рожден.
Прогресивната Луна през дванадесети дом отбелязва важно време, през което човек може да започне да се обръща навътре към себе си и може да почувства, желание да се отърве от всички стари неща, които някога са давали смисъл на живота му.

Папка: Прогресии | Добавил: Пим (01.05.2009)
Разгледан: 6704 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129