Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:45
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Плутон


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Транзити на Плутон

Плутон има значение за поколенията, а не толкова за отделната личност. Показва историческите превратности, измененията в природата, положителни и дегенеративни, а също и събития, които предизвикват крайности за добро и за зло. Намирането му в даден знак винаги означава дълбоки промени в тази област за цялото човечество. Намирайки се в даден дом показва в каква област на живота трябва да мобилизираме своите творчески сили за да обновим себе си и своето обкръжение - Плутон означава силата на масите, на големи групи от хора, която се преплита със съдбата на индивида. Определя връзката на човек с обществото, колективната енергия, как се използва енергията на тълпата, как се проявява лидерския талант. Свързан е с окултизма и с изкуството да се въздейства по магически начин на другите хора.

Плутон е свързан с вътрешно очистване чрез болка и криза. Можеш да промениш себе си чрез натиск отвън, от обстоятелства или хора. Кризата води до трансформация и имаш възможност да скъсаш с миналото си и да започнеш живота си отначало.

Плутон предизвиква необратими промени. Могат да се унищожат неща, които са изглеждали сигурни и надеждни. Безпощадно и ако не го направиш сам по насилствен начин си принуден да отхвърлиш необратимо всичко, което е остаряло и негодно. В това отношение Плутон е жесток, но неговото действие има своя смисъл, да направи място на новото, жизнеспособното.
Под влиянието на Плутон, човек изпитва върху себе си действието на силни енергии и се добиват нови опитности. Това, което не ни убива ни прави по–силни. Натрапчивите идеи, импулси могат да те тласнат напред, нагоре или към дъното с голяма сила. Така ставаш по–силен, осъзнаваш своята мисия или загиваш.

Плутон е свързан с ПСИХОТЕРАПИЯТА. При стресиращи аспекти на Плутон към личните планети, човек има нужда от психологическа помощ, психотерапия, но обикновено не я търси. Това е така, защото Плутон не обича да споделя. Изчистване на психологическите комплекси е трудна задача, но когато се приключи, човек има чувството, че е преживял катарзис - процес на очистване. Преди да се стигне до това състояние може да се премине през самота, изолация, човек има чувството, че не го разбират близките хора и сам трябва да се справя с проблемите си.
Плутон, както и Уран действа преди точния аспект.

На физическо ниво Плутон изчиства чрез сълзи, пъпки, обриви, петна, новобразувания. Мъчи се да изхвърли навън нещата, които затормозяват физическото тяло.

На умствено и интелектуално ниво Плутон е свързан с дълбоките изследвания, открития, наука, физика, атомна енергия.

В материалния свят Плутон е свързан с финанси, бизнес, завещания, наследства.

В областите свързани с междуполовите отношения Плутон е свързан със сексуални и интимни проблеми, пубертет, критическа възраст, тайнството на зачеването, генетиката, сублимирането на енергията, кармичните връзки и отношения.

Като владетел на осми дом Плутон може да даде контакт със смъртта. Можеш да преживееш критичен момент близък до смъртта. Може да станеш свидетел на екстремен случай, на убийство, изнасилване, стрес.

В обществено отношение Плутон е свързан с мафията, насилствената смърт, принуждаване към проституция. Свързан е и с властта, политиката, подкрепата на масите в политическите борби за власт, манипулирането им.

Папка: Плутон | Добавил: Пим (05.05.2009)
Разгледан: 8039 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129