Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:20
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Плутон


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Плутон през Домовете

Пребиваването на Плутон в даден дом може да продължи от 12 до 32 и повече години, ако домът е интерсептиран.


1-ви дом – фундаментални промени във външния вид. Проява на лична изобретателност.
Нараства силата на волята и решителността за провеждане на конструктивни промени. Плутон в аспект към Асцендента особено при съвпад има ефект на ново раждане. Възможно е раждане на дете. Повишава се желанието за лична власт и авторитет. Тенденция към доминиране и упоритост. Развива се силна воля и желание за самоусъвършенстване. Промени в съзнанието и маниера на поведение.


2-ри дом – изобретателно използване на пари и имущество.
Силно желание да се притежават богатства и финансова сила. Възможни са големи промени в деловите и финансовите отношения. Управлението на чужди пари, връзката с финансовите институции също става възможна. Финансови загуби, разрушаване или кражба на личното имущество или превратности във финансовото положение. Промени на енергетично ниво, което може да отключи всички потенциални сили, но може да отключи и заболяване.


3-ти дом – промени в интелектуалните занимания и маниера на общуване.
Необратими промени във възгледите. Необходимост от трансформация на мисленето. Възможности за работа със секретна информация или секретно общуване. Развиване на интелектуален интерес към окултни знания. Необходимост от внимание при подписване на важни документи и договори. Трудности или в краен случай нещастни случаи по време на път или с роднини.


4-ти дом – може да се прояви като силно желание за освобождение от семейните връзки или да се реформират семейните отношения.
Грижи за семейни, финансови работи. Благоприятно време за преустройство в дома. Възможни са радикални промени в домашните и семейни въпроси. В най–лошия случай домът може да бъде разрушен или да има тежки обстоятелства около родител.


5-ти дом – промени в творческото изразяване и изобщо в сферата на любовта, развлеченията.
При напрегнати аспекти тези отношения водят до проблеми. Интерес към работи свързани с деца – възпитание, обучение. Проява на изобретателност по отношение на творчество. Възможни са различни видове сделки или спекулативен бизнес за добро или зло.


6-ти дом – интерес към подобряване на методите на работа.
Проявява се голяма сила на волята по отношение на работата. Работата може да бъде свързана със секретна дейност, наука или финанси, нови технологии. Възможни са големи промени в здравето за добро или лошо, а също и в маниера на обличане, хранене или лечение. В краен случай при лоши аспекти се развива тежко заболяване.


7-ми дом – големи промени във важни лични отношения и подхода към другите.
Често пъти се приключва един брак или партньорство и се започват нови. Възможен е контакт с волеви, динамични, властни хора. Възможни са силни врагове и опоненти, съдебни дела и спорове. Трябва да се избягва доминирането и насилието върху другите хора. При тежки аспекти са възможни конфликти на основата на общи пари. Сексуални проблеми или ревност в брака също не са изключени.


8-ми дом – стимулират се латентни ясновидски и окултни способности.
Започване на бизнес с общи финанси, инвестиране, занимание с наследствени въпроси, издръжки. Може да се прояви като засилена сексуалност. При напрегнати аспекти е възможна опасност за живота, екстремна ситуация с близък човек. В някои случаи има досег с престъпния свят или борби за власт и пари. Животът може да бъде разстроен от природни и стихийни бедствия, икономически, политически или военни сили. Ситуации и премеждия, които идват отвън и не зависят от човека.


9-ти дом - интерес към наука, религия, философия.
Възможни са необратими промени във философските, религиозни и културни убеждения. Желание за реформи и тотална промяна в обучението, висше образование. Пътувания в чужбина с цел бизнес с чужденци. Занимания с наука и нови технологии. При напрегнати аспекти се развиват догматични или фанатични вярвания и възгледи. Опасности при пътувания зад граница.


10-ти дом – силна воля и стремеж към професионална кариера или изява на призвание.
Професионални или политически игри и интриги свързани с власт. Големи, необратими промени за добро или за зло в репутацията и професионалното положение. Могат да се преживеят големи превратности на съдбата по отношение на обществено положение.


11-ти дом – трансформации и промени в личните цели и перспективи.
Може да се създадат приятелства с влиятелни хора. Може да се започнат отношения с големи асоциации, клубове, компании и организации. Възможна е лидерска роля в тези отношения. Приятелите оказват мощно преобразяващо влияние върху човека. Може да се развие интелектуален интерес към наука, технологии. Възможна помощ от държавни институции за реализация на изследвания, наука. При напрегнати аспекти е възможна борба за власт в група, организация, асоциация.


12-ти дом – необходимост от задълбочено изследване на собственото подсъзнание.
Възможно е дълбоко духовно прозрение. Развива се интерес към мистика, окултизъм. Интерес към тайни и окултни общества, ложи. При напрегнати аспекти се участва в тайни интриги, задкулисна борба за власт. Опасност от силни тайни врагове. Негативното влияние върху психиката също се среща често. В краен случай загуба на свобода.

Папка: Плутон | Добавил: Пим (03.05.2009)
Разгледан: 9059 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129