Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:35
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Плутон


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Аспекти на транзитния Плутон

Всички аспекти са с продължителност около 2 години.


Плутон - Слънце


При квадрат, опозиция, съвпад – криза на личността, страх, безпомощност, неумолими промени, принуда, трудности, конфликт със силни хора, подтискане на егото. Проблеми в бизнеса, общите пари, данъци, наследства. Сексуални конфликти в любовните и съпружески отношения. Неправилно отношение към децата, проява на жестокост или прекалена строгост. Интриги свързани с пари, наследства, власт. Важни трансформации в живота на човека идващи след стрес и напрежение.

При тригон и секстил - типично мъжки аспект за пари, бизнес, власт. Човек осъзнава силата си, придобива власт, растеж, кариера, авторитет, слава, придобивки. Духовно, умствено и физическо самоусъвършенстване. В бизнеса и професията се заема лидерска роля. Благоприятен период за започване на голям бизнес, за занимания с нови технологии, научни или окултни изследвания. Вътрешен растеж и усъвършенстване.


Плутон - Луна


При квадрат, опозиция, съвпад - потиска емоциите, дава емоционален срив, изчерпване, силна конфронтация с майката, съпругата, дъщерята. Трудно контролира чувствата си – страх, гняв, ярост. Негативните чувства и емоции са често срещани. При мъжете тирания от страна на жените. Жените стават тиранични, неуправляеми, съсипват околните със своите емоции. Емоционален взрив, излиза като гейзер.

При тригон и секстил - самоанализ, интроспекция, хипноза, психотерапия, музиколечение, нетрадиционна медицина. Забравяш болките и обидите по пътя на самоанализа. Преживяваш катарзис, изчистваш се от негативни емоционални състояния, изхвърляш ненужното от себе си. Нараства силата на волята. Добре е за подобряване на домашните условия. Благоприятно време за преодоляване на негативните емоционални навици. Разбираш на какво се дължат емоционалните състояния в миналото, разбираш кое е вредно. Благоприятен период за гладуване, изчистване, диета, оздравителен режим.


Плутон - Меркурий


При съвпад, опозиция и квадратура - проблеми с братя, сестри, компрометиране с документи, клюки, писма, съдебни процеси, загуби от недостатъчно внимание към подробности в документи, натрапчиви идеи, подозрителност, интригантство.

При тригон, секстил - аналитичен ум, задълбочен, проницателен. Поемане и трансформиране на голяма по обем информация, учене, натоварване, интерес към криминалистика, сексология, занимания със секретна информация.


Плутон - Венера


При квадрат и опозиция – няма спокойствие в личния живот и отношения. Загуба на приятел, любовник, годеник. Драматично прекъсване на отношения, любовна драма, скъсване на стара връзка, болезнена и драматична раздяла, преболедуване на отношения, силна ревност. Контролиращ и властващ над партньора си. Използваш енергията, ресурсите, парите на друг човек. Порнография, чалга, работа с низките инстинкти. Недостатъчно внимание към чуждите емоционални нужди и чувства. Труден контрол върху сексуалните потребности. Нарушена хармония в личните взаимоотношения. Сексуална несъвместимост и ревност. В краен случай изнасилване и сексуални извращения. Разногласия във връзка с общи средства, наследства, данъци. Като цяло емоционално, финансово, сексуално напрежение и трудности.

При тригон, секстил, съвпад – големи концерти, митинги, шоу, вариете, популярност сред масите. Вдъхновение в артистична, музикална и творческа дейност. Добри идеи и условия за бизнес свързан с изкуства, развлечения или луксозни предмети. Сексуална стимулация, брак или любов. Нов начин на изява на емоции.


Плутон - Марс


При квадрат, опозиция и съвпад – много енергия, вдигаш лесно кръвно налягане, лесно се ядосваш, гинекологични проблеми, аборти, операции, смъртна опасност, насилие и изнасилване. Възможни са проблеми с властта, полицията, хората на реда, криминални елементи. Проблеми с половото съзряване, труден пубертет. Внезапно възникване на здравословен проблем.

При секстил и тригон – силен аспект за спортни постижения. Добре работи при военни, полиция и може да се направи кариера в тази области. Смело поемане на риск, големи амбиции. Предприемчивост в бизнеса, лидерски позиции. Работата и бизнеса се водят ефективно и с резултат.


Плутон - Юпитер


При квадратура и опозиция - преследване от закона, финансова криза, тежки задължения, атака по сигурността и надеждността. Промени във философската и религиозна принадлежност. Използване на нечестни средства за постигане на власт и авторитет. Конфликти с общи пари, наследства, издръжки. Гордост и високомерие. Корупция и борби за власт.

При съвпад, тригон и секстил - пари, проекти, бизнес, инвестиции, разширение на възможности. Добри възможности за занимания със закон, пътешествия. Полза от научни и делови проекти. Духовен ръст и самоусъвършенстване. Големи планове и амбиции.


Плутон - Сатурн


При съвпад, квадрат и опозиция – дисхармония, финансова криза, тежки задължения, преследване от страна на закона, атака по сигурността, в краен случай смърт на близки хора. Възможни са заплахи, шантаж, изнудване. Конфликти с общи пари. Нечестни начини за постигане на финансова изгода. Параноя или страх от смъртта също са възможни. Ситуации на силова борба, публични скандали, работа с мафията, подземния свят, жестоки хора или други мрачни обстоятелства.

При тригон и секстил – дългосрочни перспективи, нарастване на концентрацията и волята. Осъзнаване на интриги и борби в политиката и бизнеса. Удачно време за решаване на юридически въпроси. Изобретателност в професията, амбиция. Ефективна работа и възможност за големи постижения.


Плутон - Уран


При съвпад, опозиция и квадратура – радикални промени и разрушаване на основни връзки, цели и перспективи. Неблагоприятно време за промени. Животът се променя от сили, които са извън контрола на човека – политически, социални, природни. Разрив в стари приятелски отношения или връзки с групи и организации. Унищожава се износеното и непотребното в живота и идва необходимост от нови цели и перспективи. Делови и лични конфликти. Психическо напрежение и разрушителни събития и преживявания.

При тригон и секстил - появяват се мотиви и възможности за приключване със стари условия на живот и се тръгва по нов път с повече възможности. Изобретателност и предприемчивост. Период на осъзнаване и активно включване в големи промени в политиката, бизнеса. На духовно ниво се постига яснота и осъзнаване, интуитивно проникване във важни процеси.

Плутон - Нептун


При квадрат и опозиция – психологически тормоз и насилие. Стремеж към саморазрушение. Неприятни психически влияния, халюцинации. Опасно е да се използват лекарства за самолечение, алкохол, опиати. Всекидневието може силно да бъде повлияно от политически, културни, икономически и обществени бедствия и проблеми. Възможни са тайни и интриги свързани с важни хора и отношения. Трудни психически преживявания свързани с подсъзнанието и минали неща и събития. Хората са подложени на психологическо манипулиране и насилие или сами го извършват спрямо други.

При съвпад, тригон и секстил – стимулира латентни ясновидски и окултни способности. Силни предчувствия, телепатия или допир до необикновени събития – да видиш НЛО например, паранормални явления. Интерес към суперфизическите прояви в природата. Нужда от обновяване на подсъзнанието и премахване на ненужната емоционална нагласа. Период на духовна осъзнатост.

Плутон квадратура с Плутон (между 35-тата и 55-тата година)


За поколението на Плутон в Лъв и Дева, това е друг кризисен аспект в средата на живота, случващ се в началото на 40-те години. Това е време за преоценка на нещата, които имат емоционална важност, а също и дълбочината на емоционално обвързване и кои емоционални увлечения са наистина повърхностни. Това е възможност за едно мъдро отношение към емоционалните нужди.

Папка: Плутон | Добавил: Пим (01.05.2009)
Разгледан: 13069 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129