Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:50
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Предсказателна » Нептун


Прогресии [10] Транзити [14]
Транзитни Аспекти [9] Транзитни Домове [13]
Марс [3] Юпитер [5]
Сатурн [16] Уран [6]
Нептун [3] Плутон [4]


Нептун

Ключов принцип: загуба, объркване, разтрогване, изчезване на границите. Изгубване в морето.

Скорост на придвижване през зодиака - около 1°до 2° в година.

Време на едно пълно завъртане през зодиака - около 165 години.

Употреба в предсказателната работа – обикновено транзитите на Нептун и прогресиите към него.

Символизира: бабата, мъдри стари жени. Жертва или мъченик. Ясновидец или духовна личност.

Първият признак на аспекта с Нептун е чувството за загуба, отчаяние, безнадеждност или объркване. Много хора интуитивно използват това време за пътуване, за изследване на различни култури, за да избягат от собствения си свят. За други това може да бъде период на нерешителност, вместо време за взимане на решения, на объркване и мечтателност, вместо на яснота и логика. Това може да бъде или да не бъде едно трудно преживяване. Светът на мечтите ще стане по-жив, а интуицията ще бъде изключително силна. Това е времето, когато ограниченията на Сатурн отново са провокирани, не чрез фронталната атака на Уран, а чрез една бавна ерозия. Конструкцията се разпада - не поради слабост, а поради неустойчивост на основата. Методите на подражание (Сатурн) вече не работят и през този период хората изпадат в едно бездействие. Те не предприемат действия, за да разрешават проблемите си, а чакат проблемите сами да се разрешат.

Следват някои указания относно транзитите на Нептун.

Нептун - Слънце: объркване по отношение на ролята в света; желание за бягство, за пътуване или отшелничество, за да направи равносметка – вероятно на подсъзнателно ниво – за начина на съществуване в света.

Нептун - Луна: ясновидства, чувствителност към лекарства, наркотици, време на духовност, през което индивидът разрешава емоционални проблеми. Време на изключване от света с цел подсъзнателна реорганизация на емоционалната същност.

Нептун - Меркурий: пробуждане на метафизичното. Изкуство, поезия, духовни идеи. Мечтателност. Неспособност за справяне с ученето, изгубване връзката със света на книгите и всичко свързано с писмена работа. Измама.

Нептун - Венера: илюзии в любовта; романтична любов, която може да бъде прекрасна или да остави индивида да се справя със суровата реалност, след като е приключил аспектът. Объркване на финансовите въпроси; човекът остава изигран.

Нептун - Марс: загуба на мотивиращата енергията; изтичане на енергията, загуба на либидото. Нормалната фокусираща енергия се разсейва.

Нептун - Юпитер: идеализъм, търсене на гуру, който има отговор на всички въпроси.

Нептун - Сатурн: виж Сатурн.

Уран на Нептун: виж Уран.

Нептун - Нептун:
Нептун квадратура с Нептун (около 40-тата година)
Друг кризисен аспект в средата на живота. Вие поставяте под въпрос своите духовни убеждения. Време на откриване на областите, където можете да вложите вашата съзидателна и духовна енергия. Въпросите за почтеността и границите на разумността също се преразглеждат. Може да има активна изява на духовните убеждения, тъй като тези убеждения се осъзнават на високо ниво. Или, от друга страна, това може да бъде период на сблъсък с някакъв безпорядък или измама.

Нептун - Плутон: това е аспект, който е валиден за поколение и не действа на личностно ниво, тъй като няколко милиона души притежават една и същата комбинация. Следете за проявата на този транзит по медиите.

Нептун – Северен Лунен Възел (Раху): откриване на собствен духовен път, намиране на група с общи интереси в изкуство; изцеление; наркотично опиянение, метафизичното, което подтиква човек да поеме нова посока в живота.

Нептун – Южен Лунен Възел (Кету): загуба в "рода" на стара мъдра жена, реорганизиране в рамките на "рода", намиране на духовен водач или ясновидец, член на семейството; срещане на човек от миналото, с когото чувствате духовна връзка.

Нептун – Асцендент: изоставяне на образа, който човек представя пред света; промяна на личността, която се вижда отвън. Тези промени могат да бъдат ускорени от отчаяние или бягство .

Нептун - Десцендент: разпиляване на взаимоотношенията. Загуба, отделяне от родителите, докато е млад; нов тип потребности във взаимоотношенията.

Нептун - МС: освобождаване от кариеристичния импулс; загуба на обществено положение, пренасочване към по-нептунови области. Докато човек е млад, аспектът може да се изтълкува като загуба на родител или баба.

Нептун - ИС: объркване относно ролята в семейство. Преместване от дома по начин, който води до загуба на семейство, роднини или близки приятели, т.е. преместване в друга страна, преместване от град в село или обратното. Също събитията засягащи ролята на бабата в семейство.

Нептун – Зенит/Надир: среща с духовен, съзидателен, с лечителски способности човек или с човек тип жертва, който ви привлича.

Папка: Нептун | Добавил: Пим (10.05.2009)
Разгледан: 4498 | Любовен | Еротичен
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Контакт          34.236.134.129